Kizlar 38+3 gunluk hamilwyim ve bugun sabahtan beri belimde kalcamin ust kisminda sanci gibi agri var 3 gun once nisan geldi puff sizce daha cok var mi ya
Kizlar 38+3 gunluk hamilwyim ve bugun sabahtan beri belimde kalcamin ust kisminda sanci gibi agri var 3 gun once nisan geldi puff sizce daha cok var mi ya
canım ben nişandan tam 10 gün sonra doğum yaptım 1 hafta sancım oldu. öyle bel ağrım olduğunu hissetmedim çünkü zaten hamileliğimde belim ağrıyodu ekstra ağrısı olmadı. hee bide doğurdum ama hiç düzenli sancı görmedim. yok 5 dk 1 yok 10 dk bir felan hiç olmadı yani. mesela 1 saat boyunca 5 dk bir geliyo sonra yarım saat durup geliyo sonra ki 1 saat sonra ....... yani sancılarının düzenini değil şiddetini baz al. ve sancın geldiğinde hareket etmeye çalış. eğer hareket ettikçe artıyosa gerçek sancıdır, hareket ettikçe geçiyosa yalancıdır benim bacaklarım kasılırdı mesela felç gbi kaskatı kesilirdi sancı anında. istesemde oynatamazdım. başlarda sancım hafifti hareket edebiliyodum ama geçmiyodu, sonra iyice arttı... halaa hatırladıkça duygulanıp bidaha yaşasam diyorum nasıl farklı bi heyecandı o yaa allah bi avazda kurtarsın canım inşallah