36 haftalık bebeğimi kaybettim

Başınız sağolsun kaderde böyle yazılmış demek ki. Tez zamanda kucağınız dolsun inşallah hiç stres üzüntü yapmayın.

Sagol canim allah yardimcimiz olsun
gozle gorunur benim de bir sorunum yoktu sadece siskinlik ve kaşintim vardi kac kez dr soyledim her hamilelikte olur boyle seyler dedi basindan savmis meger rabbime havale ettim sustum benim yavruma bir ömür ve bir can borcu var o drun...
acı hic gecmiyor inanin ben de sizin gibi kendimi sucladim hala da sucluyorum ama şu da var rabbim onlari nasip edecek olsaydi bize ederdi demek ki bir bildigi var canim goremedigimiz bin hayirlar...
evladim bizi yangindan kurtardi mum acik kalmiş yatmıs uyumuşuz bir gece evladimin tekmesine uyandim gece kalktim mum parkelere sicramisti hemen sondurdum ama ben onu icimdeki yangindan kurtaramadim bu da nasip...
rabbim kucaklarimizi tekrar doldursun insallah yasiniz kac bilmiyorum ama ben 42 yasinda kendim hamile kalmistim ...
simdi cennet kapisinda annemi babami abimi almadan girmem diyecek muhammedimin ümmeti bir oglum var ne mutlu bana...ne mutlu size ayni sekilde canim...
bu dunya gecici onemli olan gercek dunyamiz rabbim neylerse guzel eyler ....

A
Amin Canım Allah razı olsun.. Yaşadıklarımızın ne zor olduğunu bildiğimden diycek söz bulamıyorum ah canım ah

Oncelıkle başiniz sagolsun çok üzüldüm ;( benım de gebelık şekerım var bende korkmaya başladım Ve yurt dışındayım kımse de YÖK fazla bılgım de YÖK ayın 5 randevu aldım şeker için .Sızın şeker en yüksek kaç çıkıyordu tokluk mu yuksek çıkıyordu.? Ve emın mısınız araştırıldı mı şeker den bebegınızı kaybettıgınız başka bir sebep olabılır. Çünkü ben ıkı doktora gıttım bebegı kaybettıgınız en son şey olmalı çünkü dedı kı doktor bebek iri dogar ve saglık sorunları ortaya çıkar anne çok kılo alır. Ki kilo takibi yapıyorlar burda ben de çok kılo almadım zaten ;( Çok korktum ya ılk hamılelıgım zaten mol gebelıktı 1 yıl aradan sonRa ancak toparlanıp tekrar bebek düşündüm;( Allah sıze sabır versın çok üzüldüm ya;(

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, evet maalesef bende ani Bebek ölümü çok küçük bi risktir diye düşündüm, bebeğimdede bi sıkıntı olmayınca , şeker içinde insülin gerekli görülmeyince(aslında kullanmam gerekirmiş) diyet konusunda daha rahat davrandım,keşke daha dikkatli olsaydım,keşke bişey olur korkusu duysaydım.Bi kaç faktör bir araya gelince risk daha fazla oluyo, yaş, bebeğin iri olması..
Lütfen diyetine çok dikkat et..

Ne dıyım kı acınız hafifler;( Allah dıger çocuğunuza uzun sağlık nasıp etsın. Bir de ablacım sizin tokluk açlık ne kadar çıkıyordu. Açlık 60.70.80 arası en fazla tokluk da en fazla 160 .180 cıkıyor artık çok dıkkat edıyorum sureklı tek yoğurt yıyorum ne yesem kalkıyor resmen ac gezıyorum;(

merhaba ani ölümün şekerden olduğu nasıl anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…