36 haftalık doğan oğlum ağlak bir bebek olmak için gününü mü bekliyor

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
637
173
Kızlar Merhaba başlık ilginç gelebilir ama merak ettiğim birşey var . 10 günlük bir bebeğim var 36 haftalık doğan. Emzirmek için zor uyandırıyorum emiyor ve geriye hemen uyuyor. Hiç uzun süre ağladığını görmedik en fazla alt değiştirirken 1 dk kadar. ilk çocuğum böyle değildi kolikti 4-5 saat ağlardı abartısız. çok sıkıntılı günler geçirmiştik. merak ettiğim şey acaba erken doğduğu için miadının dolmasını mı bekliyor. çevremdeki büyükler hep aynı şeyi söylüyorlar böyle birşey varmı gerçekten? Yoksa gerçekten sakin bi bebek mi olacak

Kızlar Merhaba başlık ilginç gelebilir ama merak ettiğim birşey var . 10 günlük bir bebeğim var 36 haftalık doğan. Emzirmek için zor uyandırıyorum emiyor ve geriye hemen uyuyor. Hiç uzun süre ağladığını görmedik en fazla alt değiştirirken 1 dk kadar. ilk çocuğum böyle değildi kolikti 4-5 saat ağlardı abartısız. çok sıkıntılı günler geçirmiştik. merak ettiğim şey acaba erken doğduğu için miadının dolmasını mı bekliyor. çevremdeki büyükler hep aynı şeyi söylüyorlar böyle birşey varmı gerçekten? Yoksa gerçekten sakin bi bebek mi olacak

Eğer sarılık yoksa muhtemelen sakin bir bebektir. İlk çocuğundan çok çekenlerin ikinci çocukları sakin olur derler.

Bebeklerin 3. Haftada gaz sancilari basliyor
Kizimda 10 gunlukken baslamisti
Erken doganlarin buyume atagi dogdugu gune gore degil dogmasi gereken gune gore hesaplaniyor
Belkide gaz sancisida dogacagi gunle baglantili basliyordur yani 5 -7 hafta arasinda
Insallah hep boyle kalir

Bebegin hayirli olsun canim. Her bebek farklidir. Benim oglum da dogdugunda cok sakindi. Hep uyurdu. 37. Haftada doğmuştu. Tabiki dogmasi gereken zamani atlatinca gece ve gunduz aglayan bir bebege kavustum :) Zaten benim cocuklarimin sakin olmasini beklemiyorum. Sakinligi beni sasirtiyordu. Ozune dondu yavrum. Simdi 14 ayligiz:halay:

Her yerde anlatma ha nazar değer :) benim oğlum da böyleydi, 38+1de doğdu, ilk iki gün (narkozun da etkisiyle sanırım, genel anesteziyle sezaryen oldum) 40 dk uyandırmak için uğraştığımızı bilirim. :) ilk aylar pek güzel uyuyan çocuk son iki aydır falan afacan oldu. :) hayırlı olsun bu arada, sağlıkla büyüt inşallah.

Kızlar konuyu ben açmıştım. Mesajlarınız için teşekkür ederim. Bebeğim şu an 5 aylık çok şükür maşallah diyeyim sakin bi bebek. Demekki gün tamamlama diye birşey her zaman olmayabiliyor :dondurma:

Back
X