Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerde pismanlik yaşar msnz bilmem ama yumurta rezervlerinize baktırın dondurun duruma göre. 35 sonrası ileri yaş gebelik diye geçiyor belki arastirmssnzdr. Aynı yastayım sizinle. Ürkecek bir şey yok maddi anlamda uygunsnz doğumdan itibaren yardımcı tutarsnz yada aileler uygunsa yardım ederler bakımda korkck bir şey yok.Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Mesajınız doğal ve içten... Allahım sağlıcakla nasip etsin insallah.Aramızda kalsın yaşım 36 tedavi görüyorum olana kadar devam inşallahama ruhum hala 19
![]()
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin inşallahMesajınız doğal ve içten... Allahım sağlıcakla nasip etsin insallah.
Bende yaş 35 ikinci bebeği düşünüyoruz biraydır....
Size özelden msj atmak istedim ama beceremedim mi yoksa mesaj kısmınız kı kapalı anlamadım..Siz yazarsanız sevinirim41 yaşında, 9 aylık hamile biri olarak geç olmadığını söyleyebilirim. Bir arkadaşım da benimle aynı yaşta ve geçen hafta doğum yaptı. Ben hamileliğimde hiçbir problemle karşılaşmadım. Ha tabi riskler 35’ten sonra artıyor, anomali riski, down sendromu riski vs. Ama amniyosentez yaptırdım ve normal çıktı şükür. Başka sorun da yaşamadım hamileliğimde. Ne tansiyon, ne şeker, ne de başka bir şey. İyi bir doktor kontrolünde sorunsuz -ya da sorun olsa bile kontrol altında- çocuk sahibi olmak mümkün. Ben de çok düşünmüştüm, bu yaştan sonra nasıl olur diye. Bir kızım var 11 yaşında, tek çocukta da kalabilirdim, okeydim yani. Ama sonra bir cesaret geldi, ikinciyi de yaptık. Yani demem o ki, eğer çocuk istiyorsanız gayet de mümkün. İstemiyorsanız zaten yaşı falan düşünmenize gerek yok.
Eltisi doğurdu diye, öncekine oyun arkadaşı olsun diye, kocayı eve baglayayim diye ,allah verdi diye, erkek olsun diye,kaza oldu....vs diye üçer beşer doğuranlara alıştık da Menopoz ertelemek icin dogurani ilk kez duydumeskıler 40 yasında ılla dogururlarmıs annemın teyzelerı,babanem,annanem,annemın yengelerı hep 40 yasında mutlaka dogum yapmıs ama son dogumlarını yapmıslar
onunda nedenını ogrendım nıye hepınız anlasmıs gıbı 40 yasında son dogumlarınızı yaptınız dıye
40 yasında dogum yapınca menepoz daha gec gerceklesıyormus menepoza da en erken gıren annem oldu o da 50 yasında gırdı bu bır tesadufmudur bılımsel acıklaması var mıdır bılemıyorum ben suan nıye tum sulalemın rahım fılmını cekıp ortaya koydum onu da bılmıyorum buda işte boyle bır anımdır
Yurtdışında yaşıyorsanız hem çocuk hem sizin için tam zamanı, burdaysaniz kaç yaşında olursaniz olun çocuk icin haksızlık...Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Öncelikle her şeyi kendi yaşam cerceveniz içinde degerlendirin. Çocuk sahibi olmanın erken vakti var ama geç vakti sadec tıbbi anlamda var. Yoksa istediğiniz zaman menepoza girmeden önce çocuk sahibi olabilirsiniz. Sadece belli bir yaştan sonra tahammül etmek zor oluyo. Tıbbi olarak da yumurta kalitesi sperm kalitesi yavaş yavaş düşüyor. Ancak çok önemli bir nokta da var ki sadece zaman geçiyo diye de gerçekten istemediğiniz bir çocuğu dünyaya getirmek de doğru değil. Ben 29 yaşında anne oldum isteyerek. Çok zorlandım çok yıprandım ama onunla mutluyum. Çocuk sahibi olmadan önce eşim de ben de çok şey düşündük çok fazla endişemiz vardı. Ailemize geleceğini öğrendiğim zaman tüm kaygılar dağıldı tek odak noktamız o oldu. O artık vardı ve ailemizin en önemli parçası oldu. Doğduktan sonra da öyle . Tüm çabamız onu sağlıklı mutlu ve hayatta tutmak yönünde oldu. Şimdi 2 yaşında hayatta tutmaya çalıştığım çocuğun artık kendi teecihleri var.Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
Ben 37 yaşımdayım. Simdi 7 aylık bir bebeğim var. Gayette mutluyumMerhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..