- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.981
Sürekli etiket yapmaya çalışıyorum görmeyen vardır belki diye. Bu defa zaten aktif olanları da rahatsız ediyor muyumdur acaba ne bileyim öyle işteHayır canım ne alaka neden öyle düşünüyorsun
Yapcak birşey yok böyle gruplarda böyle tüm dua topikleri ayniSürekli etiket yapmaya çalışıyorum görmeyen vardır belki diye. Bu defa zaten aktif olanları da rahatsız ediyor muyumdur acaba ne bileyim öyle işte
O zaman sorun yok demektirYapcak birşey yok böyle gruplarda böyle tüm dua topikleri ayni
Canım okuyacağım birazdan merak etmeminik kalp0753
Minnoskafa
Aomine Daiki nin arkadaşı
Kızlar Gül için geri dönüş yapabilir misiniz lütfen?
Nasıl gitmiş nereyeBeto gitmiş
Banlanmış dünkü mesele vardı yaNasıl gitmiş nereye
Ne meselesi ya yine noldu betül eBanlanmış dünkü mesele vardı ya
Diğer dua grubundaki arkadaş topiği yorumlara kapatınca ikisi tartıştılarNe meselesi ya yine noldu betül e
Hangi dua grubunda canım yorumlara kapanınca nasıl tartıştilar kiDiğer dua grubundaki arkadaş topiği yorumlara kapatınca ikisi tartıştılar
Canım ya Fettah ya Rezzak grubu vardı, o konunun sahibi arkadaş liste bitmeden yorumlara kapatmış. Beto da neden kapattın diye sorunca atışmışlar biraz.Hangi dua grubunda canım yorumlara kapanınca nasıl tartıştilar ki
Valla bunu ben de anlamadımHangi dua grubunda canım yorumlara kapanınca nasıl tartıştilar ki
Canım sen bizim toplu mesaj grubunda yok muydun?Valla bunu ben de anlamadım
Yok canım. E ozeldeki mesajlara da ban oluyor mu ay hiçbir şey anlamadım kaç gün sürecek Beto nun geri dönmesiCanım sen bizim toplu mesaj grubunda yok muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?