36 haftalık bebeğimi kaybettim

Moonsungunay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
23
10
88
Gebelik şekerim vardı.. Başka bi problem yoktu,aranızda bebeğini son aylarda şekerden kaybeden var mı

Son düzenleme:
Başınız saolsun, ilk bebeğiniz miydi? Şekerle ilgili hiç tedbir almadı mı doktorunuz?

Bi de bebek önde mi gidiyordu?

Cok gecmis olsun. Son haftalar olmasada bende bebegimi kaybettim 29. Haftada. Allahim sana sabirlar versin...

Başınız saolsun, ilk bebeğiniz miydi? Şekerle ilgili hiç tedbir almadı mı doktorunuz?

Bi de bebek önde mi gidiyordu?
Evet Canım Bebek iki hafta önde gidiyodu.. Sabah Açlık değerlerim 130 140 tokluklarım 200 ü buluyodu.. Malesef doktor insülini gerekli görmedi ama bu değerlerde kullanmam gerekirmiş

Başınız sağolsun cok üzüldüm doktorun ihmali bu yengeminde insülin direnci cok yüksekti suni sanciyla bi iki hafta erken doğum yapti

Evet Canım Bebek iki hafta önde gidiyodu.. Sabah Açlık değerlerim 130 140 tokluklarım 200 ü buluyodu.. Malesef doktor insülini gerekli görmedi ama bu değerlerde kullanmam gerekirmiş

Allahım tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah, acı geçmiyor sadece alışıcaksınız allahım sabrınızı artırsın.

Daha 2 gün önce arkadaşım kaybetti 36. Haftada, onun da 4 hafta önden gidiyormuş hem kadın doğumcusu hemde dahiliye profu takip etmesine rağmen insülin başlamamışlar ve bebeği kaybettiler maalesef

Başın sağ olsun canım benim de değerlerim böyleydi ama sorun olmadı şükür suan iki yaşında oğlum demek ki bünye ye göre değişiyor

Sağol canım benide Prof takip ediyodu

Rabbim yardimciniz olsun basiniz sagolsun
bende yavrumu 39 haftalikken dogumunu beklerken kaybettim dr hatasi coktu yavrum 39 haftalara kadar dayanmis ama olmadi basaramadi elimizi bos gozumuzu yas icinde birakan o doktora dilerim rabbim daha buyuk dertler versin evladiyla sinasin...
her sey bir vesile arkadasim bebeginin nasibi yokmus bu dunyada o da bizim evlatlarimiz gibi cennet kusu imis....
rabbim yardimcin olsun ...
Dokuz ay oldu evladim gideli eskiden ondan mi oldu bundan mi oldu diye cok takiyordum simdi biliyorum ki rabbim isteseydi onu bir kasik sudan var etmisti verirdi de ...
rabbim yardimcin olsun....

Rabbim yardimciniz olsun basiniz sagolsun
bende yavrumu 39 haftalikken dogumunu beklerken
seninde başın sağolsun canım çok zor, bi ay oldu bende bebeğimi kaybedeli, bebeğimin bi sıkıntısı yoktu, keşkeler bitmiyo daha dikkatli davransaydım diyorum,insan aklına getirmiyor.. Allahım sanada sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…