• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

360karın germe, tam karın germe

Tunç Tiryaki hakkında şikayetler var ayrıca suçunu kabul etmeyen ve kaba olduğunu yazmışlardı.
ChatGPT ye güvenmek bence yanlış, sonuçta bir makina.
Bu forumda çok bilgi var ama aylarca okumanız gerekiyor.
Forumda arşma motoruna yazdığınızda çok fazla bilgi vermiyor, sanırım admin saldı forumu, her gün kötüye gidiyor. O yüzden ben google atama motoruna dr ismini yazıyorum ve kadınlar kuşunu ekliyorum o zaman google bilgi veriyor, konuya yönlendiriyor. Aynı şekilde doktorun ardında şikayet kelimesi ekliyorum, o zaman dahs fazla bulunur, ayrıca RealSelf platformu da veriyor, orada yabancılar şikayetlerini bulabilirsiniz.
Forumda eski konulara gidin, siz ChatGPT ye soruyorsunuz, o da googl dan bilgi alıyor, google da ödenmiş reklama göre sıralama yapıyor. Burada ki konular daha sağlam ama aralarında reklam içeren, yorumlar bulunuyor, doktorların asistanları yazıyor. O yüzden siz gerçek insanlarla konuşun ve ya okuyun. Ve instagram sayfalarına güvenmeyim, 100% tüm görseller ve video filtreli.

Ben beğenmedim ama kadın memnundu. Hepimizin beklentisi farklı
Yok tabiki güvenmiyorum sadece isim aldım tek tek arastırıcam. O izler ömür boyu kalıcak çünkü bende. Tek bi isim vardı kafamda instası yanılttı beni ondada memnun kalmayanlar olduğunu öğrenince en azından elimde arastırmak için isim ve seçenek olsun diye chatGPT ye sordum. Dediğiniz gibi isim yazmadan burda da çok bir bilgi çıkmıyor..
Erdem güven fiyat ne verdi size. Bana özgen kıvanç lipo ile beraber karın germe 250-300 arası fiyat vermişti

Kendisi kaba yazmadım zaten, eşi kaba olduğunu yazmışlardı. Ben kendim gitmedim, eşi bu kadar müdahale ettiğini duyunca vazgeçtim.
Doğrudur belki bilmiyorum ama ben gidip görüştüğümde çok sıcak kanlıydı eşiyle mi çalışıyormış onu bilmiyordum ama zaten fiyatı fazla hüseyin kandullu çetin duygu ile görüşmeyi düşünüyorum

Yatay dikişlerim iyidir, aradan 3 ay geçti, bir 3 ay daha sonra silik bir iz kalacağını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 3644154 Eki Görüntüle 3644155

Bu da dikey olan, karnımda.

Eki Görüntüle 3644156
Özellikle kollarım korkunç ve ayrılan kısımları acıyor.

Eki Görüntüle 3644158 Eki Görüntüle 3644159
Karın bögesindeki dikişler gerçekten çok iyi. Tamamen Söndüğü zaman nerdeyse hiç belli olmaz. Göbek deliği dikey dikişten dolayımı böyle acaba. Kollarınız neden böyle anlamadım karnınız çok güzel oysaki

Benimde acil doktor bulmam lazım 1 aya yusuf acar chatgptde de çıkmış doktor hakkında hiç şikayet yok dikişi güzel ama yaptıran hastada yok mayclinicte görev alıyor of kimse kalmadı elde avuçta sanki

Benimde acil doktor bulmam lazım 1 aya yusuf acar chatgptde de çıkmış doktor hakkında hiç şikayet yok dikişi güzel ama yaptıran hastada yok mayclinicte görev alıyor of kimse kalmadı elde avuçta sanki
ben sayfasına baktım yusuf hocanın güzel görünüyor. Ama insta yanıltıcı olabilir diye endişe ediyorum sadece.

