Bende çok kararsızım bir yandan daha önce olsun istiyorum bir yandan da bencillik mi bu düşüncem diye kötü hissediyorum. Dr um da daha önce doğum başlarsa alırız sezaryana bir sıkıntı yaşamazsın dedi. İnşallah bekler oğlum doğum tarihini..Hayir daha gec bile olabilir benim daha gecti planli sezeryan tarihim. Oglum 9 aylik olmak uzere su an. Simdiki aklim olsa dogumun baslamasini bekler oyle sezeryan yaptirirdim illa ki sezeryan olacaksa tabi. Ogluma haksizlik yapmisim gibi geliyor su an.
Karar sizin tabi ki ama dedigim gibi su an ogluma baktikca keske gelecegi tarihe (sezeryan tarihine) kendi karar verseydi diyorum. Herhangi bir terslik var mi risk falan?Bende çok kararsızım bir yandan daha önce olsun istiyorum bir yandan da bencillik mi bu düşüncem diye kötü hissediyorum. Dr um da daha önce doğum başlarsa alırız sezaryana bir sıkıntı yaşamazsın dedi. İnşallah bekler oğlum doğum tarihini..
Yok hayır herşey yolunda çok şükür sadece ben sabırsızlık yapıyorum sanırım. Devlet hastanesindeki Dr um da 38 +5 için gün vermişti ama dediğim gibi karat değiştirdiğim için kısmetse özel de doğum yapacağımKarar sizin tabi ki ama dedigim gibi su an ogluma baktikca keske gelecegi tarihe (sezeryan tarihine) kendi karar verseydi diyorum. Herhangi bir terslik var mi risk falan?
Ayni seyi yasamisiz. Aslinda hersey normldi bende de dogal dogum icin. Ben inat ettim iste. Hastaneye evim uzakti bi panik halindeydim hep ama gerek yokms. Uzak dediysem ilceden ile gectik hastaneye gitmek icin. Doktrum ayni seyleri demisti baslasa bile atlar gelirsin aliriz diye.Yok hayır herşey yolunda çok şükür sadece ben sabırsızlık yapıyorum sanırım. Devlet hastanesindeki Dr um da 38 +5 için gün vermişti ama dediğim gibi karat değiştirdiğim için kısmetse özel de doğum yapacağım
Benim ilk doğumum sezaryan olduğu için ikincisinde de sezaryan yapabiliyorlar ama önce normal Doğumu da teşvik etmedi değil son gittiğim Dr. İlk doğumumda ise 7 yıl önce kendi isteğimle sezaryan olmuştum. O zamanlar tabi her özel hastanede isteğe bağlı yapılabiliyordu sezaryan.Merhaba kızlar sezeryanlarınız isteğe bağlı mı ben sezeryan olmak istiyorum kesinlikle doktorda hastane yönetimide izin vermiyo sizin ne durumda karar verildi
Benim ilk doğumum sezaryan olduğu için ikincisinde de sezaryan yapabiliyorlar ama önce normal Doğumu da teşvik etmedi değil son gittiğim Dr. İlk doğumumda ise 7 yıl önce kendi isteğimle sezaryan olmuştum. O zamanlar tabi her özel hastanede isteğe bağlı yapılabiliyordu sezaryan.Merhaba kızlar sezeryanlarınız isteğe bağlı mı ben sezeryan olmak istiyorum kesinlikle doktorda hastane yönetimide izin vermiyo sizin ne durumda karar verildi
Benim ilk doğumum 40.haftada sezeryan oldu,şimdi de sezeryan olacak mecburen. Ne güzel 39a kadar bekleyen doktor bulmuşsun işte niye üzülüyorsun.İnş. benim doktor da bekletir de bebiş karnımda azıcık daha büyür :)Merhabalar, son dakika dün Dr unumu değiştirdim. Normalde devlet hastanesinde doğum yapacaktım ama son an özel hastane tercih etmek durumunda kaldık. Şuan 37+2 günlük hamileyim. Dr dan çok memnun kaldım, gayet ilgiliydi ve bana 7 Aralık için sezaryan günü verdi. Bana geç bir tarih olarak geldi. Ya daha önce doğum başlarsa diye endişeleniyorum. Sizce tekrar Gidip tarihi 38 + lara çekmesini istesem mi? Bu konuda fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim kafam çok karışık.
Ne kadar geç o kadar iyi bence. Daha önceleri 38.haftalarda alınıyormuş planlı sezeryanda bebekler. Ama şimdi geciktiriyır dr.lar. bebek için anne karnında ne kadar kalırsa , yani gününü geçmediği müddetçe o kadar faydalı. 2 sezeryan oldum 3. kez hamile kalırda planlı bi şekilde doğum yapabilirsem mümkün olan en geç tarihi isterim, sağlıkla ilgili bi problem olmadıkça şahsen.
Haklısınız kendi sabırsızlığım sebebiyle tüm bu kafa karışıklıklarım sanırım. Bekleyeceğim inşallah ben deBenim ilk doğumum 40.haftada sezeryan oldu,şimdi de sezeryan olacak mecburen. Ne güzel 39a kadar bekleyen doktor bulmuşsun işte niye üzülüyorsun.İnş. benim doktor da bekletir de bebiş karnımda azıcık daha büyür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?