- Konu Sahibi Esra Demirci
-
Yarın arayıp bilgi isteyeceğim. Şuan 2 ay zamanım var zaten. Sonrasında yüz yüze görüşme mutlaka yapacağımBide mayclinikte doktor o klinikte başka 2 doktor daha orada ameliyat yapıyor bu sonuçlar sadece o hocayımı ait oda muamma ve hiç yaptıran yok bende korkuyorum
Ben 25 yıl önce sağlık nedeniyle ameliyat olmuştum ve o dikişi revizyon etti doktorum. Eskiden göbeğin sağından geçiyordu, bu sefer çok güzel, tam göbek deliğin ortasından geçti. Keşke dikiş ayrılmasaydı, mükemmel görünürdü zamanla. Tekrar revizyon gerekiyor. Kol germe oldum ve dikişler yine dikey olduğu için sanırım, ayrıldılar. Zaten dikişlerde bir tuhaflık var, çekiyor cildimi.Karın bögesindeki dikişler gerçekten çok iyi. Tamamen Söndüğü zaman nerdeyse hiç belli olmaz. Göbek deliği dikey dikişten dolayımı böyle acaba. Kollarınız neden böyle anlamadım karnınız çok güzel oysaki
Bende gözden çıkardım cidden ya siz bbl ve liposuctionda istediniz mi sadece germemi 315 banada acil doktor lazım aydın tekgöz var birde onuda begeniyorum ben onada yaptıran yokYusuf hoca bugün 315 fiyat verdi karın germe için. Baya yüksek bir rakam ama daha önce ona yaptıran varmı forumda bulamadım. Gözden çıkarıyorum bu rakamları. Yeterki güzel olsun. Varmı etrafında yusuf hocada ameliyat olan
Sadece karın germe sordum ben 315 dedi. Bel bölgesi için lipo olursa fiyat ne olur diye sorduğumda kas onarımı ve bel bölgesinin orantılanması fiyata dahil dediler.Bende gözden çıkardım cidden ya siz bbl ve liposuctionda istediniz mi sadece germemi 315 banada acil doktor lazım aydın tekgöz var birde onuda begeniyorum ben onada yaptıran yok
Sayfasındaki görseller güzel içime sindi ama gidip hastaların ileri dönemdeki görsellerini orjinal fotolarını görmek lazım. Paylaşımlar belki şoplu olabilir tereddüt ediyor insanBende gözden çıkardım cidden ya siz bbl ve liposuctionda istediniz mi sadece germemi 315 banada acil doktor lazım aydın tekgöz var birde onuda begeniyorum ben onada yaptıran yok
Evet ya benimde sindi ama nolcak bilmiyorumSayfasındaki görseller güzel içime sindi ama gidip hastaların ileri dönemdeki görsellerini orjinal fotolarını görmek lazım. Paylaşımlar belki şoplu olabilir tereddüt ediyor insan
Şimdi baktım bende evet. Ameliyattan 2 gün sonra ciddi nekroz gelişmiş, dikişleri açılmıs bir sürü komplikasyon yaşamış. Karnı siyahlaşmış ve çok fazla ölü doku çıkarılmıs nekroz dan dolayı. Deriden greft alıp yama yapılmıs. Organ fonksiyonlarında bozulmalar yaşamış. Bir sürü ameliyat olmak zorunda kalmıs ve yoğun bakımda yatmıs. Süreç korkunç sonuçta öyle malesef. Ne kadar araştırsakta sizin memnun kaldığınız bir başkasında komplikasyon olabilir gibi durum bunu gösteriyor sanki. İyice modum düştü şu Dr aramaktan. Hangisine heveslensem mutlaka bişey çıkıyoArkadaslar yusuf acar hakkında çok şikayet var oyüzden onu eledim
Evet başkasına ii gelen bize ii gelmeyebilir araştırarak bulduklarımız bunlar daha bilmediğimiz neler vardır kişiye görede değişir bence totale bakmak lzım benm de kafam çok karışık dr burak sercen erçin varmış sarper mete ve mete aksu onlara bakıcam sırayla bunlar hk bilginiz varmıdırŞimdi baktım bende evet. Ameliyattan 2 gün sonra ciddi nekroz gelişmiş, dikişleri açılmıs bir sürü komplikasyon yaşamış. Karnı siyahlaşmış ve çok fazla ölü doku çıkarılmıs nekroz dan dolayı. Deriden greft alıp yama yapılmıs. Organ fonksiyonlarında bozulmalar yaşamış. Bir sürü ameliyat olmak zorunda kalmıs ve yoğun bakımda yatmıs. Süreç korkunç sonuçta öyle malesef. Ne kadar araştırsakta sizin memnun kaldığınız bir başkasında komplikasyon olabilir gibi durum bunu gösteriyor sanki. İyice modum düştü şu Dr aramaktan. Hangisine heveslensem mutlaka bişey çıkıyo
