bugun 34+5 ciğer geliştirici oldum 2 doz .Yarında 2 doz olacam . 36 da bazı sebeplerden alıncak . 36 da ciğer geliştici olan bebek yine küveze girer mi
bugun 34+5 ciğer geliştirici oldum 2 doz .Yarında 2 doz olacam . 36 da bazı sebeplerden alıncak . 36 da ciğer geliştici olan bebek yine küveze girer mi
Kızım 36+2 de doğdu küveze girmedi. Ciğer geliştirci de olmamıştım. Aynı anda Hastanede 38. Haftada doğup kuveze giren bebek vardı. Belli olmuyor. Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.
Bana da erken doğum riski sebebiyle 34 de ciğer geliştirici iğne yapıldı. 36+0 da doğum yaptım, solunum sıkıntısı olmadı, küveze girmedi. Sadece küçük olduğu için meme tutmakta zorlandı. Sağlıkla kavuşun inşallah
Bebeğe ve doğuma bağlı. Zor bir doğum olursa ki bazen sezaryenle bile de zor olabiliyor. Bebek oksijensiz kalabilyor. Allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Bebeğe ve doğuma bağlı. Zor bir doğum olursa ki bazen sezaryenle bile de zor olabiliyor. Bebek oksijensiz kalabilyor. Allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Benim oğlumda 35+5 de doğdu. Kilosu iyiydi(3 kg) ama17 gün yoğun bakımda kaldı. İğne olmamıştım ama öncesinde rahimde enfeksiyon varmış. Çok zordu Allah kimseye yaşatmasın.