- 11 Mayıs 2024
- 34
- 56
- 3
- 36
- Konu Sahibi gecemavisi06
-
Çocuk için çok mu geç. En çok bu konu üzüyor beniÇocuk için bir şey diyemem ama insanlar kaç yaşında ikinci baharını yaşıyor. Bol dua edin gönlünüze göre biriyle karşılaşmak için. Bir de ilgi alanlarınıza göre sosyal aktivite yapın,arkadaşlarınızla etkileşimde olun. Sosyal hayata olmadan yeni biriyle tanıyamazsınız
Çok geç değil şöyle yapabilirsiniz bu kadar istiyorsanız yumurtanızı dondurabilirsiniz. İleride sağlıklı bir gebelik için.Çocuk için çok mu geç. En çok bu konu üzüyor beni
Dondurma işlemini sormuştum bir ara. Tüp bebek tedavisinde görülen işlemler yapılıyormuş. Önermemişlerdi. Daha erken diyeÇok geç değil şöyle yapabilirsiniz bu kadar istiyorsanız yumurtanızı dondurabilirsiniz. İleride sağlıklı bir gebelik için.
Ya evlat iyi hoş tabi ama gerçekten evladın da hayırlısı olmayabiliyor. Ne evlatlar duyuyoruz bazen olmaması da bizi bir şeylerden koruyor olabilir
Yoo niye geç olsun. Kayınvalidem eşimi doğurduğu zaman 43 yaşında imişÇocuk için çok mu geç. En çok bu konu üzüyor beni
Aynen öyleÇok geç değil şöyle yapabilirsiniz bu kadar istiyorsanız yumurtanızı dondurabilirsiniz. İleride sağlıklı bir gebelik için.
Ya evlat iyi hoş tabi ama gerçekten evladın da hayırlısı olmayabiliyor. Ne evlatlar duyuyoruz bazen olmaması da bizi bir şeylerden koruyor olabilir
Bu bana hayatın doğal akışına karşı çıkmak gibi geliyorDondurma işlemini sormuştum bir ara. Tüp bebek tedavisinde görülen işlemler yapılıyormuş. Önermemişlerdi. Daha erken diye
Hani detaylı araştırmadım ama artık çoğu kadının bunu yaptırdığını duyuyorum.Dondurma işlemini sormuştum bir ara. Tüp bebek tedavisinde görülen işlemler yapılıyormuş. Önermemişlerdi. Daha erken diye
Sosyal hayatınızı zenginleştirin..Evlilik çok sürpriz birşey, benim 2 arkadaşım 45 üzeri yaşlarda evlendiler ve çok mutlular, çocuk sahibi olmadılar tabii ancak belli bir saatten sonra çocuk doğurmak, büyütmek gerçekten çok zor, herkes de çocuk sahibi olacak diye bir kural yok. Başka bir arkadaşım da 2 çocuğu olan bir adamla evlendi ve eşinin çocuklarıyla müthiş anlaşıyor.. Odağınızı değiştirin ve lütfen lütfen sosyalleşinnEvet calışıyorum. Bıkkınlık var herşeye karsısosyal hayatımda pek yok iş ev arası
Kendiniz için sosyalleşin, eş bulmak için değil. Birşeyi odağınıza koydukca o sizden uzaklaşır, siz odağınızı değiştirip hep bunu düşünmeyin, gelecekse gelecek zaten..Kurslara çok bakıyorum. Bu tarz yerler aile yaşam merkezlerinde ve h. İçi malesef
Çocuk için çok mu geç. En çok bu konu üzüyor beni
Sosyal hayatım bu ara yok denecek kadar az. Farklı bir öneriniz var mı nasıl yapabilirimSosyal hayatınızı zenginleştirin..Evlilik çok sürpriz birşey, benim 2 arkadaşım 45 li yaşlarda evlendiler ve çok mutlular, çocuk sahibi olmadılar tabii ancak belli bir saatten sonra çocuk doğurmak, büyütmek gerçekten çok zor, herkes de çocuk sahibi olacak diye bir kural yok. Başka bir arkadaşım da 2 çocuğu olan bir adamla evlendi ve eşinin çocuklarıyla müthiş anlaşıyor.. Odağınızı değiştirin ve lütfen lütfen sosyalleşinn
Kurslara yazılın, yabancı dil olur vb, Hem kendinize birşeyler katmış hem zamanla kurslarda sosyalleşirsiniz.. Veya başka kurslar ancak biçki dikiş vb.den bahsetmiyorum, turlara katılın mesela vb.Sosyal hayatım bu ara yok denecek kadar az. Farklı bir öneriniz var mı nasıl yapabilirim
Maşallah size. Bi kafamdan atabilsem ah ah. Çabalıyorum bunun içinDeğil yaf, ABDde artık herkes bu yaşlarda evleniyır, gazetede okumuştum sebebi de adamakıllı birini ilerleyen zamanlarda bulmakmış. Yine de doktora danış tabi. 40 artık yeni 30, 30 yeni 20, 20lik çocuklar da ergenden öte gerçekten çocuk
Nyse kendi motivasyon hikayemi yazayım gerçekten de bu iş senin istediğin zamandan, kişiden, şekilden bağımsız olacağı zamanda oluyor. Bana eve otururken, uzaktan çalışırken, artık bezmişken ve sevgili falan aramazken bu işlere hiç enerjim yokken oldu hem de 36 yaşında
İş arkadaşımla sevgiliyim valla nazar değmesin ama adam tatlı, kibar, üst eğitimli, saygılı, yakışıklı, ilgili ben bezmişken hiç enerjim yokken o gelip üstüme düştür öyle olduBen de açıkçası inanamadım fake falan mı diye düşündüm çünkü adam fazla iyi, şehirlerimiz farklı, 2. buluşmamızda gelirken ufak bir bavulu hediyeyle doldurmuş bir açtım her şey var hem de bedenimi de tutturmuş ipek elbise, ipek şal, pareo, ayakkabı takı toka bir sürü şey almış bir de altın kolye almış düştüm kaldım tabi gerçek mi diye hala inanmıyorum ya seri katil falan çıkma inşallah
Yillarca yalniz yaşamış ve 35 'inde evlenmis bir kadın olarak sizi cok iyi anlıyorum. Hayatını yaşa gez dolaş sosyalles, her sey karşı cinste değil dense de her insan bunlarla tatmin olamaz bir yere kadar mutlu olunuyor ve o boşluk hic dolmuyor. İnsanoğlu, ruhen bedenen kalben karşı cinsten birine ihtiyaç duyuyor bu cok normal. Mesela ben evliligimde zaman zaman zorluklar yasasam da cocuk sorumluluğu beni yorsa da bekarlik günlerime dönmek istemem zira bu hayatı, hayatimda eşimin çocuğumun olmasını cok sevdim.beni esimle yaşlı aile dostu bir amca tanıştırdı.Siz de hayatinizda birisini istediğinizi etrafinizdaki kişilere belli edin, aracılık yapabilirler. nasibin nereden gelecegi belli olmaz. Allah tez günde karşınıza mutlu olacaginiz bir insan çıkarır inşallah.Hepinize hayırlı akşamlar . Daha önce bir evlilik yaptım. 5 yıl oldu boşanalı. Bir evlilikte olabilecek hemen hemen her zulmü görüp çocuksuz bitirdim. Şükür toparladım yeniden ayağa kalktım. Yeniden severim ve evlenirim diyordum. Karşıma birkaç talip çıksada hiç elektirik alamadıgım tiplerdi. Şuan yalnızlık içime o kadar oturuyor ki. Herşey anlamsız ve boş geliyor. Psikoloğa da gittim. Umudum azalıyor git gide. Benim gibi olanlarınız hayata nasıl tutunuyor.
Hayir gec degil. 36'da ilk cocugumu doğurdum suan 39 yasinda ikinci çocuğuma hamileyim. Cok kalp kırıklıklarım oldu,üzüldüm evlilikten umudumu kestim ama hic ummazken istemezken 35'in sonunda evlendim:) etrafımda bir arkadaşım 11 yıllık evliydi ve asla cocuk istemiyordu ve o da yillar sonra pismanlik duyup cocuk istedi şuan 41 yasinda hamile. Diğer bir arkadaşım 38'inde evlendi ve 1 yil sonra çocuğu oldu. O kadar cok hikaye var ki böyle. İnanciniz varsa bolca dua edin sizi sevenlerden dua isteyin ve evlenmek istediginizi cevrenize hissettirin. belki de evlenmeyi artik düşünmüyorum imaji çizmişsinizdir farkinda olmadanÇocuk için çok mu geç. En çok bu konu üzüyor beni
Maşallah size. Bi kafamdan atabilsem ah ah. Çabalıyorum bunun için
Bu sürecleri yaşadım canım. Okadar umut doluydumki. Yalnızlıgıma sarıldım barıstım. 5 yıl oldu. Hayat durdu sanki. Tarif edemem
Yabancı bir arkadaşım 45 yaşında ilk çocuğunu doğurdu, oğlu 1 yaşına girecek. Umutsuz olmaya gerek yok, rabbim kararlamıştır.Çocuk için çok mu geç. En çok bu konu üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?