38+5 haftalık meleğimi kaybettim

Canim basin sagolsun.Bende bugün 10 haftalik bebegimi kaybettigimi ögrendim.Allah sabirlar versin.

canım basın sagolsun bende 5 aylıkken kaybetmıstım..hemde 2kez kaybettım allah sabrını verıyo suan 3,5 aylık kızım var yıne olucak ve bunları sadece acı bı anı olarak anlatıcaksın.sakın ısyan etme allah beterınden korusun allah yardımcın olsun

merabalar. bende 38 haftalık bebeğimi doğum yaptım ve iki gün sonra kaybettik. hiç kimse bir neden söylemedi. şimdi tekrar anne olmak istiyorum. bugün test yaptırdım ama negatif. göğüslerimden süt geliyor hala. acaba bundan olabilir mi?

Sağolun arkadaşlar.Çok zor bir durum..allah kimseye yaşatmasın.beni ayakta tutan bebeiğimin melek olduğunu,şimdi onun huzurlu bir yerde olduğunu bilmek..yada öle olmasına inanmak...
bebeğimi 5dk bile olsa kucağıma alıp,sevip koklamam bana bir ömre bedeldi.

allah en kısa sürede ikinci bir şans verir de tekrar anne olup,bu kez bebeğimi doya doya koklayıp,gözlerine bakıp,onu kardeşinin odasında büyütmeyi nasip eder.

benim gibi olan arkadaşlar,ikinci bebeğinize nezaman hamile kaldınız yada doktorunuz nezaman kalabileceğinizi söyledi.

ben sezeryanla doğum yaptım,doktorum istediğim zaman tekrar hamile kalabileceğimi söyledi ama doktoruma artık güvenmediğim için,sizlere danışmak istiyorum.

allah sabır versin arkadaşım.

inş.en kısa sürede allah tekrar anne olmayı nasip eder,sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.

göğüslerinden neden süt geliyor,doktorun süt gelmemesi için ilaç vermedi mi?

seninde başın sağolsun,allah sabır versin.benim de öleydi ,bebeğimin hiçbir şeyi yoktu,doktor her şey süper gidiyor derdi hep.bu yüzden bana hiç bir test yapmadı,gebeliğim boyunca sadece üçlü tarama testi yaptı.bebeğimin beni terketmesi hepimiz için beklenmedik bir olaydı.nasıl olurda her şey iyi giderken bebeğim ölebiliyordu.bir süre buna inanamadım taki meleğimi kucağıma verdiklerinde..

yazdıklarınızı okurken keşke bende yaptırsaydım otopsi dedim nedeni tam olarak bilmemek de beni mahvediyor ama onu öpüp kokladıktan sonra,o güzel yüzünü gördükten sonra nasıl kıyardım ona.çok arada kalmıştım nedenini bilmek isteyip biryandan da bebeğime dokunmalarını istememek...
allah kimseye evlat acısı vermedin.

canım bugün tam 25 gün oldu ben d e32 hftalık bebğimi kaybettim. benim bebğimde d ehiçbi sorun yoktu bi anda ani sancılarla doğum yaptığımı sanarak gittim hastanye ama bebğimin plesantası ayrılmış ve bebeğimin o minik kalbi durmuş sezeryanla aldılar oğlumu benden. günerdeir yastayım. gözümde yaş kalamdı artık.bend e bebğime otopsi yaptırmadım çünkü doktor bebkten kanaklanmadığını söledi yine d esiz bilirsiniz dedi ben kıyamadım. plesantaya yapıldı ocak ortası bi prof agidicem gerekli testler yaılsın diye. bende meleğim bana bian önce sağlıkla hayırlısıyla kardeşinigönderip abisine binbir haylle aldığım cicileri giysin istiyorum bakalımne dicek. aam hiçbi doktor hele sezeryanlıken hemen hamile kalbilirsin demzez bence araştırdım biraz.offff kızlar acımız çok büyük Allah hepimiz dayanma gücü sbır versin.bize biana önce anneliği tattırsın hayırlısıyla.

