- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #2.301
Yani toplamm250 okiyacagimAyten ve NURSEVEN için okumadın. Yarın yazalım listeye.
Okurum canim namazdan sonra baslayayimCanım Bi arkadaş haber vermedi Ayten için 137adet NURSEVEN için 125 adet okuyabilir misin
Hepimizden razi olsun insallah ❤Tmm kuzum Allah razı olsun. Arkadaşın biri dünden beri yazmıo. Cvb da vermedi.
Ben de bundan kullandım canım ben de öneriyorum ilk denememde gebelik oldu benim
Bende dönme olmadı canım ama bir arkadaşımın bayılma boyutunda oluyor gün içindeHamile olanlara bir sorum olacak arkadaşlar.Tanıdıklarından tecrübesi olanlarda yardımcı olursa sevinirim.Bu baş dönmesi bi kaç saniyemi,bir kaç saat mi,bütün gün mü sürüyor.lütfen yardım edin teşekkürler.
Kuzum benim de çatlama oldugunda testte görüyorum hatta bnm kahve lekelenme olur çatladgında. Ben güveniom valla arkadsım da bu testle gebe kaldı.3.kez alışım. Çatlıo ama tutmuo o başka.Ben de bundan kullandım canım ben de öneriyorum ilk denememde gebelik oldu benim
Yumurtlama döneminde kendine çok dikkat et canım ve ilişki sonrası hemen kalkma afedersn ama içinden sprmn çıkmasına izin verme ayaklarını kaldır kasıklarına masaj yap biraz tuvalete 1 2 saat gitme duşu da mutlaka gece olduysa sabah yap. Bunlara dikkat et mutlakaKuzum benim de çatlama oldugunda testte görüyorum hatta bnm kahve lekelenme olur çatladgında. Ben güveniom valla arkadsım da bu testle gebe kaldı.3.kez alışım. Çatlıo ama tutmuo o başka.
Okudum Allah kabul etsin@canparcamugurum @Minnoskafa L Lovely118 @Gonulmeyvesi @Merve2728 @Beto2012 @sera44 @hazal-4228 @meltem151515515 kızlar naptınız bitti mi
Hepsını yaptım ama olmuo canım.. Anlamıom bende. Sebebsiz.Yumurtlama döneminde kendine çok dikkat et canım ve ilişki sonrası hemen kalkma afedersn ama içinden sprmn çıkmasına izin verme ayaklarını kaldır kasıklarına masaj yap biraz tuvalete 1 2 saat gitme duşu da mutlaka gece olduysa sabah yap. Bunlara dikkat et mutlaka
Yediklerinize de dikkat edin canım eşinde sende kaliteyi artıran şeyler tüketin fıstık ezmesi ve avokado bence harika ceviz çikolata vs ihmal etme inşAllah Rabbim de hayırlısıyla nasip edecekHepsını yaptım ama olmuo canım.. Anlamıom bende. Sebebsiz.
Canım ben pazartesi kan testi vericem inşallah hamileyimdir.bu gün çarşıdan yüreyerek dönerken hafiften dönme gibi başladı.sofrayı hazırlarken kulak kristalim mi oynadı diye düşünecek şekilde sert dengesizlikler yaşatan seviyeye çıktı.yemekten 1 saat sonra tamamen geçti.Bende dönme olmadı canım ama bir arkadaşımın bayılma boyutunda oluyor gün içinde
Deneyeyim cnm bide bunları. Ayy valla bebek olacakta bizde görcez inşallah.Yediklerinize de dikkat edin canım eşinde sende kaliteyi artıran şeyler tüketin fıstık ezmesi ve avokado bence harika ceviz çikolata vs ihmal etme inşAllah Rabbim de hayırlısıyla nasip edecek
Bat ne zaman canım. Ayy valla grubumuzda çoğalsın hamiş ler inşallah. Kız heyecan yaptım bak şimdi.. Mutlaka yaz bizlere de.Canım ben pazartesi kan testi vericem inşallah hamileyimdir.bu gün çarşıdan yüreyerek dönerken hafiften dönme gibi başladı.sofrayı hazırlarken kulak kristalim mi oynadı diye düşünecek şekilde sert dengesizlikler yaşatan seviyeye çıktı.yemekten 1 saat sonra tamamen geçti.
Bat ne zaman canımCanım ben pazartesi kan testi vericem inşallah hamileyimdir.bu gün çarşıdan yüreyerek dönerken hafiften dönme gibi başladı.sofrayı hazırlarken kulak kristalim mi oynadı diye düşünecek şekilde sert dengesizlikler yaşatan seviyeye çıktı.yemekten 1 saat sonra tamamen geçti.
Umutsuzluk yok aslaaaaa senin bat ne zaman iyi değerlendir canım günleriniDeneyeyim cnm bide bunları. Ayy valla bebek olacakta bizde görcez inşallah.
Ayten icin okudumCanım Bi arkadaş haber vermedi Ayten için 137adet NURSEVEN için 125 adet okuyabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?