3bin fatiha

Olmadı diye olmayınca sebebi benim diye konuşmuyor benimle suan ben memleketteyim kendi başka yerde aramıyor sormuyor konuşmuyor benimle ona o kadar üzülüyorum ki benim yüzümden mahrum kalıyor
Çok üzüldüm canım aile terapistlerine gidebilirsiniz sen ve eşin kaç yaşında?

Amin canım inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese versin bize de beraberinde dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
Annemde bana hamile kalamamis hemen 2 2 bucuk yil sonra olmuşum ben hiç sebebsiz yani vakti saati vardır rabbim ayarlamıştır ama gel de anlat kocalara

Olmadı diye olmayınca sebebi benim diye konuşmuyor benimle suan ben memleketteyim kendi başka yerde aramıyor sormuyor konuşmuyor benimle ona o kadar üzülüyorum ki benim yüzümden mahrum kalıyor
Böyle ilk sıkıntıda yüzüne vurup seni suçlayan birinden çocuk yapmak istediğine emin misin canım? Çok üzüldüm. Hastalık vs konusunda hiç kimse birbirini suçlayamaz. Sonuçta bu kimsenin elinde değil. Sorun kendisinde de olabilirdi. Sen de kıyamam onu haklı buluyorsun, zerre kadar seni suçlamaya hakkı olmadığı halde.

Sıkma canını Allah büyük olur.dr gittin mi sorun neymiş?yaşınız kaçta?eşin böyle umutsuzluğa kapılmış

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 minik kalp0753
Allahım melike kuluna sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et. maddi olarak bizi rahatlattığın için sana şükürler olsun yarabbim. eylül ayında aksilik çıkmadan ameliyat olmamı nasip et yarabbim. ve tüp bebeğe başlicak gücü bize nasip et
zamanını en iyi sen bilirsin ama melike kuluna en hayırlı zamanda nasip et yarabbim. 707

sera44 sera44 707
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 begonvil1985 707♥
O Orkidem 707
nursevdi nursevdi 707
Uraniaaflora Uraniaaflora 707 ♥
Milyaay Milyaay 707
fabatuhan fabatuhan 707 ♥
Ocalh Ocalh 707
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi MelodiminEsi 707 ♥
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa Minnoskafa 707
memurhanim memurhanim 707
canparcamugurum canparcamugurum 707♥

Melike
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
bende okudum

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 minik kalp0753
Allahım melike kuluna sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et. maddi olarak bizi rahatlattığın için sana şükürler olsun yarabbim. eylül ayında aksilik çıkmadan ameliyat olmamı nasip et yarabbim. ve tüp bebeğe başlicak gücü bize nasip et
zamanını en iyi sen bilirsin ama melike kuluna en hayırlı zamanda nasip et yarabbim. 707

sera44 sera44 707
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 707 ♥
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 begonvil1985 707♥
O Orkidem 707
nursevdi nursevdi 707 ♥
Uraniaaflora Uraniaaflora 707 ♥
Milyaay Milyaay 707
fabatuhan fabatuhan 707 ♥
Ocalh Ocalh 707 ♥
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi MelodiminEsi 707 ♥
K KurkmantoluS 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki Aomine Daiki 707♥
B Bademmm388 707♥
Minnoskafa Minnoskafa 707 ♥
memurhanim memurhanim 707♥
canparcamugurum canparcamugurum 707♥

Melike
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Çocuk için canım 2 yıldır evliyim hala olmadı eşimle aram açılıyor yine hasta oldum ve eşim artık tavır yapıyor bana isyankar oldu

canım kıyamam sana bende 1 yıl doldu :( sizin çocuk olmama sebebiniz ne tedavisi yok mu :(
biz yanındayız üzülme :KK200: bizle konuş rahatla seni hep dinleriz :KK200:

Melike için okudum. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yollarla tez vakitte hayırla hamile kalırsın canım. @minik kalp0753 🤗

amin canım inşallah. allah izin verirde burda tek tek dualarımızın kabul olduğunu görürürüz canım :KK200:

canım kıyamam sana bende 1 yıl doldu :( sizin çocuk olmama sebebiniz ne tedavisi yok mu :(
biz yanındayız üzülme :KK200: bizle konuş rahatla seni hep dinleriz :KK200:
Canım benim çok sağol Allah razı olsun tedavi oldum hiç bir sorun yok ne bende nede eşimde ama olmuyor hani bi sorun olsa derim tedavisi var olurum ama sebepsiz olmaması çok kötü Allahım herkese nasip etsin hayırlı evlat bizlere de inşallah senin neden olmadı

amin canım inşallah. allah izin verirde burda tek tek dualarımızın kabul olduğunu görürürüz canım :KK200:
inşallah güzel kalpli arkadaşım ❤️🤗
Canım benim çok sağol Allah razı olsun tedavi oldum hiç bir sorun yok ne bende nede eşimde ama olmuyor hani bi sorun olsa derim tedavisi var olurum ama sebepsiz olmaması çok kötü Allahım herkese nasip etsin hayırlı evlat bizlere de inşallah senin neden olmadı
Canım madem öyle ikinizde de sorun yok şükür belki haddim değil ama neden eşin seni suçluyor ki😕😕

Böyle ilk sıkıntıda yüzüne vurup seni suçlayan birinden çocuk yapmak istediğine emin misin canım? Çok üzüldüm. Hastalık vs konusunda hiç kimse birbirini suçlayamaz. Sonuçta bu kimsenin elinde değil. Sorun kendisinde de olabilirdi. Sen de kıyamam onu haklı buluyorsun, zerre kadar seni suçlamaya hakkı olmadığı halde.
Canım eşim yaş olarak benden büyük ve artık istiyor hak veriyorum ona çocuk dışında çok şükür iyi kıymet bilen biri ama işte tek sorunumuz bi çocuğumuzun olmaması bide sürekli 5 10 günüm geçiyor umitleniyor sonra hayal kırıklığı

inşallah güzel kalpli arkadaşım ❤️🤗

Canım madem öyle ikinizde de sorun yok şükür belki haddim değil ama neden eşin seni suçluyor ki😕😕
Canım doktora ilk gittiğim de prolaktin yüksek dedi ilaç verdi bi kaç ay kullandım sonra doktorumu değiştim o doktordan yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi yumurtalarım da çatladı ama olmadı bu defa da olmamasına bi engel var diye düşündü bende yarın randevu aldım iyi bi doktor varmış ona gidecem bakalım o ne diyecek

Canım doktora ilk gittiğim de prolaktin yüksek dedi ilaç verdi bi kaç ay kullandım sonra doktorumu değiştim o doktordan yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi yumurtalarım da çatladı ama olmadı bu defa da olmamasına bi engel var diye düşündü bende yarın randevu aldım iyi bi doktor varmış ona gidecem bakalım o ne diyecek
Canım hsg çekildin mi hiç?

Back
X