- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.401
Canım sensiz olma Ki amaaaŞimdilik yokum canım malesef cumartesi günü sınavım var ben o yüzden ağırdan almıştım
Şimdilik yokum canım malesef cumartesi günü sınavım var ben o yüzden ağırdan almıştım
anladım canım
Sınavım var canım cumartesiye ne kaldiCanım sensiz olma Ki amaaa
Çok başarılı geçsin inşAllah sonra da geri dönSınavım var canım cumartesiye ne kaldi
25,8 di canım yumurtlamadan sonraki 12.gündü.Gec dollenme mi acaba ilk ogrendiginde degerin kacti?
Çalışamadım ki burayı takip etmektenÇok başarılı geçsin inşAllah sonra da geri dön
tek ders sınavımıSınavım var canım cumartesiye ne kaldi
Tamam o zaman. Rabbim kabul etsin dualarinizi.Evet hamile kalmak için sadece
Evet canimtek ders sınavımı
Sen ne için istiyorsun canım?Tamam o zaman. Rabbim kabul etsin dualarinizi.
Duzeninizi bozmayayim diye sordum cnm. Eger kabul ederseniz tabi ki katilirim.Senin başka bir duan varsa senin için öyle okusak olmaz mı ki acaba?
Sen adet geçince değil daha önce yaptın o zaman test öylemi25,8 di canım yumurtlamadan sonraki 12.gündü.
Biz sikintili zamanlardan geciyoruz. Feraha cikmak icin niyetleniyorum hep.Sen ne için istiyorsun canım?
Olur tabi neden olmasın rabbim kabul ederDuzeninizi bozmayayim diye sordum cnm. Eger kabul ederseniz tabi ki katilirim.
Tamam o zaman beni de ekler misiniz listeye :)Olur tabi neden olmasın rabbim kabul eder
Tabiki :))Tamam o zaman beni de ekler misiniz listeye :)
Ne okucaz canım yine fatiha mıMinnoskafa
@kedi medi
Ocalh
meltem151515515
@Uraniaaflora
B Beto2012
@begonvil1985
@Podik
@Bademmm388
@canparcamugurum
@Ilaymilya
nursevdi
@Lovely118
@adel8893
minik kalp0753
hayaksii
@Orkidem
@fabatuhan
Gonulmeyvesi
Tavuk_suyu_
Aomine Daiki
Katılmak ister misiniz arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?