36 haftada doğum

Linda66

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
54
9
6
31
bugun 34+5 ciğer geliştirici oldum 2 doz .Yarında 2 doz olacam . 36 da bazı sebeplerden alıncak . 36 da ciğer geliştici olan bebek yine küveze girer mi

Kızım 36+2 de doğdu küveze girmedi. Ciğer geliştirci de olmamıştım. Aynı anda Hastanede 38. Haftada doğup kuveze giren bebek vardı. Belli olmuyor. Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.

Ilk oglum 39+6da dogup 3 gece kaldi

Simdi 32+3 te dogan oglum 2 gece kaldi.

Bunun cok duz bir hesabi yok. Insallah rabbim saglikla kavustursun.

bugun 34+5 ciğer geliştirici oldum 2 doz .Yarında 2 doz olacam . 36 da bazı sebeplerden alıncak . 36 da ciğer geliştici olan bebek yine küveze girer mi
Bana da erken doğum riski sebebiyle 34 de ciğer geliştirici iğne yapıldı. 36+0 da doğum yaptım, solunum sıkıntısı olmadı, küveze girmedi. Sadece küçük olduğu için meme tutmakta zorlandı. Sağlıkla kavuşun inşallah

Benim oğlumda 35+5 de doğdu. Kilosu iyiydi(3 kg) ama17 gün yoğun bakımda kaldı. İğne olmamıştım ama öncesinde rahimde enfeksiyon varmış. Çok zordu Allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…