38+5 haftalık meleğimi kaybettim

ne kadar üzüldüğümü anlatamam.. Allahtan sabır diliyorum sizin içinn. ama her şerde bir hayır vardır... inşallah bundan sonrasında çok iyi olur her şey...

canım başın sağolsun allah sabır versin..
dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıkla bebebğini kucağına alırsın..........

Arkadaşım başın sağolsun,Allah sabır ve sağlıklı sıhatli bir çocuk nasip etsin inşallah.

canım Allah sabırlar versinn ,, Yaşadıkların gerçekten çok zor,, bebeğini kaybetmende grip le ilgili bir alaka olcağını sanmıyorum canım ,,Rabbimin bebeğine biçtiiği ömür o kadarmış canım ,,daha fazlasını düşünüp kendini yıpratma canım o şu an cennette anne ve babasını bekliyor ,, bende aynı acıyı yaşamış bir anne olarak senii çok ii anlıyorum ,,Rabbim sabırlar gönlüne ferahlık versin inş..

Allah sabır versin canım. inşallah en kısa zamanda yine bir bebein olur ve sağlıkla alırsın kucaına. takdiri ilahi. ömrü bu kadarmış demekki. Allah sizlere sağlık versin

bend e meleğimi 20 gün önc kybettim ani sancıalrla hastneye gittik kalbi durmuştu. biz d 32. haftamızdaydık. biz de plesanta ayrılmış ve bebğe oksijen gitmemiş. seni çok iyi anlıyabilyorum. 20 gündür ağlamaktan bebğimle yapıcaklarımı hyl etmekten gözümde yaş kalmadı.

arkadaslar allah cok sabir versin bebegini kaybedenlere okuyunca cok uzuluyor korkuyorum allah acilarinizi hafifletsin sizinle olsun dilerim hep arkadaslar melekleriniz cenete hep sizinle olsun :çok üzgünüm:

canim basin saglsun gercekten bi anne olarak cok üzüldüm.canim bende gecen sene dogumama 10gün kala cok kötü grip olmustum.hem atesler icine yaniyodum hemde bas agrisi,bogaz agrisi mahfediyordu beni.ben^direkmen acile gittim.bana birsürü ilac verdiler.tabi hasteneye kaydim gitmisti dogum yaklastigi icin onlar doguma gittim sanmislardi.doktor bana sunu demisti,bebek grip oldugunu hissetmez ancak atesin cok yükselirse o heycanlanir yorulur dedi.beni her gün kontrol eettiler.neyseki 1haftada atllatim.
güzelim gieni geri getiremeyiz üzülme diyemeicem.ama neden,nicinle kendini fazla yipratma.insallah yeniden anne olcak ve bize sevincli haber verceksin.kendine iyi bak.

öncelikle başın sagolsun..Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ne kadar zor oldugunu bilirim ..bende 46 gün önce aynı nedenden dolayı oglumu kaybettim 37. haftamda bebegimin kalbimde sıvı toplandıgını söylediler..38. haftamda bebegimi kaubettim..otopsi yaptırdık..raporda 0.3 mm lik bir delik oldugu ve bu delikten sızan kirli kanın karacigeri falan etkiledigi yazıyordu..38 hafta boyunca saglıklıydı bebek yani bize öyle dediler ama son 1 haftamın içinde kaybettim oglumu..Rabbim sana ve bu durumu yaşayan tüm kardeşlerime sabır ve dayanma gücü versin inşallah...

of of of
yazdıklarınızı okurken kanım beynim çekildi resmen
ne denirki böyle bir olaya..
Rabbim sizlere sabır meleklerinizede zamanı gelince kavuşmanızı dilerim.

bence griple alakası yok canm
Allah ım sana ve tüm evladını kaybeden analara sabır ihsan eylesin..
Tez zamanda sağlıkla evlat edinirsiniz inşallah
tüm güzel dualarımız sizinle olsun..

Başın sağolsun allah sabır versin çok acı.
herşeyin hayırlısı cnm.

allah sabırlar versin bebeğin melek oldu cennettedir şu an allah yeniden evlat versin sana bu sefer sağlıklı bi olur canım benim üzüldüm sabrı veren de allah sabırlı ol allah sana güzel günler versin eşinide canım

başınız sağolsun
ne denir ki bilemiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım başın sağolsun ilk öncelikle çok üzüldü bende 7 aylıkken ağır grip geçirdim şimdi kızım alahın izniyle 5 aylık oldu zannetmiyorum gripten olduğunu bebeğinin başka bir sorunu vardır allahın taktiri canım ama muhakkak çok zordur allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bitanem güzel rabbim kucağını boş bırakmasın

başın saolsun.ama griple bi alakası olduğunu ben de düşünmüyorum.insan bu durumda suçlayacak birilerini arıyo.ilk önce de kendini suçluyo tabi.ben de 1 hafta önce 21 haftalık oğlumu kaybettim.vücudu ödem yaptığı için.son haftalarda kaybetmek çok daha acı tabi.tam sona gelmişken ve herşey yolunda giderken elinden kayıp gitmesi çok çok büyük bi acı.yaşamayan anlayamaz bu acıyı.insanların üzülme artık geleceğe bak demeleri beni çileden çıkarıyo.ateş düştüğü yeri yakar.bence acını yaşa içinde tutma.ağlamak istiyosan ağla bağıra bağıra ağla rahatla.ben her gün ağlıyorum kendimi tutamıyorum.ağlama diyenlere de gıcık oluyorum.allah hepimize sabır versin bi daha bu acıyı yaşatmasın.hayırlı zamanda da sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…