- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #2.241
Canım hangi siteden alıyorsun bende bi kaç siteye baktım da 30 tanesi 60 tl sen bayağı uygunu almışsin bende siparis edeyimCanım ben netten alıom cokta uygun. Laboquik marka. 30 tane Ovülasyon testi 2 tane gebelık testi 1 tane de erken gebelık testi 29.90 TL. Hatta bugün başladım.
Gittigidiyordan aldım canım. Pazartesi sipariş verdim salı günü geldi kargom.Canım hangi siteden alıyorsun bende bi kaç siteye baktım da 30 tanesi 60 tl sen bayağı uygunu almışsin bende siparis edeyim
Gittigidiyora yaz canım laboquick ovulasyon testi die. Filtre yap fiyatını. 30 tl altına bak. Çıkar ozamn. Ben gecen gün baktım tükendi yazıo Du. Satıs firmasını aradım daha önce aldıgım ürün yok sitede die. Düzelttiler geri aradılar beni sipariş verebilirsiniz die. Verdim hemn geldiCanım hangi siteden alıyorsun bende bi kaç siteye baktım da 30 tanesi 60 tl sen bayağı uygunu almışsin bende siparis edeyim
Bu kampanya devam ediyor mu
[/QUOTE
canım ben sipariş verecektim baktım yok. Firmayı aradım daha önce aldıgım ürün yok die. Düzelttiler geri aradılar beni. Ürün şuan mevcut sipariş verebilirsiniz die. pazartesi sipariş verdim. Salı geldi aldım
Tamam canım çok teşekkür ederim bide kapıda ödeme var mı yoksa sadece kredi kartı mıGittigidiyora yaz canım laboquick ovulasyon testi die. Filtre yap fiyatını. 30 tl altına bak. Çıkar ozamn. Ben gecen gün baktım tükendi yazıo Du. Satıs firmasını aradım daha önce aldıgım ürün yok sitede die. Düzelttiler geri aradılar beni sipariş verebilirsiniz die. Verdim hemn geldi
Kuzum valla kapıda ödeme var mı bilmiom ben 3tür kredi kartıyla alıomTamam canım çok teşekkür ederim bide kapıda ödeme var mı yoksa sadece kredi kartı mı
Tamam canım benim çok sağol inşallah güzel sonuçları alırızKuzum valla kapıda ödeme var mı bilmiom ben 3tür kredi kartıyla alıom
Canım link atar mısın ben baktım bulamadım 20li test vardı 32 tlKızlar şimdi baktım stokta var mı hala die. Evet mevcut.
TmmCanım link atar mısın ben baktım bulamadım 20li test vardı 32 tl
Çok teşekkür ederim canım sipariş verdim öbür ay kullanacam inşallah
Tsh ın kaç canım baktırdınmıYok kuzum genetik araştırma yapılmadı hiç. Ayy ayy Bi buluşturamadık yumurtayla spermcikleritövbe tövbe..
Canım laboquik hiç tavsiye etmiyorum.. alacaksan inovita al... bozuk testler çıkıyor içinden çünküÇok teşekkür ederim canım sipariş verdim öbür ay kullanacam inşallah
minik kalp0753 @hazal-4228 kızlar dün Kü arkadaşımız Ayten için 137 adet okumadınız sizin sayınız kaldı. Okundu okunmadı cvb verir misiniz.kacıncı yazışım oldu siteye giriş yapıosunuz ama burda cvb vermiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?