39.hafta ...sıkıldım artık

bende 37+2 deyim kaşıntı ve bulantılarım tekrar başladı......dün hiç uyuyamadım...bugün de yattım geri kalktım..psikolojim bozuldu iyice.....sezeyan istiyorum ben de..çünkü çok stresliyim....

he şimdi sıkılın bakalım kızlar.. doğumdan sonra da bu sıkıldığınız günler için kafanızı duvara vuracaksınız, sıkılmayı düşünmeye bile vaktiniz olmayacak..delikafadulden güzelce yatıp dinlenin uyuyun ayoll :ecrin_bebek:

arkadaşlar 37+6 da doğum yaptım ben.bende sizler gibi heycanlanıyordum.artık ne zaman gekcek diye günler sayıyordum.zemuszemus
her mutfağa gidiş gelişimde boş beşiğe bakıyodum,ya ne zaman dolacak bu beşik diyeeeee.,
insan ister istemez sabırsızlanıyo.meleğinize kavuşacaksınız.onu öpüp,koklayacaksınız.
ama nede olsa birgün olup gelecek merak etmeyin.
hamileliğinizin tadını çıkarın.öyle keyifli birşey ki hamilelik ister istemez insan özlüyo o günlerini de..
hergününnüzün tek tek tadına varın.
şo anda bebeğim kollarımda.onunla uyuyorum,üpüyor kokluyorum.beraber yatınca o sabah benden önce uyanırsa(2 aylık daha)beni seyrederken uyanıyorum bendee.:ecrin_bebek:
muhteşem bir duygu.dilerim allahımdan sizlerde sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi öpüp,koklarsınızzz:Saruboceq:

Moralinizi yüksek tutun ve hiç birşeyi kafanıza takmayın...Zamanı akışına bırakın, ne kadar rahat olursanız doğumunuz o kadar kolay olur...Hamileliğinizin tadını çıkarın..Bol bol dinlenin çünkü bebeğiniz doğduktan sonra pek fırsatınız olmayacak...Tüm bebek bekleyen arkadaşlarımıza kolay doğumlar diliyorum...Allah hepinizin yardımcısı olsunopuyorumnanaktan

tam 32. haftadayım ama moralim çok bozuk sanırım depresyondayım olura olmaza ağlıyorum..tatile gidemedim evdeyim ve çok sıkıldım..allahım bebeğim bi doğsa :(

34 +3 gunlugum cok halsizim:(( kolum cok agriyor:(( bazen hemen dogsa eski halime donsem allah in izniyle diyorum... ama yine de hamilelik cok guzel bisey allah butun isteyenlere nasib etsin... allah hepimize hayirli dogumlar ihsan etsin insallah

ya kızlar hepiniz ne kadar şanslısınız,ikiz bebeklere hamileyim ve sağlıkla gelsinler erken doğum olmasın diye Dualar ediyorum hergün.bırakın 36-37.haftayı 34 e bile razıyım.keşke 37.haftama gelsemde sıkılsam ben razıyım.

ne şanslısın bir bilsen benim bebeğim mecburiyetten 18 gün
önce doğdu allaha şükür sağlıklı ama tam gününde doğsa hem
daha kilolu olurdu hem de daha gelişmiş olurdu
bence şükredin arkadaşlar...
hayırlı doğumlar...

Back
X