- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi papatyayaprak
Ne güzel ya ben de senin yaşadıklarını yaşayabilecek miyim?Canım inşallah senin içinde güzel olacak. Benim de pgt ye gitti. 1sağlıklı geldi ve tutundu çok şükür. Moralini bozmamaya çalış. Sayılara kaliteye takılma. O zamanlarda benim de canım çok sıkılmıştı. Ama sonu güzel oldu. İnşallah sen de güzel haberlerini yazarsın
1 tane embriyom yaşadı, o da 3bb bugün kesinleşti ve ne yapacağımı bilmiyorum. Doktordan hala haber yok. Yoruldum çok yoruldum...

hiç araştırma peşine düşmedim çünkü bu durum sonucu değiştirmeyecek. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı imanlı ihlâslı evlatlar nasip etsin hepimize
 hiç araştırma peşine düşmedim çünkü bu durum sonucu değiştirmeyecek. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı imanlı ihlâslı evlatlar nasip etsin hepimize  En iyisini yapmışsınız aslında .ama insan merak ediyor işte elinde olmuyor.
En iyisini yapmışsınız aslında .ama insan merak ediyor işte elinde olmuyor. 5ab embriyom tutmadı 3bb tuttu. Ama 3bb de lipid serum kullandık bağışıklık için onun etkisi var mıdır bilemiyorum. Şuan9.gün hcg 101 inş. Devam eder
 5ab embriyom tutmadı 3bb tuttu. Ama 3bb de lipid serum kullandık bağışıklık için onun etkisi var mıdır bilemiyorum. Şuan9.gün hcg 101 inş. Devam eder