- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.421
707 ya varis canimNe okucaz canım yine fatiha mı
Ya Varis canımNe okucaz canım yine fatiha mı
Ben bir sonraki listeye dahil olsam daha iyi galiba son zamanlarda uykuya fena düştüm kafamı kaldıramıyorum hiç707 ya varis canim
Bi bende yok uyku hiç bisey yok gerçi aman sağlıklı olsun daBen bir sonraki listeye dahil olsam daha iyi galiba son zamanlarda uykuya fena düştüm kafamı kaldıramıyorum hiç
Okunur bence esma çünküYa Varis esmasına mazeretliyken de okunacaksa katılırım. Mazeretler işi karıştırıyor, belirlenen sayı çok artıyor sonra ben yetiştiremiyorum
Rabbim gönlüne ferahlık versinÇalışamadım ki burayı takip etmekten
Bide üzüntüden kafam almiyor hala ilk bebeğime üzülüyorum o bambaşkaydı sanki hala kendime kızıyorum 3 ay olmuş gecmedi
Sorma vallahi fena işte ayrı uyukluyorum evde ayrı progestan kullanıyorum ya o da çok yapıyor bendeBi bende yok uyku hiç bisey yok gerçi aman sağlıklı olsun da
Önceden anlaşalım da okumam diyen çıkmasınOkunur bence esma çünkü
Ben katilirim canimMinnoskafa
@kedi medi
Ocalh
meltem151515515
Uraniaaflora
B Beto2012
@begonvil1985
@Podik
B Bademmm388
@canparcamugurum
Milyaay
nursevdi
@Lovely118
@adel8893
@minik kalp0753
hayaksii
@Orkidem
@fabatuhan
Gonulmeyvesi
Tavuk_suyu_
Aomine Daiki
Katılmak ister misiniz arkadaşlar?
Benimde varEvet canim
Evet canım.. ben kendim ovülasyon testi yapıyordum yumurtlamayı değerlendirdim 11 gün sonrada kaset testte gördümSen adet geçince değil daha önce yaptın o zaman test öylemi
Kaç dersin var benim 1Benimde var
Hamile kalmak için okuyacakmışız ya canım ben hamileyim bende kucağıma almak için dua ederim kendime sıra gelince. Ama olmasa bile diğer arkadaşlar için okumak istiyorumArkadaşlar güzel kardeşlerim 707 Ya Varis hemen istesek kendimize bir günde bile okuyabiliriz. Ama önemli olan mümin kardeşimiz için okumamız diye düşünüyorum. Asıl o zaman duamız daha ehemmiyetli olacaktır. O yüzden lütfen katılalım hem mazeretli de okunuyor.
Benimde 1 canmKaç dersin var benim 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?