- 20 Eylül 2024
- 29
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi papatya5314
- #1
3bb 5. Gün embriyosu taze transfer olup hamile kalan var mıı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3bb 5. Gün embriyosu taze transfer olup hamile kalan var mıı?
2bb ile hamileyim. 3bb’nin tutma oranı daha yüksek sakın stres yapmayın nasip işi. 3bb’den daha düşükle hamile kaldım3bb 5. Gün embriyosu taze transfer olup hamile kalan var mıı?
Yaa teşekkür ederimm inşallah banada 10 gün sonra hamileyim demek nasip olur . Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin2bb ile hamileyim. 3bb’nin tutma oranı daha yüksek sakın stres yapmayın nasip işi. 3bb’den daha düşükle hamile kaldım
aminnn hepimizeYaa teşekkür ederimm inşallah banada 10 gün sonra hamileyim demek nasip olur . Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Bende 2 tane 5. Gün 3AA kalite transfer oldum dün. Asla moral bozmayın ben kalitesi belli olmayan embriyoların tutunduğunu gördüm. Çok iyi embriyoların da tutmadığını. Tamamen Allahın takdiri rahat olun lütfen. Sanırım test günümüz aynıYaa ne güzel rabbim ömrünü bahtını güzel eylesinAllah razı olsunn hepimizin inşallah
![]()
21 Eylül de test tarihimBende 2 tane 5. Gün 3AA kalite transfer oldum dün. Asla moral bozmayın ben kalitesi belli olmayan embriyoların tutunduğunu gördüm. Çok iyi embriyoların da tutmadığını. Tamamen Allahın takdiri rahat olun lütfen. Sanırım test günümüz aynı![]()
Benim de 20 eylul tesr günüm güzel haberler alalim inşallah21 Eylül de test tarihimBuraya girip çıktıkça çok rahatlıyorum. Tanımadığım onlarca insanın hem fikrini hem duasını alıyoruz çok güzel bişey
Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin hepimize
![]()
Benim de 22si ama muhtemelen dayanamaz idrardan bakarım21 Eylül de test tarihimBuraya girip çıktıkça çok rahatlıyorum. Tanımadığım onlarca insanın hem fikrini hem duasını alıyoruz çok güzel bişey
Rabbim mutlu haberler almayı nasip etsin hepimize
![]()
Benim de 22si ama muhtemelen dayanamaz idrardan b
İnşallah hep beraber güzel haberler alırızBenim de 20 eylul tesr günüm güzel haberler alalim inşallah
İnşallahh pozitiflere boğulalımİnşallah hep beraber güzel haberler alırız![]()
Bende salı günü 2AA kalitese 2 tane transfer olucam kalitemiz iyi çapı bırazcik küçük diye yorum yapmıştı doktorum bizim için kalitesi önemli demişti hem korkuyorum hem heycanliyimBende 2 tane 5. Gün 3AA kalite transfer oldum dün. Asla moral bozmayın ben kalitesi belli olmayan embriyoların tutunduğunu gördüm. Çok iyi embriyoların da tutmadığını. Tamamen Allahın takdiri rahat olun lütfen. Sanırım test günümüz aynı![]()
Evet açıkcası 5AA olsaydı da korkucaktık hiç bişeyin garantisi yok ne yazık kiBende salı günü 2AA kalitese 2 tane transfer olucam kalitemiz iyi çapı bırazcik küçük diye yorum yapmıştı doktorum bizim için kalitesi önemli demişti hem korkuyorum hem heycanliyim
Bende salı günü 2AA kalitese 2 tane transfer olucam kalitemiz iyi çapı bırazcik küçük diye yorum yapmıştı doktorum bizim için kalitesi önemli demişti hem korkuyorum hem heycanliyim
Bu arada 2BBembriyolarında da çok tutan var. Yeter ki istesin RabbimEvet açıkcası 5AA olsaydı da korkucaktık hiç bişeyin garantisi yok ne yazık kive doktorunuzun da dediği gibi embriyolarımız sadece küçük ama anne karnında gelişim göstererek kocaman olcaklar inşallah. önemli olan harf diyorlar tüm hücre boyutları ve sayımız 5.günde olması gerektiği gibi ve eşit o yüzden çok rahat olalım. Sizin test gününüz 20 Eylül mü?
İnşallah ya bekleyiş cok gergin geciyor bende ilaclarin da etkisi var zaman durdu sanki gecmiyor İnşallah guzel haberlerle sonuclansinİnşallahh pozitiflere boğulalım![]()