36 haftalık hamileyim ve düştüm ???

Cesaretinbedeli

Yine yeni yeniden...
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
150
9
96
Tam 36 haftalık hamileyim... Ve bu gün temizlik yaparken, parkede kayıp çok şiddetli bir şekilde düştüm... Oturur vaziyette düştüm ama çok şiddetliydi gerçekten... Düşerken; o 1 saniye içinde, düşme şeklimi bile karnımdaki bebeğime göre ayarlamaya çalıştım.. Doktorumu aradım. Gel dedi ve gittik... Bebekte bir sorun yok çok şükür. Kalp atışları normal, nefes alma verme hareketlerinde devam ediyor... Böyle durumlarda doktorlar bebekten çok plesentaya dikkat ediyorlarmış... Bebeğe zaten bir şey olmazmış kolay kolay.. Ama plesenta bebekten ayırlırsa ya da plesentaya bir zarar gelir de gizli bir kanama olursa işte o zaman tehlikeliymiş... Saatler geçti ve bebeğim kıpır kıpır çok şükür...

Böyle bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar aranızda ??? Şimdiye kadar bi sorun olmadıysa olmaz artık değil mi? 6 saat geçti aradan...

Ve bu günkü acı tecrübemden dolayı diyorum ki bırakın eviniz pis kalsın özellikle son ayda benim gibi temizlik merasimine girişmeyin... Allah esirgesin. Zaten kocaman göbüşlerimizle dengemiz şaşıyor... Bir şey olmasa bile insanın o yaşadığı korku yetiyor da artıyor...

Bütün hamişlere Allah kolaylık versin...:CüvCüv:

öncelikle çok geçmiş olsun canım.. endişelenmene gerek yok allah korusun olsaydı ultrasonda görünürdü zaten. üstelik çok geçmiş üstünden.. seni çok ama çok iyi anlıyorum, ben son birkaç ay temizlik yapamamıştım. zaten pipirikliyim, birşey olur endişesi yaşamıştım.. bırak evin pis ama için rahat olsun yerimseniben
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin civcivini a.s.

Sağolun arkadaşlar... ınsan başına gelmeyince hiç gelmeyecek sanıyor.. Hep duyardım hamileyken düşenleri... Hiç mi dikkat etmezler karınlarında bir can taşıyorlar derdim kendimce... Meğer kaza ne zaman gelir bilmiyormuş insan... Viledayla parkeleri silmiştim... Kurumadan üstünden geçmeye çalışınca resmen uçarak düştüm ve oturdum kaldım.. Sonra da bi ağlama krizine girdim sinirimden...

Bütün hamiş arkadaşlar çok çok dikkat etsin lütfen... Allah beterinden korusun...

6 aylık hamıleyken bende dusmustum. dustan cıkarken ayagım kaymıstı sagıma dogru kalcamın uzerıne dusmustum. bısey olmadan atlattık cok sukur. doktorun bı problem yok demıs bebısınde kıpır kıpır bence telaslanma... cok gecmıs olsun daha dıkkatlı ol ama bundan sonra.

çok geçmiş olsun rabbim korusun bişey olsaydı doktorunuz söylerdi cnım bebiş iyim diyo demekki annesi hareketleriyle canım

geçmi olsun canım.. hamileyken ağırlık merkezi değiştiği için popo üstü düşmeler çok oluyormuş diye duymuştum. genellikle de hasarsız oluyormuş bu tarz düşmeler.. yinede de bebeğinin hareketlerine ekstra dikkat et birkaç gün.. inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına :D

cok sakincali bi durum gecmis olsun..doktor iyi dediyse iyidir bebisin..esimde bana hep diyor dikkat et ben hicc etmezdim bi kere ayagim kayar gibi oldu ödüm koptu düscem diye o günden beri adimimi atarken planlayip atiyorum..dikkat et bidaha 36 haftalik hamileymisin yeter artik temizligide birak esin yada bi yakinin yapsin..

çok geçmiş olsun. bende 33 haftalık hamileyim ve artık bizim gibi doğumu yaklaşanların hiç bişey yapmaması gerek.inan benim evimde şuan çok temiz değil ama bebeğimden daha değerli değil hiç bişey.tekrar çok geçmiş olsun.

bende doğumuma 15 20 gün kala banyonun duvarlarını silerken, bastığım küvetin kenarından ayağım kayıp yere düşmüştüm. çok korkmuştum, zaten o şokun ardından bi ağlama krizi gelip geçiyor..Allaha şükür bi olumsuzluk olmamıştı sadece bebeğim çalkalanmıştı kaydirigubbakcemile2

aman bırakın ev pis kalsın son ay gelir mutlaka birisi yardım eder ben aylardır elime süpürge olmuyorum saolsun eşim süpürüyor evi bi kaç kere vileda yaptım artık ellemiyorum bi yere zaten kış geldi son ay annem kardeşim gelip yardım edicek temizliğe.zaten 7.ayımdayım ve iyice ağırlaştım hiç düşünmüyorum valla evin temizliğini napıyım

ayy ödüm yırtıldı canım yaa allahtan bişi olmamış bebeğine
şükürler olsun dikkat et canım yaa

çok geçmiş olsun dikkat etmek gerek evet ama bazen elinde değil insanın.
ya ben 3 aylık hamişim ama eşimle dolaşırken dışarıda hep benim ayağımın altına ya bir kıyma parçası (lokantanın önünden geçiyorduk) ya dondurma denk geliyor eşim 2 dir 3 dür kurtardı düşmekten "hepte senin başına geliyor böyle şeyler" dedi,
tamam ağırlaşmadım daha ama işte ilk aylar da önemli denmiyor mu çok korktum vallahi.
Herkese geçmiş olsun:)

Canim gecmis olsun. Bende 38 haftalik hamileyim. Temizligi bosver demissin ama yapmadan da olmuyorki. Ya bende son donemde takinti gibi oldu sanki. Evi temiz tutmak icin cirpinip duruyorum cokta yoruluyorum. Napim kaynanam da son donemlerim diye gelip bizde kaliyor. Diger gelini hakkinda temizlik konusunda bana birseyler diyen icinden de olsa benim hakkimda pis der diye yirtiniyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. Bosvermeyi ogrenemiyorum bir turlu.

Arkadaşlar bende 33haftalık hamileyim bende düştüm dün akşam sancım ağrım olmayınca bide bebeğim hareket edince doktora gitmedim ama....yine korkuyorum

Son düzenleme:
Konu cok eski ama bir bilen vardir diye yaziyorum 7 haftalik hamileyim sandalyeden sirt ustu der top dustum doktora gtmelimiyim

Back
X