- 20 Nisan 2007
- 150
- 9
- 96
- Konu Sahibi Cesaretinbedeli
Tam 36 haftalık hamileyim... Ve bu gün temizlik yaparken, parkede kayıp çok şiddetli bir şekilde düştüm... Oturur vaziyette düştüm ama çok şiddetliydi gerçekten... Düşerken; o 1 saniye içinde, düşme şeklimi bile karnımdaki bebeğime göre ayarlamaya çalıştım.. Doktorumu aradım. Gel dedi ve gittik... Bebekte bir sorun yok çok şükür. Kalp atışları normal, nefes alma verme hareketlerinde devam ediyor... Böyle durumlarda doktorlar bebekten çok plesentaya dikkat ediyorlarmış... Bebeğe zaten bir şey olmazmış kolay kolay.. Ama plesenta bebekten ayırlırsa ya da plesentaya bir zarar gelir de gizli bir kanama olursa işte o zaman tehlikeliymiş... Saatler geçti ve bebeğim kıpır kıpır çok şükür...
Böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar aranızda ??? Şimdiye kadar bi sorun olmadıysa olmaz artık değil mi? 6 saat geçti aradan...
Ve bu günkü acı tecrübemden dolayı diyorum ki bırakın eviniz pis kalsın özellikle son ayda benim gibi temizlik merasimine girişmeyin... Allah esirgesin. Zaten kocaman göbüşlerimizle dengemiz şaşıyor... Bir şey olmasa bile insanın o yaşadığı korku yetiyor da artıyor...
Bütün hamişlere Allah kolaylık versin...:CüvCüv:
Böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar aranızda ??? Şimdiye kadar bi sorun olmadıysa olmaz artık değil mi? 6 saat geçti aradan...
Ve bu günkü acı tecrübemden dolayı diyorum ki bırakın eviniz pis kalsın özellikle son ayda benim gibi temizlik merasimine girişmeyin... Allah esirgesin. Zaten kocaman göbüşlerimizle dengemiz şaşıyor... Bir şey olmasa bile insanın o yaşadığı korku yetiyor da artıyor...
Bütün hamişlere Allah kolaylık versin...:CüvCüv: