38 yaşında genetik testi

Laf olsun diye asla demiyorum vakti varsa gelecek

ilk denemede pozitif sonuc alan sayisi cok dusuk zaten. Deneme sayisi arttikca sans da artiyor. Curuk yumurtalar eleniyor gibi dusunun, saglam olanlara yer aciliyor. Benim de ilk denemem 28 ekimdi. Genetik sonuclarim 10 gun once cikti ve hemen takviyeleri arttirdik ve 2. Ye basladik. Yakin arkadasim ustelik benden de buyuk. 4. Denemede 0.01 amh ile hamile kaldi ve saglikla dunyaya getirdi. Mental gucunuz kaldiysa eger yine yeniden denemek gerek

mental gücüm yok zaten eşim de istemiyor, diğerinin borcu devam ediyor daha transfer bile edemediiik ama 2 taksidi kaldı, paramız var ama devlet hastanesinde denesek mi diyorum orda da genetikt est yok, eşim hastalık konusunda pimpirikli genetik test olmadan kabul etmiyor, öyle bir durum işte, arkadaş 37 yaşında tek denemede tutturdu 3. gün embriyosu test bile yaptırmadı riske etti nasıl testsiz kabul ediyorlar bu yaşta anlamıyorum ama aslında test de embriyooyu yoruyor sonuçta içinden hücre alıyorlar duvarı zedeleniyor, bazı laboratuvarlar embriyo sayısı çok azsa biyopsi almadan dondurmadan etmeden direkt taze transfer yapıyorlarmış

cevapta alıntılamamışım sizi, kendime gelemedim, ben ki iki kere geciktiğimde kriz geçirmiş insanım eyvah hamile miyim diye nasıl bu hale geldim bilmiyorum

Akisina birakin bir sure ne zaman hazir hissederseniz o zaman olsun. Evet ben de ilkinde acaba embriyoya zarar verdikleri icin mi kromozomal hatalar cikiyor diye dusunmeden edenedim. Ama yine de bilime guvenmeyi seciyorum. Taze transfer olursa uykularim kacar bunu biliyorum. Bu arada benim de monosomy 20 trisomy17/22 geldi

Eşim sırf genetik testi orjinaline zarar gelecek parça alınacak yapısı bozulacak diye istemedi kavga dövüş ikna ettim o yüzden tedirginliğim umarım doğru karar verdim teste gönderip

Eşim sırf genetik testi orjinaline zarar gelecek parça alınacak yapısı bozulacak diye istemedi kavga dövüş ikna ettim o yüzden tedirginliğim umarım doğru karar verdim teste gönderip
Bunlar kucuk ihtimaller aslinda. Biz sadece sebepler ariyoruz. Kendinizi suclamayin sakin. Transfer olsaydiniz cok daha kotu senaryolar olabiilirdi.

Bendeki sorun bu akışa bırakamıyorum eşim yurt dışında işten dolayı, misal bu ayın ovuöasyon dönemi de kaçtı, zate. Spermleri biraz yavaş geldi doğal da pek olası görünmüyor, ben de sürekli uçağa binip gidip gelmekten bıktım akuşına bırakmak için benim öncesinden yumurtlama hesaplayıp bilet alıp işş ayarlayıp gidip gelmek gerekşyor ya da eşimin işten izin qlması o da en az 1.5 ay mncesinden isteniyor öyle bir saçna furum tüp bebek yapma sebeplerimizin başında geliyordu bu.

Zor tabii anliyorum sizi. Bu, durumu daha da zorlastiriyor. Benim esim de yurt disinda yasadigi icin uzun bi sure ovulasyona denk gelemedigi iicn uzun bi sure dogal yolla olamadi haliyle.

Zor tabii anliyorum sizi. Bu, durumu daha da zorlastiriyor. Benim esim de yurt disinda yasadigi icin uzun bi sure ovulasyona denk gelemedigi iicn uzun bi sure dogal yolla olamadi haliyle.
Aynı yolun yolcusuyuz Allah sabır versin psikoloji kalmadı yeni sustum ağlamaktan gözler şiş

Günaydın 35 yaş üstü olup genetik yaptıran yok mı başka?
35yaşımda yumurta toplattım iki tane 5.gün embriyosu dışında embriyom olmadı birini genetiksiz transfer oldum 9.haftada kalbi durdu maalesef kürtaj oldum sonra dondurulmuş kalan tek embriyomu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sağlıklı geldi çok şükür ve ben o şekilde hamileyim şuan 24haftam bitti sağlıkla kucağıma alırım inşallah sizlere de duacıyım sağlıklıca size de nasip olsun

Merhaba sağlıcakla doğurup büyütmek nasip olsun size

Redditte ingilizce forumlqrda takıldım herkesn38 39 yaşında birkaç kez yunurta toplatmak gerektiğini söylüyor etrafımda 38 yaşında arkadaşlar ogt yaptırmadan transfer oldu ilk seferde doğurdu, çok cesaretlenmiştim ama genel sayılar sinir bozucu, eşimi ikna edip bir opu daha olacağım sanırım.

39 yaşımda 2 embriyo ile genetik test yaptırmadan transfer oldum.İkiside tuttu.Embriyolarım 3ab ve 2ab idi.Minik embriyolar oldugu için zarar görme riskini göze alamadığımdan direk transfer istedim.12.hafta nipt testi yaptırdım sorun yoktu.İkiside doğdu 9 aylık oldular.Deli cesareti gibi gelebilir ama göze alacak kadar çok badire atlatmıştım.İnşallah sizlerde kavuşursunuz bebişlerinize

Sağlıcakla büyüsünler

Helal olsun, kumar oynamışsınız resmen ama sonu en iyi senaryo ile bitmiş, yarın gidip tek embriyomu imha etmek için imza vereceğim çok koyuyor, üstelik 5bb idi benimki, aşırı pimpirikliyim ben stresten ölürüm tutsa bile hasta mı diye,

Evet kolay bir tercih değildi.10 yıl uğraşın sonunda insan gözünü karartabiliyor.Embriyonun sayısal analizi maalesef sağlıklı olduğunu kanıtlamıyor,üzücü olmuş ama birdahaki sefere umarım güzel sonuçlar alırsınız.En kısa zamanda sağlıklı bebişler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…