- 26 Nisan 2019
- 4.630
- 6.917
- 158
- 40
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.961
begonvil1985 ismini ve duanı paylaşır mısın canım?
Okudum canim bende istiyorsan alabilirim yönetimi artık sen bilirsin tabi yinedenursevdi
minik kalp0753
Uraniaaflora
canparcamugurum
memurhanim
K KurkmantoluS
B Beto2012
Ocalh
B Bademmm388
Minnoskafa
Etiket kontrol
İrem arkadaşımıza geçtik, Gül için okumayan varsa lütfen tamamlasın ♥
Tabii ki canım seve seveOkudum canim bende istiyorsan alabilirim yönetimi artık sen bilirsin tabi yinede
Ama yeni kişiye geçilsin öyle alayım karışıklık olmasın şimdiTabii ki canım seve seve♥
Tamam İrem için hiç güncelleme yapmadım zaten, Gül ün duasını takip edeyim sen İrem den devral ♥Ama yeni kişiye geçilsin öyle alayım karışıklık olmasın şimdi
Etiket kontrol yazdigin gül için okumayanlar mi ?Tamam İrem için hiç güncelleme yapmadım zaten, Gül ün duasını takip edeyim sen İrem den devral ♥
Onlardan bir öncekinde irem için yaptığım liste var onun kontrolüydü. Gül için de hatırlatma yapmış oldum zatenEtiket kontrol yazdigin gül için okumayanlar mi ?
Benim kafam karıştı sen en iyisi iremle gülü bitir öyle alayım benOnlardan bir öncekinde irem için yaptığım liste var onun kontrolüydü. Gül için de hatırlatma yapmış oldum zaten
TamamBenim kafam karıştı sen en iyisi iremle gülü bitir öyle alayım ben
İşin yoksa tabi bıkmış gibi de duruyorsun :)
Bıkmak değil de layıkıyla yapabildiğimi düşünmüyorum ondan aslındaİşin yoksa tabi bıkmış gibi de duruyorsun :)
Hayır canım ne alaka neden öyle düşünüyorsunBıkmak değil de layıkıyla yapabildiğimi düşünmüyorum ondan aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?