- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
çok sağolun,ben de muz yemenin faydasini okumuştum son bir haftadir günde 2 tane tüketiyorum,bakalim işe yararsa buradan haber veririm.Öncelikle hayırlı olsun.. Muz yiyin her sabah bir muz ve sütle güne başlayın. Bir araştırma okumuştum bebeğin kilo alımını 2kat arttırıyor diye.
maşallah yavrunuza,Allah bagişlasin darisi basima inşallah.Sütüm gelmezse diye korkuyorum herkes sütün gelmeye basladi mi diyo benimse göğüslerim ne büyüdü nede süt gelmeye başladi ama emzirmeyi çok istiyorum kismet artik bekleyip görücez.Yorumunuz için teşekkür ederimBenim bebeğim de 37 haftalık 2800 doğdu. (Benimki normal doğumdu) Erken doğdu diye endişelenme çünkü Allah onun gelişimini senin sütünle tamamlıyor. Nitekim şuan 40 haftayı doldurup doganlara fark bile açtı, 6200 oğlum :)
Doktoruna güven canım. Sağ salim kavuşursunuz inşallah yavrunla..
Evet önceden yemiyordum ama bebişin kilosunu öğrenince son 1 haftadir günde 2 tane muz yiyorum,birde bal şerbetini deneyeyim,bana moral verdiniz,yorumunuz için çok teşekkür ederimÇok erken değilde eğer doktorunu dinleyeceksende san tavsiyem bal şerbeti ve muz mucizevi şekilde kilo yapıyor cnm. Günde an az 2-3 bardak bal şerbeti ve 2-3 tane muz tüket bende dahil çevremde ve forumda kullnıpda etkisini çok güzl bir şekilde görmeyn yok cnm.
İnşllh sanada çare olur cnm sağlıklı bir şekilde kucğına al inşllh cnm
Rica ederm cnm faydam olursa ne murlu bana. İnşllh sağsalim bir şekilde kucağına alırsn cnmEvet önceden yemiyordum ama bebişin kilosunu öğrenince son 1 haftadir günde 2 tane muz yiyorum,birde bal şerbetini deneyeyim,bana moral verdiniz,yorumunuz için çok teşekkür ederim
ohh ohh maşallah 1 kilo farketmiş resmen darısı benim yavrumun başına,bende bu hafta et,balik,muz ne bulduysam yiyorum 26 kilo aldim şimdiye kadar yediklerim bana yariyor sanirimCanım hayırlı olsun bebegin. Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.
Benim 3 aylik bir bebegim var suan canım. Doktor 2.300 gram dogabilir dedi. 38+3te sezaryanla dogum yaptim. Bebegim 3.300 dogdu çok sukur bin sukurr.
Ben son zamanlarda pekmez,cok tahilli ekmek, hergun yumurta, bal,et vs yemistim doktorum bunlar bebege kilo yapar dedi.
Allahın izniyle sende bebegini saglicakli bir sekilde kucagina alırsın inşallah. Üzülme bebeginde hissediyor
Canım benim endişelenme pozitif ol. Hamur işi yeme internetten sende bir arastir bakalım neler yariyormus bebeğe.ohh ohh maşallah 1 kilo farketmiş resmen darısı benim yavrumun başına,bende bu hafta et,balik,muz ne bulduysam yiyorum 26 kilo aldim şimdiye kadar yediklerim bana yariyor sanirimekim ayinda kontrolüm var,1 hafta sonra yani bakalim bebeğin durumuna göre doğum tarihini kararlastiricaz,eğer dr. dediğini yaparsam 38+1'de doğacak yavrum olmadı 39. haftayi doldurup ameliyat olmak istiyorum.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Bugün kontrole gittim bebiş 3 kilo320gr olmuş,çok sevindim.Doktorumla da anlaşmaya vardık bebeğin suyu,kordonu vs. herşeyi normal o yüzden 39+1'de doğurucam kısmetse.Tahminimce 3kilo500gr kadar olur yavrum,dr yine beklemeye gerek yok filan dedi ama ben dinlemedim yavrumun keyfi yerinde,ne kadar kalirsa kardir dimi ama.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederimCanım benim endişelenme pozitif ol. Hamur işi yeme internetten sende bir arastir bakalım neler yariyormus bebeğe.
