- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #2.281
Kuzum yumurtlama oldugu gün iki çizgide kıpkırmızı oluo Ogün değerlendir. . Ertesi gün bidaha yapcan test. onda silikleşmişse eğer çatlamış demektir.3 gün daha art arda değerlendir.Bende baktım da inovita gerçekten pahalı ya senin dediğindn aldım canım bide ben hiç kullanmadım da yumurta çatladıgını nasıl anlıyorsun
Bak kuzum bende güzel çıkıo sen çok damlat mış olabilirsin.Evet canım ben ilk laboquik aldım...hep renkler dağılıyor sonraki ay inovitaya geçtim... İki aydır onu kullanıyorum..
Labquick çok net gösteriyor ben de kullandımBak kuzum bende güzel çıkıo sen çok damlat mış olabilirsin.
İnşallah canım Rabbim hepimize de nasip etsin inşallah güzel haberi verirsin burda tsh bilmiyorum kaçtiHadi yaa... Allah nasip eder inşallah kardeşim...benimde işte bu ay yumurtladigimi gördüm o yüzden çok mutluyum... Bakalım 15 gün sonra göreceğiz tuttuğu tutmasını... Sizin TSH kac
Kuzum şimdi yine baktım yanlış demişim bnm fsh söylemişim.tsh 1.20 miymişCanım TSH in 4.36 mı... Bilmiyorum bilgin varmı gebelik için 3 un altında olması lazım... Benim iş arkadaşımda yumurtluyordu ama kaç ay olmadı.. endokrine gitti en son.. onunda tsh senin değerlerindeydi.. doktor 3 un altında olması gerektiğini söyledi gebelik için.. düşük bir mg ilaç verdi 1 sonraki yumurtlamadi TSH i 2.3 e düştü ve gebe kaldı... Bazı doktorlar önemsemiyorlar ve evet bu değerde olmaz diye bişey yok ama spermle yumurtanın döllenmesi o zorlaştırıyor... O yüzden bir endokrine yada onkoloji ye gitmeni tavsiye ederim..
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu ay geçti artık öbür ay yapacamKuzum yumurtlama oldugu gün iki çizgide kıpkırmızı oluo Ogün değerlendir. . Ertesi gün bidaha yapcan test. onda silikleşmişse eğer çatlamış demektir.3 gün daha art arda değerlendir.
rabbim kabul etsinfabatuhan kuzum ekledim seni listeye 125 okuyacaksın NURSEVEN arkadaşımızın niyetine.
Ben okudum canim allah kabul etsincanparcamugurum Minnoskafa L Lovely118 Gonulmeyvesi M Merve2728 B Beto2012 sera44 H hazal-4228 M mely15 kızlar naptınız bitti mi
Kizlar ben en son ozlem icin okumustummm 2 gun banlandimmmGeceye veya sabaha kadar bitirmeye çalışalım....
Sayilara dikkat edelim lutfen...
3bin fatiha bebek sahibi olmak icin listemiz. Rabbim katından bizlere en başta saglikli; hayirli salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah
1. M Melekogretmencnn 125❤
2.sera44 125
3. @DantelKiz 125❤
4.Minnoskafa 125
5. @Kurkmantolumdnn125❤
6. K kedi medi 125❤
7. @Ocalh[/USER] (mazeretli)
8. M mely15 125
9. M Melekogretmencnn Ablasi 125❤
10.Uraniaaflora 125
11. @ferdaw (mazeretli)
12. M Minikbirmucizemeselesi (mazeretli)
13. B Beto2012 125❤
14. @begonvil1985 125
15. @Podik (mazeretli)
16. H hazal-4228 125
17. @Bademmm388125❤
18.canparcamugurum ÖZLEM Duasi: Allaha layık kul peygamberimize layık ümmet olabilen hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eyle yuce rabbim tez vakitte 125
19. @Ilaymilya (mazeretli)
20.nursevdi 125
21. L Lovely118 125
22. @DantelKiz Ananesi 125❤
23. @adel8893 125❤
24. @minik kalp0753 125❤
25. M Merve2728125
26.Gonulmeyvesi 125
27. @hayaksii125❤
28. @Orkidem 125
29. @Aomine Daiki 125
Bismillahirrahmanirrahim.
Insallah tez vakitte isteklerimize kavusturur rabbim
Abdestli okumaya calisalim faziletli olsun. Besmele ile okuyalim.Allah kabul etsin.
Mazeretli okunmuyor artık arkadaşlar mazeretli olan bildirsin lütfen....
Canım Bi arkadaş haber vermedi Ayten için 137adet NURSEVEN için 125 adet okuyabilir misinKizlar ben en son ozlem icin okumustummm 2 gun banlandimmmson durum nedir hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?