37 yaş üstü 2.çocuk planlayanlar bu süreci birlikte geçirelimmi ?

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
selam herkese maddiyat yüzünden 2. çocuğu sürekli ertelemek zorunda kalan ama olmasını isteyen ,yada tek kalmasına karar veren çalışan hatunlar burada toplanalım bu süreçleri birlikte geçirellimi?

Son düzenleme:
Evet erken oldu ama iyi oldu. en büyük pişmanlığım galiba arkasından bir tane daha yapmamak. Yanlız büyüdü oğlum şimdi bu sıpada yanlız büyüyecek :) neden 38 i bekliyorsun özel değilse tabii

Evet erken oldu ama iyi oldu. en büyük pişmanlığım galiba arkasından bir tane daha yapmamak. Yanlız büyüdü oğlum şimdi bu sıpada yanlız büyüyecek :) neden 38 i bekliyorsun özel değilse tabii

ikisi peşe peşe olsaydı iyi olurdu, tek büyümezlerdi, bu kadar ara vermişken bari dedim kendi işlerini kendi halledene kadar bekleyeyim ,hala bizden yardım alıyor giyim vs de ,birde yeni ev aldım en azından biraz borcunu hafifletirim ,birde primimde o zaman doluyor o yüzden bekliyoruz bakalım

Valla 7 ay öncesine kadar çocuk mu asla gezip tozacağım kızım da büyüdü yaşasın hayat diye gezerken hamile olduğumu öğrendim ve ikiz olduğunu öğrendiğimde alışmam 3 ayımı aldı çok ağladım ama geçiyor tabii.o kadar çok sey varki trombofili kilolu hamilelik beslenme uzmanı ile verilen 11 kilo yüzme yürüyüş hayatım bu ölçüde değişti.değişimi seviyorsanız ki ben hiç sevmem tavsiye ederim hemen kardeş yapın çocuğunuza.hala belirsiz bir süreçte hergün umarım çok sağlıklı olarak doğarlar ve bende sağlıkla ameliyattan çıkarım diye dua ediyorum yani o ikilemler bitmez canım yaa.

Ben 32 yasındayım,ilk bebegim kısmetse Nisan'da dogacak. Bende 9 senelik evliyim, bebek istememistik, artık yapalim dediğimiz ay hamile oldugmu öğrendim. Simdi diyorum sanırım ikinci icin en az 2-3 sene beklerim. Hemen yapmam. Tek kalsin istemem cünkü.

Ben 32 yasındayım,ilk bebegim kısmetse Nisan'da dogacak. Bende 9 senelik evliyim, bebek istememistik, artık yapalim dediğimiz ay hamile oldugmu öğrendim. Simdi diyorum sanırım ikinci icin en az 2-3 sene beklerim. Hemen yapmam. Tek kalsin istemem cünkü.
İlk çocuk için ideal bir yaş bence 34 te de 2.olur süper işte.

İlk çocuk için ideal bir yaş bence 34 te de 2.olur süper işte.
valla herkes gec kalıyorsunuz, o bu dedi ama dinlemedim. Olmuyor mu yaa yazık.. diyeni bile gördü bu bünye. Istemiyorum lafi teyzeler arası kabul edilmiyor bizim ülkede :))) Bakalım kısmet, hamileliğim cok iyi geciyor sükür, simdilik 2.ciden korkacak bir durum olmadı, dogumda da olmaz insallah :) Planlı sezeryan olacak cunku. 2 sene beklemek iyi gelecektir.

valla herkes gec kalıyorsunuz, o bu dedi ama dinlemedim. Olmuyor mu yaa yazık.. diyeni bile gördü bu bünye. Istemiyorum lafi teyzeler arası kabul edilmiyor bizim ülkede :))) Bakalım kısmet, hamileliğim cok iyi geciyor sükür, simdilik 2.ciden korkacak bir durum olmadı, dogumda da olmaz insallah :) Planlı sezeryan olacak cunku. 2 sene beklemek iyi gelecektir.
Yazdıklarını okurken hayatımdan kesitler izler gibi oldum bana bunu söylediklerinde o teyzeler 26 daydım.27de kızımı doğurdum güzel bir hamilelik yaşadım bende.o ağızlar durmaz canım.2.yi doğrayım diye annem vasiyet etti düşün işte artık

Ben de 35im.Yaklasık 7 aydır 2.icin ugrasıyrm. Hemen oluverir sanmıştım. Bazen olmayacak diyorum.Erteleme bence.Allahım yardım eder.

Back
X