36 hafta Su azlığı (amniyotik sıvı)

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
1.536
469
73
Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum suyunun çok azaldığını bu seviyenin doğum başlatma sebebi olduğunu söyledi ve iğne geliştirici reçete etti bebeğimin kilosu da 2548 gr kilo biraz az ama onun önemi yok dedi. Pazartesi tekrar kontrol dedi. Bol havuç tüketmemi söyledi başına aynı şey gelen oldu mu acaba ister istemez tedirgin oldum. Bu arada çatı muayenesi de yaptı açıklıkla alakalı bişey demedi sadece normal doğuma uygun dedi ve muayene sonrasından beri her tuvalete gittiğim de peçeteye kahverengi hafif kırmızı akıntı geliyor muayene etkisidir diye düşünüyorum. Ay ben ne yaşıyorum

Doğuma cok az kalmış. bu zamandan sonra su sıfırlansa bile cok bir rısk taşımaz. Bebeği alırlar gelişmiş çünkü. Muayene sonrası lekelenme olabılıyor bazı kişilerde. Bende hamile degılken bile muayene sonrası hep olur. Ama pazartesi sorun mutlaka doktorunuza lekelenmeyı son zamanlar çünkü.Su azlıgı yasadım ben ama cok daha erken haftalarda oldugu için bebegım gelısememıstı. Sonraki gebelıgımde su azlıgı yasamadım ama 35 haftalık 1900 dogdu şükür iyi. Korkmayın yani . Saglıkla gelsın.
Bide havuc suyu daha iyi gelıyor su artmasına ve armut yiyin.

Bende su azlığı ile 37. Haftada doğuma alındım haftanız iyi bence siz bebeğin hareketlerini kontrol edin yeter doktorunuzun dediklerinide uygulayın yeter çok geçmiş olsun

Sakin gibiyim ama ister istemez de korkuyor insan yorumunuz için çok teşekkür ederim

34.haftamda bendede aynısı oldu 2 gün hastanede yatmıştım ciğer geliştirici iğne ve sıvı takviyesi yapıldı artış gözlenince çıkarmıştı şekeriniz yoksa bol bol havuç yiyip suyunu sıkıp onuda icebilirsiniz. Doktorum çatı muayenesine almamıştı ultrasonda hep rahim ağzı kapalı uzunluguda yeterli olarak görünüyordu. 37.haftada kendiliğinden gelmeyi seçti benim bebeğimde. Dogmasaydi 38.haftada çatı kontrolü yapacağını söylemişti. Benim bebeğimde son hafta hiç kilo almamıştı 37.haftada 2760 olarak doğdu. Haftanız normal ve kilosu yerinde zaten sizede ciğer geliştirici yapılmıştır endişe etmeyin.

Geçmiş olsun benim kardesim de 2500 kg doğdu koskoca delikanlı şimdi kilosuna da hiç takılmayın nence sağlıcakla doğsun insallah

Evet bugün ilk doz yapıldı. Çok teşekkür ederim yorumunuz içimi ferahlattı

Bende 36+1 deyim bugün kontrolüm vardı suyum azalmaya başlamış haftaya sınırın altına düşerse doğumdan bahsetti. Ama benim bebeğin kilo alımı da yavaşladı 2.300 anca oldu bari 38 de deneyelim doğumu ili hafta daha suyu iyi olsa bari de bu hafta bol bol havuç suyu sıkacağım ve su alımımı arttıracağım doktor bunlarla ilgili olmadığını söyledi ama bari 2,500 kiloyu aşsın istiyorum ama nasip sağlıklı olsunlar da

merhaba havuç suyu sıkıp icebilirsiniz suyu çoğaltıyor

İnşallah zamanında hayırlı ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Ben de aynı şeyi yaşadım bebeğin suyu azaldı doğum başlatabilirim dedi doktorum zaten benim bebek de zayıftı çok korkmuştum 37. Hafta da doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…