Bu evlilik mi?

Lupetta

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11.356
Puanlar
448
11 yıllık evliyim ??

Çocuk olduktan sonra kopukluklar başladı. Onun öncesinde sorun yoktu.

Uzatmadan bugünkü geldiğimiz hali yazayım. Kendisi fırsat bulduğu her dakika bilgisayarda. 3 te falan yatar. (Çalışıyor bu arada) her bulduğu fırsatta dışarıya çıkar burda berbere oraya buraya gider oturur. Spora gider

Benle ilgili hiçbir aktivitesi yok.

Söylediğimde ise kavga çıkarıyor. Artık bıktım usandım çok sıkıldım. Mutlu değilim. Bir çıkar yolu olsa s.ktir edicem anında! Ben şu an çalışmıyorum çıkarıldım

11 yıllık evliyim ??

Uzatmadan bugünkü geldiğimiz hali yazayım. Kendisi fırsat bulduğu her dakika bilgisayarda. 3 te falan yatar. (Çalışıyor bu arada) her bulduğu fırsatta dışarıya çıkar burda berbere oraya buraya gider oturur. Spora gider

Söylediğimde ise kavga çıkarıyor. Artık bıktım usandım çok sıkıldım. Mutlu değilim. Bir çıkar yolu olsa s.ktir edicem anında! Ben şu an çalışmıyorum çıkarıldım
O zaman ilk işiniz işe girmek olsun. Siz de kendinize aktivite bulun. Cilt bakımı kuaför spor vs. Dizi film izleyin değişik restoranlardan kendinize yemek söyleyin. Adam bir noluyoruz desin. Beraber hiçbir şey yapmıyoruz diye şikayet etmek yerine önce kendinizi ve çocuğunuzu mutlu edin o zaten bir süre sonra bundan rahatsız olacaktır.

O kendine vakit ayırıyorken sen ne yapıyorsun tam olarak ? Sana ilgi göstersin diye dizlerinin dibinde beklemiyorsundur umarım.

Sevgi, saygı, ilgi beklentiyle karşılanacak bir şey değil içten gelmeli.
Konuşmakla olmuyor, hal bildirmekle olmuyor.. Peki mutsuz olduğun evliliği sürdürmendeki amaç nedir?

Değil ,ama şu an çalışmıyorum dediğinize göre iş bulup güç para toplayana kadar he deyip geçin (sevginiz bittiyse ).

Adam çocuğu size kitleyip kendine ayrı bir dünya kurmuş , konuşulmuyor da kavga ediyor diyorsunuz eğer boşanmak istiyorsanız kendinizi sağlama alıp adım atabilirsiniz.

O kendine vakit ayırıyorken sen ne yapıyorsun tam olarak ? Sana ilgi göstersin diye dizlerinin dibinde beklemiyorsundur umarım.

Sevgi, saygı, ilgi beklentiyle karşılanacak bir şey değil içten gelmeli.
Konuşmakla olmuyor, hal bildirmekle olmuyor.. Peki mutsuz olduğun evliliği sürdürmendeki amaç nedir?
Yok ya ne bekleyeceğim ?? Kızımla çıkıyoruz . Bu tabi ki benim sinirlerimi almıyor

Değil ,ama şu an çalışmıyorum dediğinize göre iş bulup güç para toplayana kadar he deyip geçin (sevginiz bittiyse ).

Adam çocuğu size kitleyip kendine ayrı bir dünya kurmuş , konuşulmuyor da kavga ediyor diyorsunuz eğer boşanmak istiyorsanız kendinizi sağlama alıp adım atabilirsiniz.
Evet evet kendine ait bir dünyası var. Direkt kavga ediyor. Konuşulmuyor artık. Şu an kızım anlamasa evi dökecek kadar sinirliyim

Evet evet kendine ait bir dünyası var. Direkt kavga ediyor. Konuşulmuyor artık. Şu an kızım anlamasa evi dökecek kadar sinirliyim
Gerek yok haklısınız ama sinirlensen de bir şey olacağı yok evi yıkıp döksen de en fazla ne var bunda der geçer adını deliye çıkarır bir de.

Adamı gözden çıkardıysan maddi olarak kendini sağlama almaya bak sonrasına bakarsın laftan sözden anlamaz bu ,adam sizden gitmiş artık çünkü.

O zaman ilk işiniz işe girmek olsun. Siz de kendinize aktivite bulun. Cilt bakımı kuaför spor vs. Dizi film izleyin değişik restoranlardan kendinize yemek söyleyin. Adam bir noluyoruz desin. Beraber hiçbir şey yapmıyoruz diye şikayet etmek yerine önce kendinizi ve çocuğunuzu mutlu edin o zaten bir süre sonra bundan rahatsız olacaktır.
Aynen bu. Adamı takma, ilgi dilenme. Sen elinden geleni yapmışsın. O yokmus gibi takil, umarım en kısa sürede iş bulursun. Adamın cocukla da ilgisi yok sanırım :(

Siz iş bulmaya bakın çocuğu bırakabileceğiniz bir yer var mı? Ondan da markete pazara deyip aldığınız paralardan arta kalanları kenara atıp biriktirin güç toplayın .

11 yıllık evliyim ??

Sektörün ne? İş bulamaz mısın?

Sizde spora yazılın. Kendinize bakın motive edecek bir yol bulun. Sizde çok kıymetlisiniz değerlisiniz onun ilgisiz olması bunları değiştirmez. En önemlisi çocuğunuzun yaşını bilmiyorum ama iş bulmaya bakın. Kendinizi garantiye almaya bakın. Güven olmaz

11 yıllık evliyim ??

Peki kızınızla ilgileniyor mu veya hafta sonları ben kızımızla ilgileneyim sen birkaç saat çık dolaş kafanı dağıt diyor mu size?

Bu kadar kendi dunyasina cekilmis bir adam icin evlilik bitmistir zaten siz ister bosanin ister kalin adami etkileyen bisey yok evde duzen oldugu surece, ilerde biri denk gelirse buyuk ihtimal aldatilirsiniz.
Malesef ki böyle adamlar sonunda bunu yapıyor

Yok ya ne bekleyeceğim ?? Kızımla çıkıyoruz . Bu tabi ki benim sinirlerimi almıyor
O kendi başına zevk alacağı şeyleri yaparken sizin kızınızla çıkmanız adaletsiz.
Bundan sonrasında bence arkadaşlarınızla çıkın çocuğu da ona bırakın. Yada siz de spora yazılın o bir gidiyorsa siz de bir gidin. Bunu da kendiniz için yapın. Sizinle vakit geçirmesi için beklemek yerine kendi mutluluğunuz ve konforunuz için uğraşın.
Sadece adamın hobileri arkadaşları yok sonuçta sizin de olmalı.

11 yıllık evliyim ??

Yeni bir iş bul
Bebeği kreşe yazdır
Sonra da ayrıl

Ayrılmayacaksan da kendine aktiviteler bul

Back
X