Bence gec degil ama oncelikle cocuk isteyip istemediginize karar verin benceMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
bu cok kısısel ve evlılıgıne gore konusulacak bır konuMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Anam beni de kırkında doğurmuşAnam beni 40 yaşından sonra doğurmuş. :)
Ama çocuk istiyor musunuz istiyor musunuz ona siz içinizde karar vereceksiniz.
evet, evliliginde ve maddi konularda sikintin yoksa bekleme. zaten bir sekilde olacak insMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Şanlıyız kız desene.Anam beni de kırkında doğurmuş
Anam beni de kırkında doğurmuş
eskıler 40 yasında ılla dogururlarmıs annemın teyzelerı,babanem,annanem,annemın yengelerı hep 40 yasında mutlaka dogum yapmıs ama son dogumlarını yapmıslarŞanlıyız kız desene.
Benim annem de geç girdi menapoza 50 üstü. Dediğiniz gibi bilimsel bir açıklaması vardır belki.eskıler 40 yasında ılla dogururlarmıs annemın teyzelerı,babanem,annanem,annemın yengelerı hep 40 yasında mutlaka dogum yapmıs ama son dogumlarını yapmıslar
onunda nedenını ogrendım nıye hepınız anlasmıs gıbı 40 yasında son dogumlarınızı yaptınız dıye
40 yasında dogum yapınca menepoz daha gec gerceklesıyormus menepoza da en erken gıren annem oldu o da 50 yasında gırdı bu bır tesadufmudur bılımsel acıklaması var mıdır bılemıyorum ben suan nıye tum sulalemın rahım fılmını cekıp ortaya koydum onu da bılmıyorum buda işte boyle bır anımdır
bızımkılerde belkı kız olur dıye yapmıslar en son cocukların hepsı kızBenim annem de geç girdi menapoza 50 üstü. Dediğiniz gibi bilimsel bir açıklaması vardır belki.
He benimkiler tren kaçmadan belki bu da kız olur mantığı ile yapılmışım.
Valla öyle nokta atışı.bızımkılerde belkı kız olur dıye yapmıslar en son cocukların hepsı kızyok artık yemın ederım eskıler bu ısı bılıyor + gec menepozda bonusu
eskıler 40 yasında ılla dogururlarmıs annemın teyzelerı,babanem,annanem,annemın yengelerı hep 40 yasında mutlaka dogum yapmıs ama son dogumlarını yapmıslar
onunda nedenını ogrendım nıye hepınız anlasmıs gıbı 40 yasında son dogumlarınızı yaptınız dıye
40 yasında dogum yapınca menepoz daha gec gerceklesıyormus menepoza da en erken gıren annem oldu o da 50 yasında gırdı bu bır tesadufmudur bılımsel acıklaması var mıdır bılemıyorum ben suan nıye tum sulalemın rahım fılmını cekıp ortaya koydum onu da bılmıyorum buda işte boyle bır anımdır
geç değil , Allah sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?