38+5 👼Kızıma kavuşma hikayemm🥰😍👼

Allah bağışlasın bu sezeryanı bende istemıyorum epudural normal doğuma kafayı takmış durumdayım ameliyat sonrası agrı sızı var mı hemen ayağa kalktınız mı vs detayları yazabılırmısınız

Kuzum sezeryanda olabilirdim oda bi doğum şekli sadece tercih meselesi diyelim ben normal istedim oylede oldu cok şükür benim dikislerim biraz fazlaydi oturuken altta bir düğüm atmislar gibi hissediyordum oturamiyordum ama sadece 1 hafta surdu acisi ilaclarimdia duzenli kullandim ayaklandim tolarlandim hemen

Neden fazlaydı normali o mu yoksa ekstra bı durumuymuş

Bu çatı da ebelerin böyle davranmasını anlamıyorum yaa. Doktor baktığında neden sorun olmuyorda ebeler böyle yapıyor dertleri neeee

Darısı bizim başımıza inşallah bende normal dogum taraftariyim ve korku yok diyemem

Bu çatı da ebelerin böyle davranmasını anlamıyorum yaa. Doktor baktığında neden sorun olmuyorda ebeler böyle yapıyor dertleri neeee
Ah kuzum bir bilsem doktorum cok nazikti, doktoruma hep siz bakin ebe bakmasin dedigimde ebe işini daha iyi bilir o orayı genişletiyor sana yardimci oluyor demisti

Ah kuzum bir bilsem doktorum cok nazikti, doktoruma hep siz bakin ebe bakmasin dedigimde ebe işini daha iyi bilir o orayı genişletiyor sana yardimci oluyor demisti
Yardımcı olsunlarda birazda nazik olsunlar neyseki atlatmışın sen darısı bize

Ebe baskı uygulayarak bakıyor çünkü ondan daha çok acıyor. Bende hep normal doğum diye bekledim 41 hafta sonunda mecburi sezeryan oldu bazen herşey istediğimz gibi gitmiyor maalsef

Ebe baskı uygulayarak bakıyor çünkü ondan daha çok acıyor. Bende hep normal doğum diye bekledim 41 hafta sonunda mecburi sezeryan oldu bazen herşey istediğimz gibi gitmiyor maalsef
Ayyy yavrum benim ya bosunami alttan zedelendin bende ondan korktum hep o kdr alttan bakiyorlar son anda sezeryana alirlarsa o ebeyi parçalarim dediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…