- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.681
Özlem için okudum Allah kabul etsin arkadaşımda okuduHer birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız İnşAllah...
1. @kedi medi
2. @minik kalp0753
3. @sera44
4. @Tavuk_suyu_
5. @Gulll098
6.begonvil1985
7. @Orkidem
8. @nursevdi
9. @Uraniaaflora
10.Milyaay
11. @fabatuhan
12. @Ocalh
13. @Aomine Daiki arkadaşı
14. @MelodiminEsi
15. @Kurkmantolumdnn
16. @rus ruleti
17. @Aomine Daiki
18. @Bademmm388
19.Minnoskafa
20.memurhanim
21. @canparcamugurum Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn
22. B Beto2012
özlem için okudum allah kabul etsin
betül için okudum allahın kabul etsınYonca icin okumayanlar
Duası,
Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.Tüp bebek tedavimde herşey olumlu gitsin tez vakitte bebeğimi kucağıma alayım...Amiin
minik kalp0753
Minnoskafa
Özlem icin okumayanlar
Duasi,
İsmim Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn
Milyaay
Minnoskafa
Benim icin okumayanlar
Betül ,
Allahim bebegimi saglikli sıhhatli bir şekilde kucağıma alabilmeyi nasip eyle
Milyaay
Aomine Daiki
rus ruleti
Minnoskafa
memurhanim
Yonca için okudum Rabbim kabul eylesin inşallahYonca icin okumayanlar
Duası,
Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.Tüp bebek tedavimde herşey olumlu gitsin tez vakitte bebeğimi kucağıma alayım...Amiin
minik kalp0753
Minnoskafa
Özlem icin okumayanlar
Duasi,
İsmim Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn
Milyaay
Minnoskafa
Benim icin okumayanlar
Betül ,
Milyaay
Aomine Daiki
rus ruleti
Minnoskafa
memurhanim
Ne demek canim Allah sizlerdende razi olsun insallah bayramdan sonra 3bin fatiha okuyalim senin icin arkadaslarda kırmaz umarim bizibetül için okudum allahın kabul etsınayrıca vesile oldugun ıcın emek verdıgın ıcınde allah razı olsun canım
arkadaslar bugun arefe biliyorsunuz
1000 adet ihlas okumak cok faziletli grubumuzda okuyoruz gelmek isteyenleri bekliyoruz❤
Regl iken ihlas okunmuyor muBen katılmak çok isterim ama regliyim BetülKeşke katılabilsem. O kadar çok isterdim ki
Regl iken ihlas okunmuyor mu
Evet hepsi farkli farkli yaziyor en iyisi okumamak canimBilmiyorum ki canım internette farklı farklı yorumlar var.. emin olamadığım içinde okuyamıyorum. Sen grubu davet etmeden önce ben okurum diye niyetlenip araştırmıştım
Evet hepsi farkli farkli yaziyor en iyisi okumamak canim
Şu kirmizilari gormeseniz keskeBende regliyim :duduk
ben dıger grupta görünce hemen heveslenip okudum ama ben de reglıyımEvet hepsi farkli farkli yaziyor en iyisi okumamak canim
Yonca icin okumayanlar
Duası,
minik kalp0753
Minnoskafa
Özlem icin okumayanlar
Duasi,
Milyaay
Minnoskafa
Benim icin okumayanlar
Betül ,
Milyaay
Aomine Daiki
rus ruleti
Minnoskafa
memurhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?