Bu evlilik mi?

O kendi başına zevk alacağı şeyleri yaparken sizin kızınızla çıkmanız adaletsiz.
Bundan sonrasında bence arkadaşlarınızla çıkın çocuğu da ona bırakın. Yada siz de spora yazılın o bir gidiyorsa siz de bir gidin. Bunu da kendiniz için yapın. Sizinle vakit geçirmesi için beklemek yerine kendi mutluluğunuz ve konforunuz için uğraşın.
Sadece adamın hobileri arkadaşları yok sonuçta sizin de olmalı.
Kesinlikle katılıyorum çocukla dışarı çıkıldığı zaman bu kişisel bir aktivite olmuyor. Sadece çocuğun bakıldığı mekan değişmiş oluyor. Babalar dışarı çıktığı an baba kimliğinden sıyrılabiliyor ama biz anne kimliğinden sıyrılamıyoruz.

11 yıllık evliyim ??

Çocuk olduktan sonra kopukluklar başladı. Onun öncesinde sorun yoktu.

Uzatmadan bugünkü geldiğimiz hali yazayım. Kendisi fırsat bulduğu her dakika bilgisayarda. 3 te falan yatar. (Çalışıyor bu arada) her bulduğu fırsatta dışarıya çıkar burda berbere oraya buraya gider oturur. Spora gider

Benle ilgili hiçbir aktivitesi yok.

Söylediğimde ise kavga çıkarıyor. Artık bıktım usandım çok sıkıldım. Mutlu değilim. Bir çıkar yolu olsa s.ktir edicem anında! Ben şu an çalışmıyorum çıkarıldım

Suçluluğundan hatasını bildiğinden kavgalar ediyor, sorumluluk almasın diye hepsi. Yoksa niyeti sizinle arasının kötü olması değil, kavga edilir sesler yükselir, hoop yine sorumluluktan kaçmış olur.

Bizim memlekette erkeklerin hayatı çok basit, az biraz çocuğu oyalayıp, az biraz ev işi yapmak. Çoğu kadının eşlerinden beklentisi az birazlık iş yapmaları.

Eş olarak iyi bir eş olmaz, bari iyi bir baba olsun.

11 yıllık evliyim ??

Uzatmadan bugünkü geldiğimiz hali yazayım. Kendisi fırsat bulduğu her dakika bilgisayarda. 3 te falan yatar. (Çalışıyor bu arada) her bulduğu fırsatta dışarıya çıkar burda berbere oraya buraya gider oturur. Spora gider

Söylediğimde ise kavga çıkarıyor. Artık bıktım usandım çok sıkıldım. Mutlu değilim. Bir çıkar yolu olsa s.ktir edicem anında! Ben şu an çalışmıyorum çıkarıldım

Evlilik zamanla monotonlaşıyor
İki tarafta çabasız kalınca genelde böyle oluyor
Ara sıra değişiklik lazım hepimize de

Çocuk kaç yaşında?
Bireysel hobileriniz var mı?
Sevdiğiniz bir sosyal çevreniz var mı?
Kök ailenizle yakın mısınız?

Bunların cevabı önemli.

Evlilik zamanla monotonlaşıyor
İki tarafta çabasız kalınca genelde böyle oluyor
Ara sıra değişiklik lazım hepimize de
Evlilikte eşlerin birbirine bireysel zaman yaratmak için destek olması da gerekiyor. Birlikte dizi izliyorsak zaman zaman ayrı takılabiliyor olmamız da lazım. Bazı akşamlar eşim kitap okuyor ya da x’te takılıyorsa ben de aynanın karşısında dans ediyorum mesela(hobim o olduğu için) başka bir şey de yapılabilir yani.

Bu kadar kendi dunyasina cekilmis bir adam icin evlilik bitmistir zaten siz ister bosanin ister kalin adami etkileyen bisey yok evde duzen oldugu surece, ilerde biri denk gelirse buyuk ihtimal aldatilirsiniz.
Bu o kadar doğru ki
Fırsatını bulduğu an aldatır ve “zaten paylaştığımız bir şey yoktu, ben şu an yaşadığımı hissediyorum, aşk yaşıyorum” der

Oturup aldatılmayı beklemeyin, restinizi çekin

11 yıllık evliyim ??

Aslında evliliğin başları biraz daha sidik yarışı gibi geçiyor,evet güzel ama hep bir mücadele.Aman ezilmeyeyim ,benim dediğim olsunlarla zaman geçip gidiyor.Yaş aldıkça bunların ne kadar çocukça olduğunu anlayıp tam kıymet bilme başlıyor.Özellikle erkekler kadınlara mıknatıs gibi yapışıp ördek gibi her işi , her gezmeyi beraber yapmak istiyor.

