3bin fatiha

K kedi medi 707 ♥
minik kalp0753 minik kalp0753 707
sera44 sera44 Ismim Sevda Duam tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım bana ve eşime o duyguyu tattırsın kucağımızı boş bırakmasın. 707
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi nursevdi 707
Uraniaaflora Uraniaaflora 707
fabatuhan fabatuhan 707
Ocalh Ocalh 707
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi MelodiminEsi 707 ♥
K KurkmantoluS 707 ♥
B Beto2012 707
Aomine Daiki Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa Minnoskafa 707
memurhanim memurhanim 707
canparcamugurum canparcamugurum 707

Sevda
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

sera44 sera44 arkadaşımız için okumaya geçtik liste yukarı. Milyaay Milyaay arkadaşımızı çıkarmak zorunda kaldım geldiğinde yine eklerim isterse. minik kalp0753 minik kalp0753 arkadaşımız için okumasını tamamlamayanlar yardımcı olabilirim???
Sevda için yarın öğlene kadar bitirelim olur muu :KK37:

Canım benim çok sağol Allah razı olsun tedavi oldum hiç bir sorun yok ne bende nede eşimde ama olmuyor hani bi sorun olsa derim tedavisi var olurum ama sebepsiz olmaması çok kötü Allahım herkese nasip etsin hayırlı evlat bizlere de inşallah senin neden olmadı

anladım kuzum hayırlısıyla tam vaktinde gelir inşallah.
benim tüplerim tıkalı canım. sen baktırdın mı tüplerine ? rahim filimi çekiliyorsun
benim tüp bebekten başka çarem yok :(

Canım doktora ilk gittiğim de prolaktin yüksek dedi ilaç verdi bi kaç ay kullandım sonra doktorumu değiştim o doktordan yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi yumurtalarım da çatladı ama olmadı bu defa da olmamasına bi engel var diye düşündü bende yarın randevu aldım iyi bi doktor varmış ona gidecem bakalım o ne diyecek
Anladım kuzum hakkında hayırlısı olsun Rabbim bekletmesin inşallah

Back
X