- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.161
Hatice in okudum Allah kabul etsn@kedi medi 707 ♥
@minik kalp0753 707
@sera44 707
Tavuk_suyu_ 707
@Gulll098 707
begonvil1985 707
@Orkidem
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
@Ilaymilya 707
@fabatuhan 707 ♥
Ocalh Hatice: Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim bana ve isteyen herkese.. yuvamda huzur ve mutluluğum daim olsun eşime hayırlı bol kazanç borcunu ödeme kolaylığı versin okuyan herkesten allah razı olsun 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707♥
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
@Bademmm388707♥
@Minnoskafa 707♥
memurhanim 707
@canparcamugurum 707
Hatice arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
Haticeye gece okuyacagim@kedi medi
@minik kalp0753
@sera44
Tavuk_suyu_
@Gulll098
begonvil1985
@Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya
@fabatuhan
Etiket kontrol
Hatice arkadaşımız için okumaya geçtik. Sonrasında listeUraniaaflora ya dönecek
Okudum benim duam da belli kizlar tez zamanda hayirli saglikli sihhatli guzel huylu evlatlar sahibi olmakAomine Daiki
K KurkmantoluS
@Bademmm388
B Beto2012
memurhanim
@canparcamugurum
Etiket kontol
Arkadaşımda bende okuduk@kedi medi 707
@minik kalp0753 707
@sera44 707
Tavuk_suyu_ 707
@Gulll098 707
begonvil1985 707
@Orkidem
nursevdi 707
Uraniaaflora 707
@Ilaymilya 707
@fabatuhan 707
Ocalh Hatice: Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim bana ve isteyen herkese.. yuvamda huzur ve mutluluğum daim olsun eşime hayırlı bol kazanç borcunu ödeme kolaylığı versin okuyan herkesten allah razı olsun 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
K KurkmantoluS 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
@Bademmm388707
@Minnoskafa 707
memurhanim 707
@canparcamugurum 707
Hatice arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
@kedi medi
@minik kalp0753
@sera44
Tavuk_suyu_
@Gulll098
begonvil1985
@Orkidem
nursevdi
Uraniaaflora
@Ilaymilya
@fabatuhan
Etiket kontrol
Eski listeden baya var canım yinedeCanlar ben bu ayda adet oldum maalesef.gerçi eski listeden pek kimse kalmamış..
Aliyorum canim seni de listeye bakarsin malum oluruz Allahın izniyletesadufen gördüm bu grubu bana da okurmusjnız neolsunuz hayırlı saglıklı bır evlat ıstıyorum hamile kalmak istiyorum herşeyi yaptım ama olmuyor
Aynen bende anlayamadım canımListede sırada benim arkadaşım var ama nasıl oluyor o canım
Sıradaki arkadaş cevap vermediği için haticeye geçilmişti kızlar ondan öyle olduAynen bende anlayamadım canım
Kim atlandi kiSıradaki arkadaş cevap vermediği için haticeye geçilmişti kızlar ondan öyle oldu
Atlanmadı abbammm şimdi okunacak arkadaş cevap vermedi. Konu sahibide kim önce duasını yazarsa ona okuyalım grç kaldık dedi. Hatice’nin ki okundu o yüzdenKim atlandi ki
canım okunacakmı gebe olma ıhtımalım var beklıyorum duaya cok ıhtıyacıö varAliyorum canim seni de listeye bakarsin malum oluruz Allahın izniyle
Sana 3 bin fatiha da okuyalım en son. Arkadaşlarda uygun görürse insallah
Sat kaç canım? Ben sana sıramı veririm başka türlü erken okuyamayız canım gerçi sırasını vermek isteyen olursa anca o zamancanım okunacakmı gebe olma ıhtımalım var beklıyorum duaya cok ıhtıyacıö var
çatlatma iğnesı oldum pazar gunune test yapacam pzt-salı olmam gerekıyor insallah olmamSat kaç canım? Ben sana sıramı veririm başka türlü erken okuyamayız canım gerçi sırasını vermek isteyen olursa anca o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?