- Konu Sahibi Esra Demirci
-
Ben ilk başlarda çok memnundum ama bir ay sonra dikey dikişlerim hepsi ayrıldı maalesef. Yatay sorunsuz, dikey çok kötü durumda, revizyon gerekiyor. Muayeneye çağırdı, bakalım dedi ama ben yüz germe olduğum için Eylül sonu gelebilirim dedim. Bakalım ne diyecektir. Açıkçası revizyon bile olmaya korkuyorum aynı doktora, sonuçta tekrar dikey dikiş atacaktır. Yüz germe olduğum doktora olma ihtimali de değerlendireceğim, bakalım ne fiyat verecektir ve yüz germe sonucunu bekliyorum. Dr Özgen Kıvanç kişiliği çok hoşuma gitti fakat canlı olarak hastasını gördüm ve dikişlerini görünce uzaklaştım oradan. Fakat hastası dikişten memnundu, hepimizin beklentisi f
Güzel olsunda fiyatını önemsemiyorum artık. Sonuçta ömür boyu taşıyacağım bedenimde. Tek istediğim düzgün olması. Dikişleri kötü müydü.Merhaba bende özgen kıvanca karar vermiştim ancak vazgeçtim hem pahalı hemde sonraki sonuçlarda çok şikayet vardı sizde iyi düşünün bence! Bnm için göbek deliği ve dikiş izi çok önemli kendisiyle görüşmeye gittiğimde de foto gösterdiler ancak tatmin olmadım
Çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi düzeltme yapılır sonuçtan memnun kalırsın. Özgen hocanın Kötü müydü dikişleri ben instagram sayfası hariç bir görsele ulaşamadığım için bişey bilemiyorum. Ne kadar zor doktor seçmek. Ömür boyu taşıyacağın bir iz neticedeBen ilk başlarda çok memnundum ama bir ay sonra dikey dikişlerim hepsi ayrıldı maalesef. Yatay sorunsuz, dikey çok kötü durumda, revizyon gerekiyor. Muayeneye çağırdı, bakalım dedi ama ben yüz germe olduğum için Eylül sonu gelebilirim dedim. Bakalım ne diyecektir. Açıkçası revizyon bile olmaya korkuyorum aynı doktora, sonuçta tekrar dikey dikiş atacaktır. Yüz germe olduğum doktora olma ihtimali de değerlendireceğim, bakalım ne fiyat verecektir ve yüz germe sonucunu bekliyorum. Dr Özgen Kıvanç kişiliği çok hoşuma gitti fakat canlı olarak hastasını gördüm ve dikişlerini görünce uzaklaştım oradan. Fakat hastası dikişten memnundu, hepimizin beklentisi farklı.
Birebir eski hastasıyla temas kurdunuz mu memnun olmadıkları noktalar ne acaba.Bende özgen hocanın uzum vadedeki sonuçlarından çok memnun olmayanla konuştum tek avantajı ağrısız ameliyat sanırım. Siz gördüm derken dikişleri estetk değilmiydi
Bu iş kime aitse çok güzel. Keşke gerçek olsa Dr seçmen lazım 2 Max 3 ay zamanım var. Panik içindeyim. Revizyon olamam çünküOp dr. Yusuf acarın sayfasında gördüm mayclinick bu dikiş izi doğruysa incecik çok güzel acaba doğrumu bu resimler cünkü bitane videosunda dövmeli kadın before afterda dövme yoktu bilemedim ya
Bende öyle ya tam doktor begeniyorum sonra bi şey çıkıyor begenmiyorum dikiş izi ve göbek deliği çok önemli sizin listede kimler varBu iş kime aitse çok güzel. Keşke gerçek olsa Dr seçmen lazım 2 Max 3 ay zamanım var. Panik içindeyim. Revizyon olamam çünkü
Evet evet 1 sene önce karın karme ve bbl olan kişi ile görüştüm dikişleri çok kötü dedi popoda da topaklanma olmuş oraya tekrar lipo yaparım demiş 1 sene geçmiş üstünden ses soluk yok ilk ameliyattan çıktığımda bende çok memundum hatta instagram video çektim filan dedi uzun vadede kesinlikle tavsiye etmem dediBirebir eski hastasıyla temas kurdunuz mu memnun olmadıkları noktalar ne acaba.
Aynı durumdayım istanbuldamısınız sizBu iş kime aitse çok güzel. Keşke gerçek olsa Dr seçmen lazım 2 Max 3 ay zamanım var. Panik içindeyim. Revizyon olamam çünkü
Özay Özkaya*Bende öyle ya tam doktor begeniyorum sonra bi şey çıkıyor begenmiyorum dikiş izi ve göbek deliği çok önemli sizin listede kimler var
İstanbuldayım evet seninnaklonda Dr varmı hiçAynı durumdayım istanbuldamısınız siz
Ben sadece karın germe ve kas onarımı yaptırıcam. Belki bel için lipo+jplazma yaptırabilirim ama ihtiyaç olursa şu an için planımda yok. Bu doktorları da listeme eklicem. Ameliyat olan birinin 10 ay - 1 yıl sonraki halini görebilsem keşkeBen aralık ocak gibi olmayı düşünüyorum oyüzden ii araştırmam şazım ben hem karın germe hem bbl sen ne ameliyatı olmak istiyorsun? Yani şöyle karın gelme tek başına olsan mutlaka yapan çok iyi doktorlar var ama bbl birlikte olduğu için onu her doktor yapamıyor. Para sorununux yoksa hüseyin kandullu çok ii ve erdem güven. Erdem güven karın germede çok iyi göbek deliği dikiş işleri harika gidip kendim görüştüm ama bbl konusunda araştırmak lazım bana geçen sene 650 bin tl demişti iki ameliyat iiin hüseyin kandulluda bbl de ii ama onunla görüşmedim
Valla söle lipo yaptıracaksanız eğer doktorda j plazma varsa kesin içine eklio aslında bencede ii bişey lipo sonra jplazma yapılması gerekli ama erdem güven göbek deliğini çok ii yapıyor ve dkişlrri incecik yok gibiBen sadece karın germe ve kas onarımı yaptırıcam. Belki bel için lipo+jplazma yaptırabilirim ama ihtiyaç olursa şu an için planımda yok. Bu doktorları da listeme eklicem. Ameliyat olan birinin 10 ay - 1 yıl sonraki halini görebilsem keşke
Yatay dikişlerim iyidir, aradan 3 ay geçti, bir 3 ay daha sonra silik bir iz kalacağını düşünüyorum.Güzel olsunda fiyatını önemsemiyorum artık. Sonuçta ömür boyu taşıyacağım bedenimde. Tek istediğim düzgün olması. Dikişleri kötü müydü?
