Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koku ile birlikte gelen bir akıntı varmı canım ...Aklıma ilk gelen şey mantar enfeksiyonu oldu...Tedavisi çok kolay bir hastalık...Tek dozluk ilaçlar ile geçebiliyor...Pamuklu iç çamaşırları kullan ...günlük ped kullan ve sık sık değiştir....kuru tutmaya bak...Ağız kokusu için ...dişlerinde herhangi bir rahatsızlık yoksa..sindirim sistemi rahatsızlıkları da ağız kokusu yapabiliyor...Bunun da tedavisi mümkün...Tedavi süresince de dişlerini sık sık fırçalar... naneli sakız ve nefes kokusunu düzenleyici şekerleme gibi ürünler var ince dilinin üzerine koyup emiyorsun her markette var....Allah dermansız dert vermesin...Bunların tedavisi mümkün...Üzülme...
sakın günlük ped filan kullanma daha kötü olursun. bi kadın doğumcuya git muayene ol, sonra da bi diş hekimine git..
benim garibime giden koktuğunu niye anlatıyosun ki sen arkandan konuştuğunu bildiğin adamlara yav.
arkadaşlar lütfen bana yardım edin ne yapcamı bilmiyorumkonu şu ki daha 18 yaşındayım ve genital bölgemden koku geliyor buda yetmezmiş gbi dişlerimi frlçalamam ragmen agzımdan daha dogru nefesimden tuhaf bi koku geliyor doktora gitmek istiyorum fakat saglık karnesi borçları var çevrem benden nefret ediyor arkamdan konuşuyor ögrenmeyen kşi kalmadı hepsi birbirine söyledi şuan ne yapcamı blmiyorum herşyi denedm ama olmuyo bana yardım ederseniz çok sewinirim:a015:
dedigin gbi ben aslında koku falan hisstmiyorum ama çevremdekiler bana öle bi davranıyoki pisikolojim o olmuş durumda dedgn gbi doktora gidecegim