- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.561
Kızlar hepinize bi sorum olacak. Hani böyle fesatlık denirya. Artık kalp kararması mıdır kibir midir kin midir bu nedir?? Bunun için yani iyi niyetli temiz kalpli olmak için bildiğiniz okumacak dua esma falan var mı?? Gülmeyin ha
Gülün ama cevapta verin
En nur okuman lazm canim sabah namazindan sonra 256 kez kalp guzelligine niyetbederekKızlar hepinize bi sorum olacak. Hani böyle fesatlık denirya. Artık kalp kararması mıdır kibir midir kin midir bu nedir?? Bunun için yani iyi niyetli temiz kalpli olmak için bildiğiniz okumacak dua esma falan var mı?? Gülmeyin ha
Kiz ben fesat miyimSenin için
yine de sağol canım benimbilmiyom ki canımın içi :)
Allah razı olsun çoook teşekkür ederimm okuyacağın bunları inşallah. Hamile kalma derdin den midir nedir bilmiyorum ama artık gidişatım kötüye gidiyorEn nur okuman lazm canim sabah namazindan sonra 256 kez kalp guzelligine niyetbederek
Onu tamamlayici olarak da el vedud ve musavvirhepimizde oluyor cogu insan gebe kalamadigi icin fesatlaniyor bnde de dahl hep boyle yaparim duasini da kalbimin nurlanmasina niyet ederim
Nurlansın inşallahKiz ben fesat miyimaslinda iyi olur benim icin okursan kalplerimiz nurlansin
O uzuntuyle illaki olur kiskanclik gibi birsey kotu dusunmezsin ama bende niye yok ben niye degilim der insan illakiyine de sağol canım benim❤
Allah razı olsun çoook teşekkür ederimm okuyacağın bunları inşallah. Hamile kalma derdin den midir nedir bilmiyorum ama artık gidişatım kötüye gidiyor
Nurlansın inşallahama sen değil bende sorun
Kız yok benim sıkıntım hamile olanlar yada bebeği olanlarla değil. Aksine bu haberler beni mutlu ediyor, hiç buna karşı hasedim falan yok. Benim derdim sıkıntım akrabalar ya. İyiye de kötü düşünüyom kötüye de kötü düşünüyom. Yani kimsenin iyiliğini düşünmüyorum o şekil. Artık canım sıkılıyor kendimi frenleyemiyorum. O yüzden fesatlık dedim. Yada kindir bu bilmiyorum ama iyi değil. Kendi kafamda konuşuyorum sürekli şu şöyle yaptı bu böyle yaptı. Keşke ona şunu deseydim, bak böyle diyim iyice bozulsun falan mal gibim bişey oldummO uzuntuyle illaki olur kiskanclik gibi birsey kotu dusunmezsin ama bende niye yok ben niye degilim der insan illaki
Ben arrtk sunu anladim birine durduk yere sinirleniyorsan kesin arkandan konsuyordr yillardr dostmd dedgm insana oyle bi sinir oluyordm ki son zman nefes almasi yetrrliydi megersem yuzme gulup arkamdan demedigini birakmamis ben şok hep diyordum sen fesatsin diye kendime cku akrep burcuyumKız yok benim sıkıntım hamile olanlar yada bebeği olanlarla değil. Aksine bu haberler beni mutlu ediyor, hiç buna karşı hasedim falan yok. Benim derdim sıkıntım akrabalar ya. İyiye de kötü düşünüyom kötüye de kötü düşünüyom. Yani kimsenin iyiliğini düşünmüyorum o şekil. Artık canım sıkılıyor kendimi frenleyemiyorum. O yüzden fesatlık dedim. Yada kindir bu bilmiyorum ama iyi değil. Kendi kafamda konuşuyorum sürekli şu şöyle yaptı bu böyle yaptı. Keşke ona şunu deseydim, bak böyle diyim iyice bozulsun falan mal gibim bişey oldumm
Kuzu işte zaten iyi insanlar değil haklısın. Yok yere sinir olup dolduruyor değilim kendimi. Ama ben bunu da istemiyorum. Gerek yok herkes kendi günahıyla kalsın diyorum. Ben canımı sıkmayın diyorum. Amacım o. İnşallah esmaları çekecem işe yararBen arrtk sunu anladim birine durduk yere sinirleniyorsan kesin arkandan konsuyordr yillardr dostmd dedgm insana oyle bi sinir oluyordm ki son zman nefes almasi yetrrliydi megersem yuzme gulup arkamdan demedigini birakmamis ben şok hep diyordum sen fesatsin diye kendime cku akrep burcuyumama gercektn de hersey tam hissettigim gibi ve soyledikleri dr tam dusundugum gbymis esmalarin cok buyuk faydalari var gercktn kendini vererek okursan anliyorsun. O yuzden kalbin birine cirkinlesiyorsa haz etmiyorsa uzak durmakta fayda var dusundugunden sorumlu degilsin kelimelere dokmedgn uygulmadigin surece dinen cnku vesvese de olablr
Ben çok yoğunum. Günde anca bir kişiye okuyabiliyorum. Bayrama kalırsa da okurum sorun değil.Kızlar çok yavaşız gibi geldi son 2 gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?