- 14 Eylül 2014
- 1.898
- 3.597
- 333
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Evde esiniz varken yabanci birini evde agirlamaniz hic uygun degil .bundan sonra siz diyemiyorsaniz esim istemiyor diyip kestirip atin kuserlerse kussunler .sanirjm daha once kardesinizle iki iz ayni evde yasadiginiz icin ablalik rolunden cikip annelik rolune burunmussunuz .annesi gibi sizden her seyi isteyebilecegini saniyor ve hak goruyor .ne munasebet evde kicam varken tanimadigim kizi evimde yatiricam ? Ustelik karnim burnumda .bosverin kuserlerse kussunler .annenizin kardesinize ablanin karni burnunda bide senin arkadasinla mi ugrasacak demesi gerekirdi .ilerde bu olaylar esinizlede aranizi acar .zamaninda kardesin eve zirt oirt misafir getiriyirdu ben sunu yaoinca mi problem oldu vs diye gider .sadece kendi cocugunuza annelik yapin lutfenŞimdi annem aradı. Üstten konuştu tam bir şey söylemedi ama sanki ben hamileyim diye her şeyi abartıyormuşum çok nazlanıyormuşum gibi konuşuyor. Ne var ki gece yatarlar sabah giderler diyor.
Aklınızı basınıza alın bir azarlayın kendine gelsin bencil kardesinizMerhabalar ben ankarada yaşıyorum 38+5 gebeyim gerçekten artık eğilip kalkmak bile zor. Kardeşimse gölbaşında üni okuyor her hafta sonu bana gelir ona her türlü şeyler yapar yollardım hiçbir şeyini eksik etmem. Ama artık her şeyde zorlanıyorum o geldiğinde bir bardak dahi kaldırmaz. Geçen hafta geldi muzlu rulo pasta istedi gerçekten hiç halim olmamasına rağmen yaptım üzülmesin diye. Şimdi de arıyor yarın konser varmış yurt saati uymuyormuş arkadaşıyla bizde kalacakmış. Gerçekten ben her an doğumu bekliyorum hamileliğin de etkisiyle çok ağırlaştım. Ona da dedim ki ben uyumuş olurum istemediğimi anladı yüzüme kapattı. Şimdi de açmıyor telefonu. Sizce haksız mıyım ayıp mı ettim kızın arkadaşına
Ya bir de ayıp mi ettim demişsiniz. Ayıbı baştan size kardesiniz etmiş... Bırakın peşini. Açmasın telefonlarını. En nefret ettiğim şey bencil ve çıkarcı insanlarMerhabalar ben ankarada yaşıyorum 38+5 gebeyim gerçekten artık eğilip kalkmak bile zor. Kardeşimse gölbaşında üni okuyor her hafta sonu bana gelir ona her türlü şeyler yapar yollardım hiçbir şeyini eksik etmem. Ama artık her şeyde zorlanıyorum o geldiğinde bir bardak dahi kaldırmaz. Geçen hafta geldi muzlu rulo pasta istedi gerçekten hiç halim olmamasına rağmen yaptım üzülmesin diye. Şimdi de arıyor yarın konser varmış yurt saati uymuyormuş arkadaşıyla bizde kalacakmış. Gerçekten ben her an doğumu bekliyorum hamileliğin de etkisiyle çok ağırlaştım. Ona da dedim ki ben uyumuş olurum istemediğimi anladı yüzüme kapattı. Şimdi de açmıyor telefonu. Sizce haksız mıyım ayıp mı ettim kızın arkadaşına
O bekler ama siz de yaparsınız. Sizde ağzını açıp cevap verecek potansiyel yok kiBence çocuk olunca da gelir be hizmet bekler gibi geliyor bana ben bir şekilde önünü keseceğim tabi artık yavaş yavaş
Ayy insan son haftlaarda kendine katlanamiyor bide kardesiniz arkadaşını mi cekeceksiniz valla kussun sizi düşünmeyeni sen hiç düşünme boşverMerhabalar ben ankarada yaşıyorum 38+5 gebeyim gerçekten artık eğilip kalkmak bile zor. Kardeşimse gölbaşında üni okuyor her hafta sonu bana gelir ona her türlü şeyler yapar yollardım hiçbir şeyini eksik etmem. Ama artık her şeyde zorlanıyorum o geldiğinde bir bardak dahi kaldırmaz. Geçen hafta geldi muzlu rulo pasta istedi gerçekten hiç halim olmamasına rağmen yaptım üzülmesin diye. Şimdi de arıyor yarın konser varmış yurt saati uymuyormuş arkadaşıyla bizde kalacakmış. Gerçekten ben her an doğumu bekliyorum hamileliğin de etkisiyle çok ağırlaştım. Ona da dedim ki ben uyumuş olurum istemediğimi anladı yüzüme kapattı. Şimdi de açmıyor telefonu. Sizce haksız mıyım ayıp mı ettim kızın arkadaşına
Kardeşinle birlikte annene de mesafe koymalisin.Esini bile yönlendiriyor.
Ayni şeyi kayinailen yapsaydı,kayinvaliden sana direktif verseydi kocan üstünden, kaynin arkadaşını sürüyüp gelseydi ne yapardın?
Annenin seni zerre miktar düşündüğü yok..Kızını cok seviyorsa kendi yanına alsin..
Normal anneler ablasindan kendine dadilik yapmasını isteyen çocuğunu azarlar..seninki seni azarlıyor...
Eşiyle ilgili mesajı:Eşine ne yapmış? Orayı kaçırmışım ben.
Her an doğurabilirim farkında mısın dedim daha günün bile gelmedi 40 haftadan önce doğurmazsın dedi. Eşime x diyelim x zaten yatakları onlar gelmeden serer dedi. Eşim çok anlayışlı olduğu için herkes eşimi de ezmeye de alıştı maalesef beni ezdikleri gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?