- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.381
Evet@Minnoskafa
K kedi medi
Ocalh
meltem151515515
@Uraniaaflora
B Beto2012
@begonvil1985
@Podik
@Bademmm388
@canparcamugurum
@Ilaymilya
nursevdi
@Lovely118
@adel8893
minik kalp0753
@hayaksii
O Orkidem
@fabatuhan
Gonulmeyvesi
Tavuk_suyu_
Aomine Daiki
Katılmak ister misiniz arkadaşlar?
Eeee kim yapti
Amin canım inşallah darısı sizlere
Şimdilik yokum canım malesef cumartesi günü sınavım var ben o yüzden ağırdan almıştımaynen canım benim inşallah sende gitmezsin buralardan
teşekkür ederim canımYa senin meleğin daha minicik yesinler onu maşAllah
Mazeretin bitince okursun inşAllah
Daha kesesini görmedin miteşekkür ederim canımbu hafta kesesi görülecek inşallah.. Herkes tadar bu mutluluğu inşallah
Sadece hamile kalmak icin mi okunuyor ?Ya Varis
hayır canım bu cuma gideceğim.. Değerim 1000 in üstğne çıkması lazımmış.Daha kesesini görmedin mi
Toplam 707 diye yazmış B Beto2012 kimler katılacak netleşince boleriz.Kaç kere ya varis okunacak kişi başına kaç düşüyor
Gormedim cnm. Ama baktim simdi netten. Sadece bebek icin okuyacaksaniz duzeni bozmayayim diye sordum .Toplam 707 diye yazmış B Beto2012 kimler katılacak netleşince boleriz.
Tavuk_suyu_ Beto nun mesajını gördün mü canım
Evet hamile kalmak için sadeceSadece hamile kalmak icin mi okunuyor ?
Bebek isteyenler daha çok canımGormedim cnm. Ama baktim simdi netten. Sadece bebek icin okuyacaksaniz duzeni bozmayayim diye sordum .
Senin başka bir duan varsa senin için öyle okusak olmaz mı ki acaba?Gormedim cnm. Ama baktim simdi netten. Sadece bebek icin okuyacaksaniz duzeni bozmayayim diye sordum .
Cok tesekkur ederim canım
Gerçekten dua da ne çok şey gizli de bilmiyoruzEl-Vâris : الوارث
Fazilet ve faydaları :
* Hakkı olan mirası almakta güçlük çeken her gün 707 kere ” Ya Vâris celle celâlühû zikrine devam ederse maksadı hasıl olur.
* Hasta olan biri ” Ya Vâris celle celâlühû ” ism-i şerifini 100o defa okursa hastalıktan şifa bularak iyileşir.
* 5 vakit namazdan sonra 707 kere Ya Vâris celle celâlühû ” zikrine devam edenin rızkı artar, işsiz kalmaz.
* Çocuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Vâris celle calâlühû” okursa Allah’ın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
* Ya Varis ismini zikreden mal, mülk ve itibar sahibi olur. İnsanlar arasında nüfuz ve merci sahibi olur. İsteklerine çabuk kavuşur. Kötülüklerden muhafaza olur.
Gec dollenme mi acaba ilk ogrendiginde degerin kacti?hayır canım bu cuma gideceğim.. Değerim 1000 in üstğne çıkması lazımmış.
Yarın bir liste başlatalım İnşAllah. Bir yerden başlamak lazım. Sonra mazereti bitenler ve isteyenler de bize katılırCanım beni de ekler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?