- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #2.321
Nurseven icin okudumCanım Bi arkadaş haber vermedi Ayten için 137adet NURSEVEN için 125 adet okuyabilir misin
Bnm daha bat yeni geçti. Canım bu ay zor bnm memleketteyim. Sonra da Karadeniz turumuz var zor yani..inşallah denk gelir Bi gün..Umutsuzluk yok aslaaaaa senin bat ne zaman iyi değerlendir canım günlerini
Bildirim mi geliyor kızYaaaa kızlaaaarrrr. Özelden konuşun ayolll. Duaları bulamıyommmm
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Aaa çok ayıp amaYaaaa kızlaaaarrrr. Özelden konuşun ayolll. Duaları bulamıyommmm
kız bildirim de geliyor yeni kişiye geçtik mi acaba diye bak bak 5 sayfa mesaj okudum nidiyimmmmBildirim mi geliyor kız
Niye ki ayıp olsunAaa çok ayıp ama
Sen konusurken iyi yakız bildirim de geliyor yeni kişiye geçtik mi acaba diye bak bak 5 sayfa mesaj okudum nidiyimmmm
Niye ki ayıp olsunşikayetimi belirttim
Beto Doğru dio ama kuzum. Geçen gün de biz aynı durumdan şikayetçiydik. Millet burda sevgi sözcüklerinden destanlar yazdı. Hepsini de okuduk.ki bugün Kü arkadaşlar tavsiyede bulunuyorlar. Birbirimize yardımcı oluoduk. Tabi ben ve Beto için de zor oluo takip yapması.Aboooo bu kötü olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?