36 yaş çocuk için geç mi ?

Konu eski ama kaçırmışım şuraya bir iliştireyim 39 yaşında doğurdum.. Bir problem yaşamadım..
Iyiki dogurdun sen su sitede kimsenin cocugu olmasina bu kadar sevinmemistim. Senin denedigini vs biliyordum.. cok uzuluyordum istedigini bildigim icin.. bi sure siteye girmedim bi baktim anne olmussun. Allahin dedigi olur, Allahtan umit kesilmez..

Iyiki dogurdun sen su sitede kimsenin cocugu olmasina bu kadar sevinmemistim. Senin denedigini vs biliyordum.. cok uzuluyordum istedigini bildigim icin.. bi sure siteye girmedim bi baktim anne olmussun. Allahin dedigi olur, Allahtan umit kesilmez..
Ahh hem de ne denemek tontriko .. 34 de ilk hamile kaldım.. Kayıplar kayıplar.. Sevinçler üzüntüler tedaviler.. Sonun da tam da vazgeçtim derken minnak bir mucize Şimdi 16 aylık olacak nerdeyse mucizem.. Sizlerin duasını aldım ardıma yürümedim koştum adeta Öpüyorum güzel kalbinden

Ben de ilkini 27de 2.yi 35te doğurdum. İlki kızdı acayip rahatmişim o zaman oğlum beni çok zorluyor. Kolik ve uykusuz.ben bunu hala değil de oğlan olmasına bağlıyorum. Oğlan çocuğu biraz daha zor oluyor sanki

Genelde oyle deniyor ama ben alakasini göremedim. Benim de ilki kiz ama kiz daha zordu. Sizin bebeginiz kac aylik? Tam toparliyoruz gibi dedigimiz anda bir sey çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…