Ben bu ameliyatı ilk cansu kılıç die bi kız youtube videosu çekmiş bbl ve karın germe onda gördüm karar verdim emre gönen e yaptırmış instasındada çok güzel yapıo bbl gördüm ama uzun vadede ne olduğunu bilmediğim için emin olamadım

Yok tabiki güvenmiyorum sadece isim aldım tek tek arastırıcam. O izler ömür boyu kalıcak çünkü bende. Tek bi isim vardı kafamda instası yanılttı beni ondada memnun kalmayanlar olduğunu öğrenince en azından elimde arastırmak için isim ve seçenek olsun diye chatGPT ye sordum. Dediğiniz gibi isim yazmadan burda da çok bir bilgi çıkmıyor..
Erdem güven fiyat ne verdi size. Bana özgen kıvanç lipo ile beraber karın germe 250-300 arası fiyat vermişti
Ben Erdem Güvene hiç gitmedim. Özgen Kıvanç bana 400000 vermişti: 360 karın germe, kol germe, eski dikiş revizyon, j plazma, ve bazı yerlerde yağ enjeksiyon olacaktı.

Karın bögesindeki dikişler gerçekten çok iyi. Tamamen Söndüğü zaman nerdeyse hiç belli olmaz. Göbek deliği dikey dikişten dolayımı böyle acaba. Kollarınız neden böyle anlamadım karnınız çok güzel oysaki
Ben 25 yıl önce sağlık nedeniyle ameliyat olmuştum ve o dikişi revizyon etti doktorum. Eskiden göbeğin sağından geçiyordu, bu sefer çok güzel, tam göbek deliğin ortasından geçti. Keşke dikiş ayrılmasaydı, mükemmel görünürdü zamanla. Tekrar revizyon gerekiyor. Kol germe oldum ve dikişler yine dikey olduğu için sanırım, ayrıldılar. Zaten dikişlerde bir tuhaflık var, çekiyor cildimi.

Yusuf hoca bugün 315 fiyat verdi karın germe için. Baya yüksek bir rakam ama daha önce ona yaptıran varmı forumda bulamadım. Gözden çıkarıyorum bu rakamları. Yeterki güzel olsun. Varmı etrafında yusuf hocada ameliyat olan

Yusuf hoca bugün 315 fiyat verdi karın germe için. Baya yüksek bir rakam ama daha önce ona yaptıran varmı forumda bulamadım. Gözden çıkarıyorum bu rakamları. Yeterki güzel olsun. Varmı etrafında yusuf hocada ameliyat olan
Bende gözden çıkardım cidden ya siz bbl ve liposuctionda istediniz mi sadece germemi 315 banada acil doktor lazım aydın tekgöz var birde onuda begeniyorum ben onada yaptıran yok

Bende gözden çıkardım cidden ya siz bbl ve liposuctionda istediniz mi sadece germemi 315 banada acil doktor lazım aydın tekgöz var birde onuda begeniyorum ben onada yaptıran yok
Sadece karın germe sordum ben 315 dedi. Bel bölgesi için lipo olursa fiyat ne olur diye sorduğumda kas onarımı ve bel bölgesinin orantılanması fiyata dahil dediler.

Sayfasındaki görseller güzel içime sindi ama gidip hastaların ileri dönemdeki görsellerini orjinal fotolarını görmek lazım. Paylaşımlar belki şoplu olabilir tereddüt ediyor insan

arkadaşlar ben de hala arayıştayım.
dediğiniz gibi doktor bulmak işin en zor kısmı.
özay özkaya ile görüştüm ancak bana tavrı çok sert geldi ve oldukça pahalıydı.
hakan öçsel beyle görüştüm ama uzun vadede nasıl olacağını bilemedim.
bu forum sayesinde baver acaban ismini duydum kendisiyle görüşmeye gideceğim.
erdem güvenden bahsedilmiş ancak kendisi çok pahalıdır ve özellikle meme konusunda iyi diye biliyorum.
yusuf acar hakkında yabancıların yabancı forumlarda çok şikayeti var deniyor.
habip öztürk var onla da görüşmeyi düşünüyorum kendisi nişantaşında.
ben de para vs önemsemiyorum. iyi bir dikiş, hastasıyla ilgilenen yaptıklarının arkasında duracak bir doktor arıyorum.

erdem güvenden bahsedilmiş ancak kendisi çok pahalıdır ve özellikle meme konusunda iyi diye biliyorum.
ben de para vs önemsemiyorum. iyi bir dikiş, hastasıyla ilgilenen yaptıklarının arkasında duracak bir doktor arıyorum.
İşte bunu bulmak gerçekten çok zor keşke bulabilsek paramızda rezil olmakta var

Mehmet erdemi araştırnızmı acaba o nasıldır

Back
X