Ben tatilde hep meyve yedim. Mesela fazla yemisim bebek hic kilo almamisti 1 ayda cok az almisti sonra doktorum bunlari tavsiye etti her sabah pekmez tahin cok tahilli ekmek yumurta falan yedim haftada en fazla iki defa ton baligi yedim son son kilo aldirdim bebegime. Insallah nur topu gibi bir bebisin olur seninde. Dikkat et kendine ve minişe :)
Cok dogru bir karar vermissin inan bana ikinci yavrum 38 de sezeryanla dogdu sıkıntılar yasadık ucuncuyu 39 da dogum yaptim hem ben hem yavrum gayet iyiydik saglikli dogum dilerim sanadaBugün kontrole gittim bebiş 3 kilo320gr olmuş,çok sevindim.Doktorumla da anlaşmaya vardık bebeğin suyu,kordonu vs. herşeyi normal o yüzden 39+1'de doğurucam kısmetse.Tahminimce 3kilo500gr kadar olur yavrum,dr yine beklemeye gerek yok filan dedi ama ben dinlemedim yavrumun keyfi yerinde,ne kadar kalirsa kardir dimi ama.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim, içimi rahatlattiniz,yavrularınızı Allah bağışlasın.İnşallah saģlikla gelir bebeğim tek derdim o.Cok dogru bir karar vermissin inan bana ikinci yavrum 38 de sezeryanla dogdu sıkıntılar yasadık ucuncuyu 39 da dogum yaptim hem ben hem yavrum gayet iyiydik saglikli dogum dilerim sanada
Rica ederimm :) sezaryan hakkinda sormak istedigin birsey olursa hic cekinme canım :)Bugün kontrole gittim bebiş 3 kilo320gr olmuş,çok sevindim.Doktorumla da anlaşmaya vardık bebeğin suyu,kordonu vs. herşeyi normal o yüzden 39+1'de doğurucam kısmetse.Tahminimce 3kilo500gr kadar olur yavrum,dr yine beklemeye gerek yok filan dedi ama ben dinlemedim yavrumun keyfi yerinde,ne kadar kalirsa kardir dimi ama.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
ya süpersin,ben genel anestezi ile doğum yapicam ama son günler zaman yaklastikça bir korku sardi beni.O ameliyathane filan nasil gidicem uyanabilecekmiyim,uyanirken çok ağrim olacak mi?geceleri tüm bunlar uykumu kaçıriyorRica ederimm :) sezaryan hakkinda sormak istedigin birsey olursa hic cekinme canım :)
çok geçmişolsun, bulantiyi 5. aya kadar ben de çektim hemde boğazlarim kanayana kadar seni çok iyi anliyorum.Sezeryan doğumun nasildi,genel anestezi mi yapildi ben son günler sezeryanden çok korkmaya başladim canimBenim her şeyim normal Doğuma uygun olduğu halde 37 hafta bitince sezaryenle alınmıştı hemen,çünkü ben bulantı kusmadan ölüyordum
Şimdi yine ayni sıkıntılar var ,ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana da dua edin
Genel anestezi oldum her şey çok güzeldi uyandığımda midem bulanmıyordu,ben de geceleri hep sezaryene gideceğim anın hayali ile uyuyorum,hicccc korkulacak bir şey değil ,ki ben öğrencilerime iğne vurulurken ağlardım,çünkü çok korkardım iğneden,nereden nereye geliyor insan,Rabbim yardımcımız olsunçok geçmişolsun, bulantiyi 5. aya kadar ben de çektim hemde boğazlarim kanayana kadar seni çok iyi anliyorum.Sezeryan doğumun nasildi,genel anestezi mi yapildi ben son günler sezeryanden çok korkmaya başladim canim
ya süpersin,ben genel anestezi ile doğum yapicam ama son günler zaman yaklastikça bir korku sardi beni.O ameliyathane filan nasil gidicem uyanabilecekmiyim,uyanirken çok ağrim olacak mi?geceleri tüm bunlar uykumu kaçıriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?