Bilmiyorum hiç bu isimleri bende bi araştırayımEvet başkasına ii gelen bize ii gelmeyebilir araştırarak bulduklarımız bunlar daha bilmediğimiz neler vardır kişiye görede değişir bence totale bakmak lzım benm de kafam çok karışık dr burak sercen erçin varmış sarper mete ve mete aksu onlara bakıcam sırayla bunlar hk bilginiz varmıdır
Ulaş bali ve aydın tekgöz listemde ama bilmiyorum sonuç nqsıl olurBilmiyorum hiç bu isimleri bende bi araştırayım
korkunç enfeksiyon mu gelişmiş acaba? ameliyattan sonra bayağı güzel görünüyor. morluğu bile yok. sonra tüm dikişler açılmış da karnı açık kalmış gibi duruyor. offff çok korkmaya başladım ben burda yazılanları okudukça. kasım ayına da ameliyat olurum diye plan yapmıştım. neden olmuş nasıl olmuş ne yazıyordu şikayette?Arkadaslar yusuf acar hakkında çok şikayet var oyüzden onu eledim
bilgi için teşekkürler. nerde yazıyor bu yorumlar? acaba sigara alkol mü içiyordu? muhakkak bırakılması gerekiyormuş çürüme olabilir içersen dedi muayeneye gittiğim doktor. 2 hafta önceden bırakmalısın dedi hatta. ben çok içmiyorum ama yine de 1 tane bile içme dedi.Şimdi baktım bende evet. Ameliyattan 2 gün sonra ciddi nekroz gelişmiş, dikişleri açılmıs bir sürü komplikasyon yaşamış. Karnı siyahlaşmış ve çok fazla ölü doku çıkarılmıs nekroz dan dolayı. Deriden greft alıp yama yapılmıs. Organ fonksiyonlarında bozulmalar yaşamış. Bir sürü ameliyat olmak zorunda kalmıs ve yoğun bakımda yatmıs. Süreç korkunç sonuçta öyle malesef. Ne kadar araştırsakta sizin memnun kaldığınız bir başkasında komplikasyon olabilir gibi durum bunu gösteriyor sanki. İyice modum düştü şu Dr aramaktan. Hangisine heveslensem mutlaka bişey çıkıyo
İnanın bende öylekorkunç enfeksiyon mu gelişmiş acaba? ameliyattan sonra bayağı güzel görünüyor. morluğu bile yok. sonra tüm dikişler açılmış da karnı açık kalmış gibi duruyor. offff çok korkmaya başladım ben burda yazılanları okudukça. kasım ayına da ameliyat olurum diye plan yapmıştım. neden olmuş nasıl olmuş ne yazıyordu şikayette?
Cem Payaslı fiyatları çok uçuk. Ulaş Bali fiyatları uygun. Ama Ulaş Bali dikey dikişleri güzel olmuyor, bakalım revizyon kabul edecek mi.İnanın bende öyle(( ulaş bali ve cem payaslı şuan listemde ama yinede bilmiyorum çok zor işş
Sizin önerebileceğniz aklınızda bir doktor varmı önerilere açığım buarada .Cem Payaslı fiyatları çok uçuk. Ulaş Bali fiyatları uygun. Ama Ulaş Bali dikey dikişleri güzel olmuyor, bakalım revizyon kabul edecek mi.
Ameliyat biraz da şans işi. Mesela bu forumda bir arkadaşla aynı doktora ameliyat olduk, ben ne kadar memnumsam, o kadar memnun değil. Kendiniz tartarak, dr ile konuşarak, hislerinize güvenerek karar vermelisiniz. Ben dr öneremeye korkarım. Bazı doktorlar online muayene yapıyorlar, fazladan doktorlarla görüşün. Bir ara o kadar çaresiz kaldım ki, çok pahalı doktorlara gittim , ne olursa olsun dedim, para sağlığımdan kıymetli değil ya, kıyıcam paraya dedim ama söylediklere rakamları haketmediklerini farkedince onları eledim.Sizin önerebileceğniz aklınızda bir doktor varmı önerilere açığım buarada .
Baska bir arkadas ulas baliyemi oldu buradan aynı anda . Okadar haklısınız ki inssn çok çaresiz kalıyorAmeliyat biraz da şans işi. Mesela bu forumda bir arkadaşla aynı doktora ameliyat olduk, ben ne kadar memnumsam, o kadar memnun değil. Kendiniz tartarak, dr ile konuşarak, hislerinize güvenerek karar vermelisiniz. Ben dr öneremeye korkarım. Bazı doktorlar online muayene yapıyorlar, fazladan doktorlarla görüşün. Bir ara o kadar çaresiz kaldım ki, çok pahalı doktorlara gittim , ne olursa olsun dedim, para sağlığımdan kıymetli değil ya, kıyıcam paraya dedim ama söylediklere rakamları haketmediklerini farkedince onları eledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?