Bu genel akışa aykırı durum varsa ben işkilleniyorum o erkekten.Büyük ihtimalle yanlış yollara gidiyor,başkalarına yelken açıyor olabilir.Muhakkak takip edin, açık verecektir.

Bu o kadar doğru ki
Fırsatını bulduğu an aldatır ve “zaten paylaştığımız bir şey yoktu, ben şu an yaşadığımı hissediyorum, aşk yaşıyorum” der

Oturup aldatılmayı beklemeyin, restinizi çekin
Evet hiç şaşmaz. "Biz zaten çocuk için sürdüyoruz, ayrılacağız. Bitmişti." derler

Kiraya çıksam çıkamam çalışsam bile. Bana verilen maaş 35 filan
Ölse naparsın mesela? Ya da kendisi bırakıp gitse? 35+ nafaka gibi düşün. Şu an adam ölmüş olsa naparsın nereye gidersin bunları bi düşün. İnsan beyni rehavete kapılabildiği yerde tutmaya çalışır kişiyi. Gitmek istiyorsan gidebilir miyim diye değil nasıl gidebilirim diye düşünmelisin

11 yıllık evliyim ??

çocuğunuz kırılma noktası olduysa özür dilerim bu soru için. çocuğu sadece siz mi istediniz? çocuğu olunca bu radde bekar moduna nasıl girmiş olabileceğini algılamaya çalışıyorum. çevremde bu konuda örnek kimse hatırlayamadım şu an.

çocuk ile neler değişti? sizde değişiklik var mı?

bence eşiniz ile konuşmadıysanız açık ve net hislerinizi söyleyin yapıcı dille lütfen. eski zamanlarınızı düşünün. eşiniz nasıldı,siz nasıldınız çocuk öncesi ve sonrası. aradaki farkları bulmak için. kendinizden de eminseniz hakkınızı sonuna kadar arayın.

eşiniz şu an en büyük zararı size ve kızınıza veriyor. baba ilişkisi kızların eş ilişkisini bile etkiliyor dedikleri. düşününce ben de sakin adam isterim babam gibi, kafa şişirmeyen.kızınızın rol model olabilecek dayı ya da amcası varsa arada görüştürüp gerçek bir rol modeli olmasını sağlayın ama önce babası ile konuşup yol haritanızı oluşturun bence.

gencecik bir kadınsınız ve evli iken duygusal yalnızlık çekmeniz en kötüsü. bekar olsanız hadi bekarım dersiniz de evli iken eşiniz o ilişkide var olmak zorunda. olmuyorsa da gelecek planlarınızı yaparsınız. neyi,nasıl istiyorsanız.

belki burada ilişkiniz daha da güçlenir. belki kopması gereken yerde kopar. her ne olursa kızınızla mutlu olmanızı dilerim. mutluluğunuzu seçin hep. değerlisiniz ve en güzel şeylere layıksınız sadece

Bu evlilik bitmiş kafasında düzen için sürdürüyor gibi duruyor ama bari cesaretli olup gereğini yapsa.

Sizde sevgi ve ilgi dilenmeyin lütfen bu zorla talep ile olacak bir şey değil.

Nasıl davranıyorsa öyle davranın aynalama yapın , çocuğunuza odaklanın farzedin eşiniz yok sadece çocuk ile ilgili sorumluluk almasını talep edin,çocuğa yazık sonuçta baba var ama yok.

Arkadaşların dediği gibi kendinizi önce bir sağlama alın,madem eşlik yapmıyor sizde aynı ölçüde davranın muhtemelen (böğürecek)

Gerek yok haklısınız ama sinirlensen de bir şey olacağı yok evi yıkıp döksen de en fazla ne var bunda der geçer adını deliye çıkarır bir de.

Adamı gözden çıkardıysan maddi olarak kendini sağlama almaya bak sonrasına bakarsın laftan sözden anlamaz bu ,adam sizden gitmiş artık çünkü.
ayy evet adını deliye çıkartır, koz olarak kullanır, yüzüne vurur.

Yok ya ne bekleyeceğim ?? Kızımla çıkıyoruz . Bu tabi ki benim sinirlerimi almıyor
bu evlilik değil, 11 yıl çok uzun, insan çocuğuyla eşsizmiş gibi hayat yaşıyorsa evliliğin ne anlamı var, ozaman boşanıp çocuğuyla bi hayat kurar, insan yanına eş istiyorsa, konuşun kavga edin, eşlik yapcaksa yapsın yapmıcaksa oyalamasın.

Adamı masraflarınızı karşılayan biri olarak görün sadece. Duygusal bir beklentiniz olmasın. Alabildiğiniz kadar para alıp harcayın veya biriktirin ondan.
Boşansanız maaşla hem kira hrm fatura hem alışveriş yetişmez.

Back
X