3bin fatiha

Sat kaç canım? Ben sana sıramı veririm başka türlü erken okuyamayız canım gerçi sırasını vermek isteyen olursa anca o zaman
buarada canım farklı bır konuda senın yazdıklarını okumustum cok uzulmustum hatta okurken gozlerım doldu sonra yenıden hamıle oldugunu okudum cok sevındım özelden msj atmaya calıstım sanırım beceremedım de allah burda cıkardı karsıma ve sen bana yazdın

Evet canım çok şükürler olsun Allah birdaha yaşatmaz inşallah sen beni mi takip ediyordun bu topigi mi

Evet canım çok şükürler olsun Allah birdaha yaşatmaz inşallah sen beni mi takip ediyordun bu topigi mi
hayır ben buraya yenı uye oldumm forumuda anlamaya calısıyorum başka bır konuydu burası degıldı o yaşadıgın üzücü sürecı paylasmıstınn yanı cok ıcıme dokundu benımde orda herkes hamıle ama risklı bebeklerdı sanırım baktım zamanı gecmıs sana hatırlatmak uzmek ıstemedım sonra nerde farkettım bılmıyorum gebe oldugunu yazmıssın cok sevındımm ozelden yazmak ıstedım beceremedım de bu forumda arada kalmıs msjımı sen farkettın

Malesef üzücü olaylar yaşandı keşke böyle olmasaydı pişmanlık diz boyu ama elden birşey gelmiyor..
Ben banlıydım sen yazdığında ama takip ediyordum yinede sende çok istiyorum falan yazınca bende duygulandım ve üzüldüm geri çevirmek istemedim

K kedi medi 707
minik kalp0753 707
sera44 707
Tavuk_suyu_ 707
M Minikbirmucizemeselesi 707
begonvil1985 707
O Orkidem
nursevdi 707
Uraniaaflora tez zamanda hayirli saglikli sihhatli guzel huylu evlatlar sahibi olmak 707
Milyaay 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
@Kurkmantolumdnn 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
B Bademmm388 707
Minnoskafa 707
memurhanim 707
canparcamugurum 707

Uraniaaflora
arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…