36 haftalık hamisler bı bakar mısınız

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba 36+5 günlük hamileyim 2 gündür benisimin haretleri az gibi sanki panik oluyorum kontrolüm 2 gün sonra normal mı bu azalma doktora gitmeliyim sizce

Canım sayman lazım.
Sessiz sakin bir odaya geç, uzan, ve bebeğinin hareketlerini say.
2 saatte 10 hareket yaptıysa normalmis.

Bu haftalarda daha az hissetmemiz normalmiş canım benimde oğlum bütün gün sakin gece yatağa girince sol yanıma yatıyorum resmen maç yapıyor içerde..

Ayni sey bende de oldu. Yeri daraldigi icin oluyormus canim. Ama hafifte olsa hissediyorsun degil mi?
Acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normal doktor büyüdüğü için yavaşlıyor dedi bide kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi ya aslında biliyorum ama yinede evham yapiyorum

Bu haftalarda daha az hissetmemiz normalmiş canım benimde oğlum bütün gün sakin gece yatağa girince sol yanıma yatıyorum resmen maç yapıyor içerde..
Sağol canım içim rahat etmedi acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normalmiş doktor suyu falan da iyi dedi kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi içim rahatladı

Sağol canım içim rahat etmedi acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normalmiş doktor suyu falan da iyi dedi kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi içim rahatladı

Gözünaydın canım :)

Normal gülüm ara ara sessizleşir bende de 2,3 gün hareket etmediği olurdu sonlara doğru

Acilde ultrason oluyo mu canm ? Bide acile gebeligi cok buyuk olanlar mi gidebiliyo boyle tedirgnlik oldugunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…