Allah büyük sabır versin..ben de meleklerimi doktor ihmali yüzünden kaybetmiştim...

Şimdi kardeşlerine hamileyim..Geçen sene temmuz annesi adayıydım bu sene de temmuz annesi adayıyım..

Tüp bebek benim bebeklerim.......

Son düzenleyen: Moderatör:

başın sağolsun canım.allah hepimize sabır versin.
en kısa zamanda başka bir doktora gidip kontrol olucam ,nezaman hamile kalabileceğimi sorucam.tekrar hamile kalıp,bebeğimi kucağıma almadan,tekrar eskisi gibi olabilmem çok zor.sürekli aklımda,sürekli gözyaşı döküyorum neden diye sormaktan yoruldum.
allahıma dua ediyorum en kısa sürede tekrar hamile kalmak ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almak için.

canım allah sabırlar versin bende bir ay ikizlerimi kaybettim erken doğumla seni çok iyi anlıyorum grip olduğunda gitseydin bile hamile olduğun için bişey yapamazlardı ilaç kullanamazdın onun ömrü o kadarmış ve allah bi sebeple almış bende önceden gitsydim doktora belki böyle olmazdı diyorum kısmet olmadıktan sonra hiç bişey yapamıyosun allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin bize başı sağolsun çok geçmiş olsun

Her şeyi bildiği söylenen bir bilgeye oyun oynamak isteyen genç bir kız avucunda tuttuğu kelebeğin canlı mı yoksa ölü mü olduğunu sorarak emeline ulaşacağını zanneder. Eğer bilge "canlı" derse kelebeği ezip öldürecek, "ölü" derse serbest bırakacaktır. An gelir ve kız bilgeye sorar; "Avucumdaki kelebek canlı mı, ölü mü?". diye. Bilge cevap verir; "Senin ellerinde kızım, senin ellerinde..."der.
Arkadaşlar bizim kelebeklerimizinde ömrü rabbimin ellerinde kanat takıp uçtularr üzülmeyin bekliolar bizii ben biliorumm bir gün yine uçarak gelecekler annelerinee onlarda bize hasret ve özlem doluu dayanması zor hergün ağlasamda kuzumaa biliyorum topraktan geldik ve yine birgün hepimiz ona döneceğiz:( tek tesellimm bir gün kavuşacağımızı bilmek...

liyadora canım allahım kucağına sağlıkla almanı nasip etsin inşallah ve tüm anne adaylarının...kardeşimde19 haftalık tüp bebek ikizleri bekliyor...allahım hepinize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin ....hep mutlu olun hiç stres yapmayın olur mu

allah sabır versin.bende bir düşük yapmıştım.2.5 aylıktı.sanırım doğuma 10 gün kala senin acın daha büyük olmuştur.umudunu yitirme.şimdi 28 günlük bir kızım var.rabbim en kısa sürede tekrar bebiş versin sana.ama durumun beni çok etkiledi inan.sözün bittiği yer..........senağlama

çok sağolun arkadaşlar.
doğuma 10 gün kala olması tabiki çok çok daha zor.allahım hepimize sabir versin.
harcai arkadaşımın da dediği gibi,(çok güzel bir ve doğru bir hikaye)allahım bize böyle layık gördü.o verdi o aldı.tez zamanda sağlıklı bebek almak nasip etsin allah herkese.
meleklerimiz şimdi cennete bizi bekliyo...

başın sağolsun,bende 2 kez bebek kaybettim,ne zordur bilirim,Allah sabırlar versin...

hepinizin başı sağolsun arkadaşlar yazdıklarnızı göz yaşlarımla okudum allah hepimize sabır versin 10 ay 12 gün önce bende doğumuna 1 hafta varken oğlumu kaybettim çok acı sizleri çok iyi anlıyorum bende kıyamadım otobsi yaptırmadım şimdi mezarına gidiyorum mezarını gül bahçesine çevirdim her hafta ordayım benimde herşey düzenli gidiyordu bir anda ne oldu anlayamadım kalbi durmuştu yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…