3bin fatiha

Kızlar kusura bakmayın kafam çok karıştı en son kime okundu bugün baktım ama sürekli farklı isimler var benim okudugum en son kişi haturladığım kadarıyla Aomine Daiki

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
1. @kedi medi
2. @minik kalp0753
3. @sera44
4. @Tavuk_suyu_
5. M Minikbirmucizemeselesi
6. begonvil1985
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. Uraniaaflora
10. Milyaay
11. fabatuhan
12. Ocalh
13. @Aomine Daiki arkadaşı
14. @MelodiminEsi
15. K KurkmantoluS
16. @rus ruleti
17. @Aomine Daiki
18. B Bademmm388 Fatoş duam kardeşim Ali 'nin sağ salim askerden gelmesini nasip etsin rabbim. Evladımı hayırla sağlıkla kucağıma alabileyim. Allah evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
19. Minnoskafa
20. memurhanim
21. canparcamugurum
22. B Beto2012

Her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
1. @kedi medi
2. @minik kalp0753
3. @sera44
4. @Tavuk_suyu_
5. M Minikbirmucizemeselesi
6. begonvil1985
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. Uraniaaflora
10. Milyaay
11. fabatuhan
12. Ocalh
13. @Aomine Daiki arkadaşı
14. @MelodiminEsi❤
15. K KurkmantoluS
16. @rus ruleti
17. @Aomine Daiki
18. B Bademmm388
19. Minnoskafa İsmim Gamze. Duam: Allah'ım evladımızı hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütüp yetiştirmeyi nasip eyle. Evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Bana ve sevdiklerime iyi insanların gönlünde ve duasında olmayı nasip eyle. AMİN❤
20. memurhanim
21. canparcamugurum
22. B Beto2012

Kızlar hepinize bi sorum olacak. Hani böyle fesatlık denirya. Artık kalp kararması mıdır kibir midir kin midir bu nedir?? Bunun için yani iyi niyetli temiz kalpli olmak için bildiğiniz okumacak dua esma falan var mı?? Gülmeyin ha

Estağfirullah çekilebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…