Acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normal doktor büyüdüğü için yavaşlıyor dedi bide kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi ya aslında biliyorum ama yinede evham yapiyorumAyni sey bende de oldu. Yeri daraldigi icin oluyormus canim. Ama hafifte olsa hissediyorsun degil mi?
Sağol canım içim rahat etmedi acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normalmiş doktor suyu falan da iyi dedi kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi içim rahatladıBu haftalarda daha az hissetmemiz normalmiş canım benimde oğlum bütün gün sakin gece yatağa girince sol yanıma yatıyorum resmen maç yapıyor içerde..
Sağol canım içim rahat etmedi acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normalmiş doktor suyu falan da iyi dedi kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi içim rahatladıBu haftalarda daha az hissetmemiz normalmiş canım benimde oğlum bütün gün sakin gece yatağa girince sol yanıma yatıyorum resmen maç yapıyor içerde..
Gözünaydın canım :)Sağol canım içim rahat etmedi acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normalmiş doktor suyu falan da iyi dedi kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi içim rahatladı
Acilde ultrason oluyo mu canm ? Bide acile gebeligi cok buyuk olanlar mi gidebiliyo boyle tedirgnlik oldugunda?Acile gittim geldim şimdi içim rahatladı kalp atışı falan gayet normal doktor büyüdüğü için yavaşlıyor dedi bide kendini yorma sen yorulduğun zaman da hareketleri azalır dedi ya aslında biliyorum ama yinede evham yapiyorum
Acilde kadın doğum doktoru oluyor sıradan doktor bakmıyor ve hamile olman yeterli küçük yada büyük gibi bi koşul yokAcilde ultrason oluyo mu canm ? Bide acile gebeligi cok buyuk olanlar mi gidebiliyo boyle tedirgnlik oldugunda?
Acilde cinsiyetini bile soyluyor 2 kere gittimAcilde ultrason oluyo mu canm ? Bide acile gebeligi cok buyuk olanlar mi gidebiliyo boyle tedirgnlik oldugunda?
Hadi yaaa benm devletteki dr umda ozel dr umda soylemedi ama acile gitmek icinde bahane lzm yaaAcilde cinsiyetini bile soyluyor 2 kere gittim
Kac haftalik cnm bebeginHadi yaaa benm devletteki dr umda ozel dr umda soylemedi ama acile gitmek icinde bahane lzm yaa
13 haftalik daha canim :)Kac haftalik cnm bebegin
13 haftalik daha canim :)
Eger anlarsan ultrason fotosu bu :)Kac haftalik cnm bebegin
Anlamiyorum ama benimde 9haftalikken fasulye gibiydi boyle erkeklerin fasulyeye benziyomus cnmEger anlarsan ultrason fotosu bu :)
Benm 9 haftalikken yuvarlakti smdi bebek buyudu diye fasulye oldu :)Anlamiyorum ama benimde 9haftalikken fasulye gibiydi boyle erkeklerin fasulyeye benziyomus cnm
Sonucta fasulye :) hayirlisi ins canimBenm 9 haftalikken yuvarlakti smdi bebek buyudu diye fasulye oldu :)
Ay hadi bakalm :)Sonucta fasulye :) hayirlisi ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?