Dikişleri ve göbek deliği nereden gördünüz. Ben hem instg hemde web sayfasına baktım ama hiç bir hasta görseli yok , öncesi hali bile yok. Paylaşırsanız çok sevinirim inceleme şansım olur en azından. Benimde zamanım kısıtlı olduğu için panik halindeyimValla söle lipo yaptıracaksanız eğer doktorda j plazma varsa kesin içine eklio aslında bencede ii bişey lipo sonra jplazma yapılması gerekli ama erdem güven göbek deliğini çok ii yapıyor ve dkişlrri incecik yok gibi
Kollarınızda keloid mi oluştu acaba onun için keloid tedavisi var die biliyorumYatay dikişlerim iyidir, aradan 3 ay geçti, bir 3 ay daha sonra silik bir iz kalacağını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3644154 Eki Görüntüle 3644155
Bu da dikey olan, karnımda.
Eki Görüntüle 3644156
Özellikle kollarım korkunç ve ayrılan kısımları acıyor.
Eki Görüntüle 3644158 Eki Görüntüle 3644159
Tunç Tiryaki hakkında şikayetler var ayrıca suçunu kabul etmeyen ve kaba olduğunu yazmışlardı.Özay Özkaya*
Tunç tiryaki
Kayhan zeytin*
Evren Tevfik işçi*
Cengiz açıkel
Erman ak
Fatih doğan*
Furkan kurdal
Hasan tuna türkmen**
Yusuf açar
Ben özgen kıvanç düşünüyordum ama vazgeçtim. ChatGPT ye İstanbul'da hakkında şikayet yayınlanmamış ve karın germe alanında tecrübeli estetik cerrahlarını listele dedim bu isimler çıktı. Hepsini tek tek inceleyeceğim. Yanına yıldız koyduklarım öncelikli gibi şimdilik. Ama daha araştırmadım. ChatGPT isimleri listelerken verdiği bilgilere göre öncelik aldım sadece. Keşke etrafımda bu işlemi yapan biri olsaydı referans olurdu en azından. Ameliyat olmak değil doktor seçmek zor olan.
Ben beğenmedim ama kadın memnundu. Hepimizin beklentisi farklıÇok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi düzeltme yapılır sonuçtan memnun kalırsın. Özgen hocanın Kötü müydü dikişleri ben instagram sayfası hariç bir görsele ulaşamadığım için bişey bilemiyorum. Ne kadar zor doktor seçmek. Ömür boyu taşıyacağın bir iz neticede
Siz Erdem Güven yaptığı işlemleri nere görebildiniz? Vallah biz bulamadık, adam sadece konuşmalarını paylaşıyor. Ayrıca adistanı kendisinin eşi, kaba ve sert konuştuğunu burada yazılmıştı, adam konuşmuyor bile. Ben yaptığı işi görmediğim için, aramadım bile. İnsan ufak bir fikir bari verebilir, neyi nasıl yaptığına dair ama adam sadece konuşuyor, eğitim veriyor sanki bize.Valla söle lipo yaptıracaksanız eğer doktorda j plazma varsa kesin içine eklio aslında bencede ii bişey lipo sonra jplazma yapılması gerekli ama erdem güven göbek deliğini çok ii yapıyor ve dkişlrri incecik yok gibi
Bilmiyorum nedir adı, dikişler genişledi. Revizyon yapmasını istiyeceğim.Kollarınızda keloid mi oluştu acaba onun için keloid tedavisi var die biliyorum
Ya aslında çok kibardı ben muayne oldum kendisine 1 saat kadar konuştu benmde en ince ayrıntısına kadar bilgi verdi kendi telefonundan gösterdi tüm işlemleri oradan gördüm aklımda hiç soru işareti kalmadı sadece fiyatı çok fazla diye erteledimSiz Erdem Güven yaptığı işlemleri nere görebildiniz? Vallah biz bulamadık, adam sadece konuşmalarını paylaşıyor. Ayrıca adistanı kendisinin eşi, kaba ve sert konuştuğunu burada yazılmıştı, adam konuşmuyor bile. Ben yaptığı işi görmediğim için, aramadım bile. İnsan ufak bir fikir bari verebilir, neyi nasıl yaptığına dair ama adam sadece konuşuyor, eğitim veriyor sanki bize.
Ya aslında çok kibardı ben muayne oldum kendisine 1 saat kadar konuştu benmde en ince ayrıntısına kadar bilgi verdi kendi telefonundan gösterdi tüm işlemleri oradan gördüm aklımda hiç soru işareti kalmadı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?