Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerek kalmadan sağlıkla bebeğinizie kavuşursunuz inşallahbugun 34+5 ciğer geliştirici oldum 2 doz .Yarında 2 doz olacam . 36 da bazı sebeplerden alıncak . 36 da ciğer geliştici olan bebek yine küveze girer mi
çok saolun ilk oğlum iğnesiz 35+6 da doğdu 1 hafta kaldı çok zordu bidaha yaşamak istemiyorumGerek kalmadan sağlıkla bebeğinizie kavuşursunuz inşallah![]()
İnşallah yaşamazsınız bidaha güzel düşünelim güzel olsun herşey sizin içinçok saolun ilk oğlum iğnesiz 35+6 da doğdu 1 hafta kaldı çok zordu bidaha yaşamak istemiyorum
Bana da erken doğum riski sebebiyle 34 de ciğer geliştirici iğne yapıldı. 36+0 da doğum yaptım, solunum sıkıntısı olmadı, küveze girmedi. Sadece küçük olduğu için meme tutmakta zorlandı. Sağlıkla kavuşun inşallahbugun 34+5 ciğer geliştirici oldum 2 doz .Yarında 2 doz olacam . 36 da bazı sebeplerden alıncak . 36 da ciğer geliştici olan bebek yine küveze girer mi
Bebeğe ve doğuma bağlı. Zor bir doğum olursa ki bazen sezaryenle bile de zor olabiliyor. Bebek oksijensiz kalabilyor. Allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.arkadaşlar bebeğe bağlı
inşalalh girmez rabbımBebeğe ve doğuma bağlı. Zor bir doğum olursa ki bazen sezaryenle bile de zor olabiliyor. Bebek oksijensiz kalabilyor. Allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Mervem Eylül kuvezde mi kaldı iki gece.Hic bilmiodum.Simdi nasıl?Kendi dertlerimden bizim topigi unuttum39+4de dogurdum 2 gece kaldı![]()
Iyiyiz gülüm şimdi çok şükürMervem Eylül kuvezde mi kaldı iki gece.Hic bilmiodum.Simdi nasıl?Kendi dertlerimden bizim topigi unuttumbu arada aynı haftada doğum yapmışız
![]()