- Konu Sahibi Esra Demirci
Yok tabiki güvenmiyorum sadece isim aldım tek tek arastırıcam. O izler ömür boyu kalıcak çünkü bende. Tek bi isim vardı kafamda instası yanılttı beni ondada memnun kalmayanlar olduğunu öğrenince en azından elimde arastırmak için isim ve seçenek olsun diye chatGPT ye sordum. Dediğiniz gibi isim yazmadan burda da çok bir bilgi çıkmıyor..Tunç Tiryaki hakkında şikayetler var ayrıca suçunu kabul etmeyen ve kaba olduğunu yazmışlardı.
ChatGPT ye güvenmek bence yanlış, sonuçta bir makina.
Bu forumda çok bilgi var ama aylarca okumanız gerekiyor.
Forumda arşma motoruna yazdığınızda çok fazla bilgi vermiyor, sanırım admin saldı forumu, her gün kötüye gidiyor. O yüzden ben google atama motoruna dr ismini yazıyorum ve kadınlar kuşunu ekliyorum o zaman google bilgi veriyor, konuya yönlendiriyor. Aynı şekilde doktorun ardında şikayet kelimesi ekliyorum, o zaman dahs fazla bulunur, ayrıca RealSelf platformu da veriyor, orada yabancılar şikayetlerini bulabilirsiniz.
Forumda eski konulara gidin, siz ChatGPT ye soruyorsunuz, o da googl dan bilgi alıyor, google da ödenmiş reklama göre sıralama yapıyor. Burada ki konular daha sağlam ama aralarında reklam içeren, yorumlar bulunuyor, doktorların asistanları yazıyor. O yüzden siz gerçek insanlarla konuşun ve ya okuyun. Ve instagram sayfalarına güvenmeyim, 100% tüm görseller ve video filtreli.
Ben beğenmedim ama kadın memnundu. Hepimizin beklentisi farklı
Erdem güven fiyat ne verdi size. Bana özgen kıvanç lipo ile beraber karın germe 250-300 arası fiyat vermişti