38 haftalık hamileyim ve tansiyonum çok yüksek

aysehiraeva

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2025
37
-103
1
29
Selam kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben şu an yurtdışında yaşıyorum ve dün kontrolüm vardı hastanede doktorum iki gün boyunca tansiyonumu evde takip etmemi sonrasında bunları not alıp yarın tekrardan hastaneye gidip bu bilgiyi vermemi istedi şu an tansiyonum 15:16 civarı yükseliyor sürekli gece 17’yi de gördüm Benim gibi olan var mı bana bu konuda bilgi verebilir misiniz kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok şiddetli baş ağrım var midem de çok bulanıyor sizden bir cevap bekliyorum kızlar

bu senin ve bebek için riskli bir durum.. acilen tıbbi yardım almaya bakmalısın bence.

Korkutmak istemem ama gebelik zehirlenmesi olabilir acil hastaneyebgit zaten haftan gelmiş doğum başlatılır belki

Merhabalar tansiyon gebelikte çok ciddi benimde başıma geldi bende su azalması yaptı sizde bir doktora gidin doğum başlar büyük ihtimalle haftanız iyi

Merhaba nasıl oldunuz?
Bende 37 haftalik hamileyim. Küçük tansiyonum yükseliyor, büyük 13 ten yukari çıkmadı. 13/10, 12/10, 11/10 ölçüyorum. Geçen de 1 saat icinde sürekli 13/10 olctugum için acile gittim doktorum 1 gün yatırdı. Tahlillerim temiz çıktı ve tansiyonum yukselmedi taburcu edildim. Niye böyle anlamıyorum kafam bir tuhaf şuan. Uykusuzluktan olur mu acaba uyku düzenim pek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…