- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.181
Inşallah olmazsın. Inşallah meleğin seninle olurçatlatma iğnesı oldum pazar gunune test yapacam pzt-salı olmam gerekıyor insallah olmam
buarada canım farklı bır konuda senın yazdıklarını okumustum cok uzulmustum hatta okurken gozlerım doldu sonra yenıden hamıle oldugunu okudum cok sevındım özelden msj atmaya calıstım sanırım beceremedım de allah burda cıkardı karsıma ve sen bana yazdınSat kaç canım? Ben sana sıramı veririm başka türlü erken okuyamayız canım gerçi sırasını vermek isteyen olursa anca o zaman
Evet canım çok şükürler olsun Allah birdaha yaşatmaz inşallahbuarada canım farklı bır konuda senın yazdıklarını okumustum cok uzulmustum hatta okurken gozlerım doldu sonra yenıden hamıle oldugunu okudum cok sevındım özelden msj atmaya calıstım sanırım beceremedım de allah burda cıkardı karsıma ve sen bana yazdın
hayır ben buraya yenı uye oldumm forumuda anlamaya calısıyorum başka bır konuydu burası degıldı o yaşadıgın üzücü sürecı paylasmıstınn yanı cok ıcıme dokundu benımde orda herkes hamıle ama risklı bebeklerdı sanırım baktım zamanı gecmıs sana hatırlatmak uzmek ıstemedım sonra nerde farkettım bılmıyorum gebe oldugunu yazmıssın cok sevındımm ozelden yazmak ıstedım beceremedım de bu forumda arada kalmıs msjımı sen farkettınEvet canım çok şükürler olsun Allah birdaha yaşatmaz inşallahsen beni mi takip ediyordun bu topigi mi
Malesef üzücü olaylar yaşandı keşke böyle olmasaydı pişmanlık diz boyu ama elden birşey gelmiyor..hayır ben buraya yenı uye oldumm forumuda anlamaya calısıyorum başka bır konuydu burası degıldı o yaşadıgın üzücü sürecı paylasmıstınn yanı cok ıcıme dokundu benımde orda herkes hamıle ama risklı bebeklerdı sanırım baktım zamanı gecmıs sana hatırlatmak uzmek ıstemedım sonra nerde farkettım bılmıyorum gebe oldugunu yazmıssın cok sevındımm ozelden yazmak ıstedım beceremedım de bu forumda arada kalmıs msjımı sen farkettın
SanırımBugünün dua sı kimin.Ben müsaitim okumak istiyorum.
Karışık bir şey yok kızlar kimseden cevap gelmeyince Hatice arkadaşımız duasını yazdı ona okuduk.
CanımListede sırada benim arkadaşım var ama nasıl oluyor o canım
Hayır canım sadece aradaki
Anlaşıldı Canım Allah razı olsun emeklerin için çok teşekkürlerHayır canım sadece aradakiOcalh arkadaşımıza okundu bugün sıra Uraniaaflora da sonra sırasıyla Milyaay ve fabatuhan
Ne demek canım Rabbim tüm dua kardeşlerimizden razı olsunAnlaşıldı Canım Allah razı olsun emeklerin için çok teşekkürlersen benim adıma da okudun sanırım ağzına sağlık
Tamam canım hatice için okumayan kalmadı değil mi?
çok okumayan var dahaTamam canım hatice için okumayan kalmadı değil mi?
Okuyacağım inşallah tamam takip bende sağol canım bu ardaçok okumayan var dahaSen okudun mu? O kadar etiket gelmiş ki benim de kafam karıştı
minik kalp0753
sera44
M Minikbirmucizemeselesi
O Orkidem
Milyaay
canparcamugurum
Hatice için okumayanlar
Ben okudum canım Rabbim kabul etsinçok okumayan var dahaSen okudun mu? O kadar etiket gelmiş ki benim de kafam karıştı
minik kalp0753
sera44
M Minikbirmucizemeselesi
O Orkidem
Milyaay
canparcamugurum
Hatice için okumayanlar
İsmi neydi arkadaşın yazmamışOkuyacağım inşallah tamam takip bende sağol canım bu ardaUraniaaflora Gülsüm ekler mısın ısmini de listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?