Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eklermisin be ni canım..burnunu merak ettim.bende yeni oldum..ama 3.ameliyatımı
arkadaşlar 37 günlük burnum ama hala çok şiş çok takıyorum şişliği akşamdan beri konu açmaya çalışıyorum olmuyor olmuyorr bu sefer olur inşallah editör duy sesimi.....:![]()
bende artık burun psikolojik bir rahatsızlık halini almış durumda ya. Okadar ki kim olursa olsun herkesin burnunu inceleme çabasındayım öyle bi hal aldı ki bana göre her şeyin ölçüsü burun oldu:26:bazen derste en yakın arkadaşımın o minik güzel burnunu izlerken yakalıyorum kendimi o derece yaniküçükken çok düştüm burnumun şekli biraz bozuldu ve hafif bir kemik büyümesi gibi bişey oldu bi de delikler artık düşe kalka bozuldu mayışık duruyo o kadar abartı değil göze bttığı da söylenemez çevremden aldığım tepkilere göre ama ciddiyim ben artık delirme aşamasındayım. büyüdükçe ve zayıfladıkça hafif bi kemik çıkıntısı oluştu sanki,elime geldikçe burnumu duvarlara vurasım geliyor. buraya da zaten sırf estetik hakkında bilgi edinmek adına dolaşırken üye oldum
ne olur bana yardım edin daha 18 yaşındayım 11 12 yaşımdan beri takmış durumdayım inanın gerçekten psikolojik anlamda rahat olabilsem yaptırmam lüks zevk adına yaptırmıcam ne olur yardım edin
![]()
çok hoş görünüyo.ucunu da kaldırttınmı canım?
tatlım burnun çok güzel olmuş.öndeki şişliğe takma.daha çok yeni.en son uc kısmı iniyo.üstteki şişlik inince ucu sana kocaman gelebilir.burnunun oturması lazım.bu haliyle bile güzel.:79:
neferalem , canım bende doktora bıraktım burnumu hiç plan yapmadık öyle olsun böyle olsun diye. Doktorum kendini şartlamanı istemem dedi oyüzden planlama yapmadık.
ama şuan benimde burnumun ucu kocaman erik gibiama inicek inşallahh daha 14 gün oldu ameliyat olalı
![]()
geçmişş olsunnn:)))çok hoş görünüyorr...