- 9 Haziran 2019
- 1.225
- 3.714
- 133
- 37
- Konu Sahibi papatyayaprak
Merhaba, havuz yöntemi mesela benim ilk toplamada 1 adet embriyom vardı ve donduruldu. Sonraki ay tekrar toplanıp o embriyolar da donduruldu. İçlerinden en uygun olan transfer edildi. Rezerv azlığında kullanılır genelde bu yöntem.merhaba havuzlama yöntemi nedir
Bir de prp nedir ne için uygulanıyor
Ben 4 tüp bebeğimi yaptırdım bugün bir hafta oldu transfer olalı bana bunları hiç söylemediler
Bir embriyo kalitesi için aa bb yi de ilk defa duydum burda
Bana kalite güzel 7 ve 8 bölümlü dediler transfer ederken sadece bu
Prp ise sizden kan alınıyor ayrıştırılıp, size hücre yenileyici olduğu vaadedilen şekliyle enjekte ediliyor(kadın doğum alanında rahme enjekte ediliyor sanırım)
Transferiniz hayırlı uğurlu olsun umarım sağlıklı bir şekilde tutunur bebiş.
Embriyo kalitesini de genelde söylemiyorlar ama ben biraz üstelemiştim. 7-8 bölümlü kısmını anlamadım. Hücreli diyorsanız ise döllenmemin 3. Günü size bilgi verirler. Tek rakamlı hücrelide uzun süre kalmasını istemeyiz demişti embriyolog bana. Yani 3. Gün 6 hücreli olması 5 hücreli olmasından daha iyidir demekmiş

Ne güzel daha ne olsun hepsi tutabilir. 3 tane birde benim 3bb tekti. Hatta düsük kalite olan vardı o bile tuttu ikizdi 2 aylıkken onun kalbi durdu. Yani o olduğunu tahmin ediyorum belkide düşük kalite olan yaşıyor bilemiyorum. Mesela ilk denememde 3ab idi kimyasal oldu güya daha kaliteliydi ama o tutmadı. Kalite işine inanmıyorum ben yaşayıp gördüklerimden sonra...
 Ne güzel daha ne olsun hepsi tutabilir. 3 tane birde benim 3bb tekti. Hatta düsük kalite olan vardı o bile tuttu ikizdi 2 aylıkken onun kalbi durdu. Yani o olduğunu tahmin ediyorum belkide düşük kalite olan yaşıyor bilemiyorum. Mesela ilk denememde 3ab idi kimyasal oldu güya daha kaliteliydi ama o tutmadı. Kalite işine inanmıyorum ben yaşayıp gördüklerimden sonra...

bol bol dinlenin, olumlu düşünün.
 bol bol dinlenin, olumlu düşünün. inşallah tutunur ve sağlıkla kucağıma alırım
 inşallah tutunur ve sağlıkla kucağıma alırım 

Allah daha iyi etsin
 Allah daha iyi etsin  inşallah ngs den embriyom sağlam gelir de iyi sonuçlar alırım.
 inşallah ngs den embriyom sağlam gelir de iyi sonuçlar alırım.